تست فیزیک؟؟
-
سلام
بطور خلاصه فیزیکو چیکار کنم؟
یک پکیج نکته تستی چیزی
چه از آلا چه موسسه دیگه ای
معرفی کنین که تو این ۳۰ روز بتونم درادامه بکشم بالایکم گیجم از بس تنوع دوره و پکیج هست
و الان مشکل کم تست زدن دارم...
دوره ای چیزی معرفی کنین که واسه خودتونم جواب داده باشه
حداقل به ۴۰ درصد برسه -
-
ببین داش الان دیگه درسنامه خیلی کم بدرد میخوره ( جدا بگم حتما درس های نهایی رو خیلی سفت و سخت بخون )
برا یفیزیک بروسراغ همین نکته و تست های آلا فقط تست بزن و تست هارو تحلیل کن -
ببین داش الان دیگه درسنامه خیلی کم بدرد میخوره ( جدا بگم حتما درس های نهایی رو خیلی سفت و سخت بخون )
برا یفیزیک بروسراغ همین نکته و تست های آلا فقط تست بزن و تست هارو تحلیل کنMahdi Parandakht آرش خوبه؟ یا دوره دیگه ای
-
Mahdi Parandakht آرش خوبه؟ یا دوره دیگه ای
Younesam آرش بیشتر برای چند هفته مونده استفاده میشه
-
اگر درسنامه رو کامل بلدی و قبلا درک کردی برو چتر نجات ۲ چون برای مرور خوبه (درسنامه کاملی نداره و بعضی نکات رو داخل تست ها دبیر بهت میگه )
یه سایتی هم بود که تست های کنکور اخیر رو فصل بندی داشت لینکش رو پیدا میکنم میذارم برای آشنایی با سطح کنکور کمک میکنه
-
سلام
بطور خلاصه فیزیکو چیکار کنم؟
یک پکیج نکته تستی چیزی
چه از آلا چه موسسه دیگه ای
معرفی کنین که تو این ۳۰ روز بتونم درادامه بکشم بالایکم گیجم از بس تنوع دوره و پکیج هست
و الان مشکل کم تست زدن دارم...
دوره ای چیزی معرفی کنین که واسه خودتونم جواب داده باشه
حداقل به ۴۰ درصد برسهYounesam گام 2و3 چتر محمدی حل تسته توی یه دقیقه اول فیلم فرمول و روابط مرور می کنه بعدش تست کار می کنه
-
من یه سری جمع بندی کنکور دارم
کنکور از سال 98 تا همین 1402
یه سری کانالا هم هستن تست جمع بندی زیاد میذارن -
اگر درسنامه رو کامل بلدی و قبلا درک کردی برو چتر نجات ۲ چون برای مرور خوبه (درسنامه کاملی نداره و بعضی نکات رو داخل تست ها دبیر بهت میگه )
یه سایتی هم بود که تست های کنکور اخیر رو فصل بندی داشت لینکش رو پیدا میکنم میذارم برای آشنایی با سطح کنکور کمک میکنه
parsa_tabaei ممنون میشم
-
برا یفیزیک بروسراغ همین نکته و تست های آلا فقط تست بزن و تست هارو تحلیل کنMahdi Parandakht ممنونم
-
من یه سری جمع بندی کنکور دارم
کنکور از سال 98 تا همین 1402
یه سری کانالا هم هستن تست جمع بندی زیاد میذارن -
parsa_tabaei ممنون میشم
Younesam
https://biogeravand.ir/post/3220/
امیدوارم انجمن گیر ندند -
Younesam
https://biogeravand.ir/post/3220/
امیدوارم انجمن گیر ندندparsa_tabaei ممنونم ازت
-