-
دوستان جزوه ی جلسات 92 و 93 رو دارید؟ فیلم آموزشی های این جلسات متاسفانه روی سایت قرار نگرفته!!!
-
ممنون می شم یکی جواب بده که چرا نام فسفر (v) اکسید میشه تترا فسفر دکا اکسید و نمیشه دی فسفرتترااکسید
fazl کنکور تجربی داخل 93 :نام دیگر نیتروژن(V)اکسید و گوگرد(IV)اکسید کدام است ؟
جواب : دی نیتروژن پنتا اکسید ، گوگرد دی اکسید .
این تست را با تدریس استاد آقاجانی زدم و جواب آن هم درست بود ( از روی کتاب شیمی جامع گاج)
احتمالا شما اشتباه می کنید اصلا تترا فسفر دکا اکسید در گزینه ها وجود ندارد !!
-
واقعا تدریس استاد اقاجانی بی نظیره
مممنونم ازشون. من که تا الان از فیلم های پارسال استفاده میکنم. امیدوارم امسال هم تدریسشون رو تو سایت قرار بدید. اگه هم که نشد همین فیلم های پارسال عاله و ممنونیم ازتون -
sinaaa سلام کتاب استاد چاپ شده خریداری کنید :|
۰۲۱۶۶۴۱۰۰۰۰ -
پاسخ تست های تکمیلی فصل سه شیمی دو -
پاسخ تست های تکمیلی فصل پنج شیمی دو -
سلام ببخشید میشه لطف کنید بگید اسم کتابها و جزوات استاد که سر کلاس های کنکور تدریس میکنن چیه؟الان من که توی شهر دیگه هستم باید زنگ بزنم بگم چی میخوام و سفارش بدم؟
-
سلام .
من داوطلب کنکور 96 هستم . این فیلما رو ببینم خوبه ؟ به درد کنکور میخوره؟
راستی سری جدید ضبط میشه یا همیناهست؟.
ممنون میشم جوابمو بدینامیر1999 در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام .
ممنون میشم جوابمو بدینسلام بله از این فیلم ها میتونید استفاده کنید قراره یه سری فیلم جدید هم از هفته ی بعد بیاد روسایت با تدریس آقای آقاجانی
-
سلام ببخشید میشه لطف کنید بگید اسم کتابها و جزوات استاد که سر کلاس های کنکور تدریس میکنن چیه؟الان من که توی شهر دیگه هستم باید زنگ بزنم بگم چی میخوام و سفارش بدم؟
فاطیما سلام
با شماره 02166410000 تماس بگیرید و کتاب های استاد رو سفارش بدید
بگید کتاب های استاد اقاجانی رو میخوام
پیشنهاد میکنم تا چاپ جدید صبر کنید ! -
سلام .
ممنون میشم جوابمو بدینامیر1999 کارزاریان بهتره
-
امیر1999 کارزاریان بهتره
4444noli4444 این قسمت برای درس شیمی است لطفا در قسمت مربوطه پیام بزارید.
ما مثلا بخوایم اتاق رو سامانه در نظر بگیریم و پنجره رو مرز ما بین سامانه و محیط باشه یعنی محیط و سامانه از طریق پنجره در ارتباط باشه تبادل انرژی و ماده صورت میگیره
اگه میشه اینجا ماده و انرژی رو مشخص کنین
و اگه پنجره ما بسته باشه چی اون موقع سامانه بسته میشه فقط تبادل انرزی صورت میگره اینجا انرژیمون چیه؟
@ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
این عبارت:
کاتالیزگر واکنش تولید الکل ضدعفونی از ساده ترین آلکن، متعلق به دسته ای ترکیب ها است که میتوانند از نفت خام تولید شود
گفته درسته، دلیلش هم این بوده که چون اسیده پس هستش داخل نفت خام
میدونم متن کتاب گفته آمینو اسید ها هم یکی از اجزا داخل نفت خام هست
ولی سولفوریک اسید که آمینو اسید نیست
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم