IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
ترکیبیات
-
آدمک نمیدونم من دارم اشتباه میکنم یا جواب اصلی تو گزینه ها نیست، من اینجور میگم:
ما یه همچین صندلی هایی داریم، وزیر اول آزاده روی هر صندلی ای که دوست داره بشینه، پس هشت تا انتخاب داره. وقتی روی هر کدوم از صندلی ها نشست صندلی جلوش دیگه حساب نمیشه، چون معاونش نشسته.
وزیر بعدی 6 تا انتخاب داره، هر کدوم از این 6 تا رو که انتخاب کرد صندلی جلوش هم دیگه حساب نمیشه چون معاونش نشسته، پس تا الان 8 * 6
وزیر بعدی چهار تا انتخاب داره
وزیر آخر هم 2 تا
سر هم میشه 8 * 6 * 4 * 2 که میشه 384
البته ساده تر میشد حساب کرد و گفت هر وزیر باید یه جفت ستون انتخاب کنه پس چهار فاکتور یل، جابه جایی وزیر ها توی هر ستون هم 2 به توان 4. باز هم به همین عدد میرسیم.البته این عدد تو گزینه ها نیست و طبق تجربه من طراح ها توی این بخش صورت سوالات رو ناقص میدن. احتمالا منظور سوال این بوده که تمام وزیر ها کنار هم باشن! اینجوری وزیرا باید یه ردیف انتخاب که میشه 2، نشستن هم میشه 4 فاکتور یل، پس میشه 2 * 4! که میشه 48.
-
سوداد بیا حل کن اینو🥲
-
Aqua
فرض کن معاون ها و وزیرارو به یه شکل یعنی گفتی معاونا جلو وزیرا عقب با جایگشت های چپ و راست
خب اینایی که حساب کردیم نصفش بود بعد گفتیم این یه حالتش بود دیگه چون بالاخره یا وزیرا جلو بودن یا معاونا
بعد گفتم یه ضربدر دو بکنیم که جای اینا یه بار عوض شه با اون جایگشت -
f.nalist در ترکیبیات گفته است:
فرض کن معاون ها و وزیرارو به یه شکل یعنی گفتی معاونا جلو وزیرا عقب با جایگشت های چپ و راست
اخه ببین سوال مستقیم نگفته که معاون ها تو یه ردیف ,وزیر ها هم تو یه ردیف دیگه
گفته 8 تا معاون و وزیر داریم فقط شرطمون اینه هر معاون جلو وزیر خودش باشه اینطوری هر کدوم یه ضربدر 2 میگیره خب
آدمک نظر تو چیه ؟ -
Aqua نمیدونم درسته یا نه ترکیبیاتم داغونه ولی چیزی ک بنظرم میاد رو میگم
۴ باکس داریم پس ۴فاکتوریل رو مینویسیم
تو یه ردیف میتونه یا ۰ یا ۱ یا ۲ یا ۳ یا ۴ وزیر باشه پس ۵ حالت برای این داریم
۴فاکتوریل ضربدر ۵ میشه ۱۲۰ که تو گزینه ها نیس
سینا ترکیبیاتش عالیه میتونه کمک کنه @Comrade_Bayat -
آدمک نمیدونم من دارم اشتباه میکنم یا جواب اصلی تو گزینه ها نیست، من اینجور میگم:
ما یه همچین صندلی هایی داریم، وزیر اول آزاده روی هر صندلی ای که دوست داره بشینه، پس هشت تا انتخاب داره. وقتی روی هر کدوم از صندلی ها نشست صندلی جلوش دیگه حساب نمیشه، چون معاونش نشسته.
وزیر بعدی 6 تا انتخاب داره، هر کدوم از این 6 تا رو که انتخاب کرد صندلی جلوش هم دیگه حساب نمیشه چون معاونش نشسته، پس تا الان 8 * 6
وزیر آخر هم 2 تا
البته ساده تر میشد حساب کرد و گفت هر وزیر باید یه جفت ستون انتخاب کنه پس چهار فاکتور یل، جابه جایی وزیر ها توی هر ستون هم 2 به توان 4. باز هم به همین عدد میرسیم.البته این عدد تو گزینه ها نیست و طبق تجربه من طراح ها توی این بخش صورت سوالات رو ناقص میدن. احتمالا منظور سوال این بوده که تمام وزیر ها کنار هم باشن! اینجوری وزیرا باید یه ردیف انتخاب که میشه 2، نشستن هم میشه 4 فاکتور یل، پس میشه 2 * 4! که میشه 48.
-
این سواله کنکور۴۰۲ غلط بود اعتراض هم کرده بودن بهش
چون جابجایی معاونارو در نظر نگرفته بود مبناش فقط وزیر بوده چون داخل صورت سوال نگفته بوده اگه اشتباه نکنم همین بود
نمیدونم حذف شده یا نه
ولی اگه زیر بار نرفته باشن برای اولین بار نیست که گسسته اشتباه طرح بشه و قبول نکنن -
آدمک
f.nalist
@Comrade_Bayat
mr.vinyzo
@mk-mahdi
مرسی دوستان
سوال کنکور ریاضی تیر 402 بود که اشکال داشت طراح میخواسته این منظورو برسونه که وزیر یه طرف و معاونا یه طرف ولی خب نگفته اینو و خلاصه جواب درست اینه که اکثرا دبیرا هم همینو میگن .تمریکن کتاب درسیم بوده ظاهرا که باز روش زیرو رفته@Comrade_Bayat در ترکیبیات گفته است:
وزیر آخر هم 2 تا
البته ساده تر میشد حساب کرد و گفت هر وزیر باید یه جفت ستون انتخاب کنه پس چهار فاکتور یل، جابه جایی وزیر ها توی هر ستون هم 2 به توان 4. باز هم به همین عدد میرسیم.ولی سنجش کلیدش گزینه 3 رو گفته .