پرتوشناسی
-
بچه ها، اون زاویه بین پرتو آبی و سبز چطور تقسیم بندی شده؟ این عکسی که خودم کشیدم رو ببینین، من به اینجا که میرسم نمیدونم باید چیکار کنم دیگه.

Maaah
ببین اینجا زاویه تابش اول چند بوده ؟۶۰
خب حالا توی این جور سوالا به ازای هر بازتاب به اندازه ی زاویه بین دو آینه ازش کم کن
زاویه بین دو آینه چنده ؟۴۰
پس ۶۰منهای ۴۰ میشه همون ۲۰ -

سلام بفرمایید
سعی کنید سر جلسه یه دونه بزرگتر و در نظر گرفتن یه مقدار زاویه واقعی شکل رو کنار بزرگتر رسم کنید تا بتونید مثل من یه کم بیشتر کج بکشید و بتونید اون زاویه های 20 درجه که خیلی با مداد جا میگیره حتی نوشتنش رو وارد کنید و کلید رسیدن به جواب در سوال بازی کردن با مجموع دو زاویه که زاویه خارجی غیر مجاور رو میده با وارد کردن دو به دو برابر بودن زاویه بازتابش و تابش و یا زاویه یکسان با سطح آینه -

سلام بفرمایید
سعی کنید سر جلسه یه دونه بزرگتر و در نظر گرفتن یه مقدار زاویه واقعی شکل رو کنار بزرگتر رسم کنید تا بتونید مثل من یه کم بیشتر کج بکشید و بتونید اون زاویه های 20 درجه که خیلی با مداد جا میگیره حتی نوشتنش رو وارد کنید و کلید رسیدن به جواب در سوال بازی کردن با مجموع دو زاویه که زاویه خارجی غیر مجاور رو میده با وارد کردن دو به دو برابر بودن زاویه بازتابش و تابش و یا زاویه یکسان با سطح آینه -
@f-nalist عکسی که از پرتوهای خودم فرستادم رو دیدن؟ من اینجا که میرسم دیگه نمیدونم چیکار کنم برای تقسیم یندی زوایا. که هر بازتاب چقدر از زوایه 180 رو به خودش اختصاص میده و ...