قضیه چیرگی راسی
-
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام وقت شما بخیر ... اتفاقا این نکته سوال کنکور ۹۸ هستش...
-
@Zahra-Kazemi402 خود کنکور 98عه
-
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ فروردین ۱۴۰۳، ۱۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maaah Maaah ببینید این جمله دقیقا تو کتاب اومده من همیشه میگم این جمله ها ی جور رمز هستن ما مجبوریم این نکته رو مدنظر قرار بدیم به دو دلیل یک تو کتاب اومده دو کنکور ۹۸ ... حقیقت سوال منم هست ک چرا اتیلن و اکسین باهم نگفته ! ولی ی جور مهر خورده این نکته باید بپذیریم ان شالله بعد کنکور متوجه میشیم ولی اگه تستی مثل تیپ مشابه اومد ما اکسین در نظر میگیریم به اون دو دلیل بالا ک گفتم
-
Maaah Maaah ببینید این جمله دقیقا تو کتاب اومده من همیشه میگم این جمله ها ی جور رمز هستن ما مجبوریم این نکته رو مدنظر قرار بدیم به دو دلیل یک تو کتاب اومده دو کنکور ۹۸ ... حقیقت سوال منم هست ک چرا اتیلن و اکسین باهم نگفته ! ولی ی جور مهر خورده این نکته باید بپذیریم ان شالله بعد کنکور متوجه میشیم ولی اگه تستی مثل تیپ مشابه اومد ما اکسین در نظر میگیریم به اون دو دلیل بالا ک گفتم
@Zahra-Kazemi402 مرسی عزیزم، منم همیشه دیدم که تستا همین اکسینو فقط در نظر میگیرن
-
-