مفصل فک پایین
-
سلام ادمک
از نوع گوی و کاسه ای است
من خودم حضوری دیدم
من مفصلم مشکل tmj پیدا کرده به خاطر خوردن چیز سفت و هی صدا میده وقتی دهنمو باز میکنم به خاطر همین خیلی اطلاعات دارم دربارش -
دوستان شاید بی ربط باشه ولی خیلی مهمه به خاطر اون خواستم اینجا این عکسو بفرستم چون خودم خیلی درد کشیدم
و روزایی بود که فقط میخواستم سرمو بکوبم به سرامیک از شدت درد
اگه خودتون یا فامیلاتون فکش صدا میده بهش بگین دهنشو بیش از حد باز نکنه و هی سعی نکنه کاری کنه که صدا بده و تا یک ماه اصلا کاری باهاش نداشته باشه و اگه دید درست نشد بره پیش جرح فک
اگه درست نشه دهنشو اینجوری میبندن و فقط میتونه غذا های میکس شده بخوره -
دوستان شاید بی ربط باشه ولی خیلی مهمه به خاطر اون خواستم اینجا این عکسو بفرستم چون خودم خیلی درد کشیدم
اگه خودتون یا فامیلاتون فکش صدا میده بهش بگین دهنشو بیش از حد باز نکنه و هی سعی نکنه کاری کنه که صدا بده و تا یک ماه اصلا کاری باهاش نداشته باشه و اگه دید درست نشد بره پیش جرح فک
اگه درست نشه دهنشو اینجوری میبندن و فقط میتونه غذا های میکس شده بخورهMilad_mohebbi یه فوبیا به فوبیا هام اضافه شد
-
Milad_mohebbi یه فوبیا به فوبیا هام اضافه شد
-
سلام ادمک
از نوع گوی و کاسه ای است
من خودم حضوری دیدم
من مفصلم مشکل tmj پیدا کرده به خاطر خوردن چیز سفت و هی صدا میده وقتی دهنمو باز میکنم به خاطر همین خیلی اطلاعات دارم دربارشMilad_mohebbi سلام دستت درد نکنه داداش
خدا سلامتی بده -
Milad_mohebbi یه فوبیا به فوبیا هام اضافه شد
Ālbā الان میترسم فکمو باز کنم
-
اگه درست نشه دهنشو اینجوری میبندن و فقط میتونه غذا های میکس شده بخوره