طیف خطی هیدروژن ~
-
سلام شبتون آروم

بچه ها نمی فهمم واقعا چرا باید مورد آخر غلط باشه:/
میشه شما هم نظرتونو بگید 🚶
استادم یه دلیل گفت که خب راستش قانع نشدم ..
بچه-های-تجربی-کنکور-1403
دوازدهم -
پ پرستو بابایی marked this topic as a question on
-
Blue28
گفتن شکل درستش این میشه که بگه طیف نشری اتم هیدروژن در ناحیه مرئی شامل ۴ خط است 🚶 -
Blue28
گفتن شکل درستش این میشه که بگه طیف نشری اتم هیدروژن در ناحیه مرئی شامل ۴ خط است 🚶پرستو بابایی آره درسته
منم میخواستم اینو بگم
درواقع هر تستی دیدم هنینطور گرفته -
پرستو بابایی آره درسته
منم میخواستم اینو بگم
درواقع هر تستی دیدم هنینطور گرفتهBlue28
ولی خب مگه فرقی هم داره ؟🤕 -
Blue28
ولی خب مگه فرقی هم داره ؟🤕پرستو بابایی اره دیگه این میگه فقططط 4تا خط مرییه
ما میگیمم نونونونووو 4تا مریی هست به اضافه تو ناحیه های دیگه، در واقع کلمه تنها خرابش کرده -
پرستو بابایی اره دیگه این میگه فقططط 4تا خط مرییه
ما میگیمم نونونونووو 4تا مریی هست به اضافه تو ناحیه های دیگه، در واقع کلمه تنها خرابش کردهBlue28
اووو ارههههه الان فهمیدم دمت گرم 🧡 -
پ پرستو بابایی has marked this topic as solved on
-
پرستو بابایی اره دیگه این میگه فقططط 4تا خط مرییه
ما میگیمم نونونونووو 4تا مریی هست به اضافه تو ناحیه های دیگه، در واقع کلمه تنها خرابش کردهBlue28 عذر میخواهم من متوجه نشدم میتونید بیشتر توضیح بدید
-
Blue28 عذر میخواهم من متوجه نشدم میتونید بیشتر توضیح بدید
parsa_tabaei ببینین ما یسری امواجی رو داریم از هیدروژن دریافت میکنیم
اینا ممکنه حاصل این باشه که الکترون از لایه چمیدونم مثلن ۵ به یک رفته باشه بشه فرابنفش،ممکنه از ۵ به دو رفته باشخ که میشه نور مرئی
اینجا گزینه میگه آقا ما تنها ۴تا داریم ک از نور مرئیه،میگیم نه دیگه تنها خرابش کرده چون مثلن تو مثالی ک زدم ما فرابنفشم داریم فقظ صرفن امواج مرئی از خودش گسیل نمیکنه
متوجه شدین؟ -
parsa_tabaei ببینین ما یسری امواجی رو داریم از هیدروژن دریافت میکنیم
اینا ممکنه حاصل این باشه که الکترون از لایه چمیدونم مثلن ۵ به یک رفته باشه بشه فرابنفش،ممکنه از ۵ به دو رفته باشخ که میشه نور مرئی
اینجا گزینه میگه آقا ما تنها ۴تا داریم ک از نور مرئیه،میگیم نه دیگه تنها خرابش کرده چون مثلن تو مثالی ک زدم ما فرابنفشم داریم فقظ صرفن امواج مرئی از خودش گسیل نمیکنه
متوجه شدین؟Blue28 بله بله متوجه شدم 😆
خیلی ممنون ♥️ -
Blue28 بله بله متوجه شدم 😆
خیلی ممنون ♥️parsa_tabaei خواهش میکنم💙