چارگاف
-
گزینه 1 درست میتونه باشه
Milad_mohebbi بله گزینه یک درسته ولی من میگفتم گزینه چهار هم میتونه درست باشه
-
Milad_mohebbi بله گزینه یک درسته ولی من میگفتم گزینه چهار هم میتونه درست باشه
Foruzan Taheri نه نمیتونه چون که مگه نمیگفتیم تعداد 4 نوکلئوتید قبل چارگاف برابرند؟ خب درواقع A=T یا C=A و... هم جزو این نظریه هستند دیگه
پس تصور اینکه A=T قبل چارگاف هم وجود داشته
البته خودم میدونم نتونستم منظورمو برسونم ولی چند بار بخون این متنمو و سعی کن بفهمی که چی گفتم -
Foruzan Taheri نه نمیتونه چون که مگه نمیگفتیم تعداد 4 نوکلئوتید قبل چارگاف برابرند؟ خب درواقع A=T یا C=A و... هم جزو این نظریه هستند دیگه
پس تصور اینکه A=T قبل چارگاف هم وجود داشته
البته خودم میدونم نتونستم منظورمو برسونم ولی چند بار بخون این متنمو و سعی کن بفهمی که چی گفتمMilad_mohebbi من مشکلم با این بود که میگه در یاخته
میگفتم خب تصور اینکه در یاخته باشه رو نداشتن -
Milad_mohebbi من مشکلم با این بود که میگه در یاخته
میگفتم خب تصور اینکه در یاخته باشه رو نداشتنForuzan Taheri خب دنا هم تو یاخته هست دیگه
-
میگفتم خب تصور اینکه در یاخته باشه رو نداشتنForuzan Taheri خب خیلی داری اخه گیر میدی
اینا نوکلئوتید ها رو میگفتن نوکلئوتید ها هم تو کهکشان نیستن که تو یاختن دیگه
ببین من خودمم اول تست زنیم اینجوری ب.دم 2 تا چیز میگم رعایت کنی بهت خیلی کمک میکنه
توی تست ها قرار نیست همه 3 گزینه غلط باشه و فقط یکی درست باشه بعضی موقع ها بین گزینه درست و درست تر ،درست تر و انتخاب میکنیم
و اینکه از کلیات برو به جزئیات -
میگفتم خب تصور اینکه در یاخته باشه رو نداشتنForuzan Taheri
خب مگه نمیگفتن توی جانداران اینجوریه قبل چارگاف؟
خب نوکلئوتید ها هم توی یاخته های جاندارانه دیگه -
Foruzan Taheri خب خیلی داری اخه گیر میدی
اینا نوکلئوتید ها رو میگفتن نوکلئوتید ها هم تو کهکشان نیستن که تو یاختن دیگه
ببین من خودمم اول تست زنیم اینجوری ب.دم 2 تا چیز میگم رعایت کنی بهت خیلی کمک میکنه
توی تست ها قرار نیست همه 3 گزینه غلط باشه و فقط یکی درست باشه بعضی موقع ها بین گزینه درست و درست تر ،درست تر و انتخاب میکنیم
و اینکه از کلیات برو به جزئیاتMilad_mohebbi بله من خودم میدونم چون وسواس دارم این مدلی حساس میشم رو سوالا و تست ها
-
Milad_mohebbi بله من خودم میدونم چون وسواس دارم این مدلی حساس میشم رو سوالا و تست ها
Foruzan Taheri
خب دیگه سعی کنین کنترل کنین دیگه میبنید که نتییجه عکس میده -
Foruzan Taheri
خب دیگه سعی کنین کنترل کنین دیگه میبنید که نتییجه عکس میدهMilad_mohebbi بله ممنون از راهنماییتون🥰