ارتقاء اپ آلاء و تخته خاک
-
سلام گرافیکشو بالا ببرید و امکان تماشای انلاینم بزارید
-
لطفا آزمون آنلاین اضافه کنید عالی میشه
-
سلام
تو ورژن های بعدی اپ دوست دارید چه امکاناتی اضافه بشه و چه مشکلاتی برطرف بشه، اینجا لطف کنید بنویسیداپ اندروید آلاء رو می تونید از
https://cafebazaar.ir/app/ir.sanatisharif.android.konkur96/?l=fa
دانلود کنید.sohrab در ارتقاء اپ آلاء و تخته خاک گفته است:
سلام
تو ورژن های بعدی اپ دوست دارید چه امکاناتی اضافه بشه و چه مشکلاتی برطرف بشه، اینجا لطف کنید بنویسیداپ اندروید آلاء رو می تونید از
https://cafebazaar.ir/app/ir.sanatisharif.android.konkur96/?l=fa
دانلود کنید.من میخوام که سال آینده آقای موقاری زیست یازدهم هم تدریس کنن
-
تحلیل آزمون های آزمایشی مثل قلم چی رو توسط اساتید بذارید عالیه
-
مشکل اینه که با دانلود منیجر دانلود نمی شه و در اثر یه قطعی یا وصلی اینترنت همه چیز به هم میریزه و قر و قاطی میشه.بزرگترین مشکلش همین بود.
فکر کنم فیلم ها تو اَپ هیچ عنوانی هم ندارن به جز عدد قسمت هاشون.
خیلی خیلی هم ممنونیم از شما که برامون زحمت می کشید.:rose: :rose: :rose:
sohrab -
سلام
میشه لطفا جزوات هم گذاشته بشه -
سلام
میشه لطفا جزوات هم گذاشته بشه -
درود ب همه عزیزان الایی. همه چی عالیه فقط این قسمت انجمن یکم بهم ریختس و ادم گیج میشه . اگه لطف کنید با رنگ های متفاوت و یه دسته بندی خوب داشته باشید خیلی بهتر میشه:smiling_face_with_smiling_eyes: سپاس
-
سلام لطفا دروس انسانی مثل منطق دهم و فلسفه یازدهم و اقتصاد
و ... رو قرار بدید -
مشکل اینه که با دانلود منیجر دانلود نمی شه و در اثر یه قطعی یا وصلی اینترنت همه چیز به هم میریزه و قر و قاطی میشه.بزرگترین مشکلش همین بود.
فکر کنم فیلم ها تو اَپ هیچ عنوانی هم ندارن به جز عدد قسمت هاشون.
خیلی خیلی هم ممنونیم از شما که برامون زحمت می کشید.:rose: :rose: :rose:
sohrabamirhossein7516 دوست عزیز میشه با دانلود منیجر هم دانلود کرد . فقط باید روی لینک گزینه کپی رو بزنی و بعد خود دانلود منیجر دانلودش رو برات فعال میکنه و بدون مشکل دانلود میشه :smiling_face_with_smiling_eyes:
-
یه بخشی به عنوان new post باشه بزارید
-
سلام
اگه قابلیت دانلود با adm اضافه بشه و حجم فیلمها کنارشون نوشته بشه عالیییی میشه -
سلام
بخش انجمن با هر برگشت زدن به طور کامل از برنامه خارج میشه.
همچنین اگه برنامه بخشی داشته باشه که فیلم های جدید رو اطلاع بده(به جز کانال الا که اطلاع رسانی میکنه)...
در ضمن روی گرافیک برنامه رو ارتقا بدید.
با سپاس .
❤I love ALA❤ -
ببخشید قسمت تابع ۰تا۱۰۰ریاضی انسانی از آقای امینی راد کامل نیست لطفاً کاملشو بزارین آخه ایشون خیلیییییییی خیلیییییییی خوب درس میدن حیفه این ناقص باشه بخاطر رایگان بودن فیلم های آموزشیطون هم سپاس گذارم
-
آقا دکمه برگشت رو میزنی برنامه داغان میشه خارج میشه اصن خیلی بده اینجاس
-
امکان جست و جو و تبقه بندی دروس بر اساس موضوع در ضمن یه دنیا ممنون بابت کارتون
-
قابلیت دانلود با دانلود منیجر اضافه بشه لطفا
-
امکان پخش هر فیلم در محیط اپ رو لطفا قرار بدید. دانلود فیلم ها تو محیط اپ هم یه سری مشکلاتی داره لطفا اونا رو هم برطرف کنید. لطفا جزوه مربوط به هر قسمت رو در کنار فیلم مربوطه قرار بدید.
-
لطفا امکان
-
سلام حتما باید چرخش خودکار روشن باشه تا بشه فهمید این فیلم مال چه مبحثیه در صورتی که ورژن قبل اینطور نبود
ویژگی های مواد استاد طلوعی در جلسه آخر بیان می کنن که در جلسه بعد یه نوع تست اضافه کردن مایع به لوله u شکل حل میکنیم ولی ۶تا جلسه بیشتر نیست و جلسه هفتمی تو اپ وجود نداره!
صفر تا صد زیستی که امسال داخل کانال قرار دادید هم بی زحمت وارد اپ کنید (اصلا خیلی خوب میشه هر دو هفته فیلما رو به صورت دسته بندی وارد اپ میذاشتین و ما آپدیت میزدیم)
استاد آقاجانی اسید و باز و الکترو شیمی رو تدریس نکردن ؟؟
واقعا از آلا ممنونم
من منطقه محروم هستم و امکان کلاس رفتن ندارم
ممنون بخاطر خوبی هاتون
مرسی که هستین :)