همایش بقچه
-
khanavi_20 امکانش هست لینک کانال یا گروه تلگرامی ای که فرمودید رو ارسال کنید؟
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۳، ۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده46af753aa0a44e البته چند لحظه بهم فرصت بدید خدمتتون ارسال میکنم
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۳، ۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۳، ۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده46af753aa0a44e
alaa.tv اینو در قسمت جست وجو تلگرام وارد کنید کانالی به اسم مدرسه انلاین آلا با 52 هزار دنبل کننده میاره براتون -
46af753aa0a44e
alaa.tv اینو در قسمت جست وجو تلگرام وارد کنید کانالی به اسم مدرسه انلاین آلا با 52 هزار دنبل کننده میاره براتوندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۳، ۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهkhanavi_20 خیلی ممنونم
-
khanavi_20 خیلی ممنونم
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۳، ۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده46af753aa0a44e پیروز باشی
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۳، ۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
یک ساعته علاف شدیم. نه وارد میشه نه آلا پاسخگو هست.
منی که تلگرام ندارم تکلیفم چیه؟ -
سلام
منی که تلگرام ندارم تکلیفم چیه؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۳، ۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط Mobina Khamene انجام شدهalirezaalaa بله من هم تلگرام ندارم . ای کاش حداقل درباره اینکه کی درست میشه اطلاع بدهند
-
سلام
منی که تلگرام ندارم تکلیفم چیه؟نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۳، ۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهalirezaalaa سلام. نگران نباش داداش همینجا رو داشته باش به محض اینکه کلاس فعال شد همینجا خودمون بهت میگیم.
-
نوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۳، ۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان یاران و همراهان همیشگی پیامک دادن از خود آلا گفتن به محض رفع مشکل اطلاع رسانی خواهیم کرد
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۳، ۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان خوب شد.
با این حال که بعد از یک ساعت اطلاع رسانی کردن ولی لااقل فکرمون آزاد میشه.
اینکه یک ساعت بگذره و نه جواب تلفن بدن نه پیام فقط اعتبارشون پایین میاد.
من 3 ساله دانش آموز آلا هستم و از کیفیت و تدریس واقعا راضیم. اگه اطلاع رسانیشون رو هم مثل کیفیت تدریس قوی کنن حرف ندارن دیگه.
توی راه ابریشم هم این تیپ مشکلات زیاد بود -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۵ فروردین ۱۴۰۳، ۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هنوز سایت مشکل داره ؟ شما هم هنوز وارد نشدید؟