سلاام بچه ها
امیدوارم خوب باشین، توپ، پر انرژی، کولاک، خفن
اومدم با یه جمع بندی خوشگل 😁
کل فصل 7 رو اگه حس میکنین یادتون رفته میتونید با اینی که نوشتم سه سوته دوره کنید
فقط قسمت علم زندگی کارآفرینی نیستش که با توجه به اهمیت متن همشون رو یک فایل براتون قرار میدم.
امیدوارم مفید باشه
موفق باشید
فصل هفتم زمین شناسی.pdf
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@دوازدهم
@یازدهم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
گدایی زمین🫶
-
نیازمند یه عدد آدم مهربون هستوم که یا بیاد گوگل میت یا ویدیو بگیره این سایه ها رو توضیح بده ( نمیفهمم این چلاجور زبون بسته چی میگه)
@دختر-بهار
Zahra.HD
@نویسنده-کوچولو
jahad_121
Gharibe Gomnam
پرستو بابایی
چیچک
Hamid.s -
دوستان فارغ التحصیل من یکمی با این فصل اول مشکل دارم اگه بتونید یه جلسه خصوصی کلاس بذارین ممنون میشم
هزینه اش هم هرچقدر شد از فرهاد بگیرید🫶
نه بدون شوخی هزینه اش رو پرداخت میکنم!! -
@همکار-آقای-ایوری در گدایی زمین🫶 گفته است:
بیاد گوگل میت
هرکی بانی خیر شد خبر کن منم میام
زمینم خوب نیس -
-
@همکار-آقای-ایوری در گدایی زمین🫶 گفته است:
نه بدون شوخی هزینه اش رو پرداخت میکنم!!
جنگ اول به از صلح آخر
چقدری میدی؟ -
@نویسنده-کوچولو
بیا باهم گریه کنیم
ولی امروز از این فصل ۵,۶ آزمون قلم چی رو زدم
و ۱۰۰ زدم
نگو وای برگام بگو وای چه جالب
بخونیش میشه یه درصدی تو کنکور زد -
توروخودا منم بیام منم با سایه ها مشکل دارم، ایناهاش از یک مارسه درگیرشم
-
Hamid.s
بله -
@khanoomi
میگم دو فصل رو 100 زدم
5 فصل دیگه مونده
ریاضی فیزیک زیاد جالب نیست
تنها امیدمه
ماجرای من و زمین مثل مستند بقاست -
SiliS
بیا بیا -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Saudade 19 0 on آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شدهاین پست پاک شده!
-
@همکار-آقای-ایوری
من شکل تصاویر زمین و تحلیل رو براتون میفرستم
ولی هر عکسی بفرستم شاید کمک کمی براتون بکنم
باید خودتون مشاهده و شبیه سازی کنید
یه کره پیدا کنید حتی شده توپ
اون توپ رو خط کشی و جداسازی کنی
یه مهره ی شطرنج رو تو هر مدار که میخواهید تشکیل سایه رو مشاهده کنید به اون مدار عمود بچسبونید
با نور گوشی و یه نقاله و خط کش موقعیت های زیر رو شبیه سازی کنید
هنوز این کاری که گفتم انجام بدید تحلیل ها رو هم میفرستم -
Maaah
سلام خسته نباشید
نکته ی اول اینه که تو اول بهار و اول پاییز خورشید به مدار استوا عمود میتابه پس سایه ای هنگام ظهر تشکیل نمیشه
و نکته ی دوم که باید بدونید همیشه و هر فصل مدارهای بالای راس السرطان سایه شون همیشه رو به بالا و مدارهای پایین تر از راس الجدی سایه شون همیشه رو به پایین هست
نکته ی مهم(البته به قول استاد موقاری داخل پرانتز یه تله ی تستی یادتون بدم که جایی ندیدم تستشو ولی بالاخره طراح هست و ذهنش ،اینه که اگر به این قید همیشه دقت کنید و اگر تنها گزینه ی درست همین بود بزنید چون مثلا قطب جنوب که اونم خب پایین تر از مدار راس الجدی هست تو تابستون همیشه تاریکه و قطب شمال تو زمستون که اونم بالاتر از راس السرطان هست کلا تاریکه)
حالا وضعیت بین مدار راس السرطان و راس الجدی چی میشه که اونم آزمایش رو تحلیل میکنم میفرستم
ولی برای اینکه خودتون الان مطالب من رو متوجه بشید حدالامکان دستتون رو مشت کنید و خودکار لابه لای انگشتاتون بزارید و با نور گوشی امتحان کنید
من هم نتایج تصاویر گرفته شده و تحلیل ها رو میفرستم -
اینم جمع بندی سایه ها خدمتتون
شما هم همین آزمایش ها رو میتونید انجام بدید
ضمنا اون نکته ی بین مدار راس السرطان و جدی که همش کتاب تست ها گاهی گاهی میکنن و توضیح نمیدن رو میتونید مشاهده کنید تو شکل نشون دادم