عشق و عاشقی ! اونم الان ؟؟؟
-
رابطه با جنس مخالف در سال کنکور
حضور دوست پسر و یا دوست دختر در دوره ی کنکور تاکنون هیچ کسی رو( تأکید میکنم هیچ کسی رو) به موفقیت نرسونده . بلکه طبق نظرسنجی ها بالغ بر 80 درصد باعث افت تحصیلی شده. پس اگه به عنوان کمک درسی، آرامش روانی، کم کردن حاشیه و... در رابطه هستید بهتره خودتون رو گول نزنید.
مخاطب این مطلب کسانی هستند که درس خوندن و رسیدن به اهدافشون براشون اهمیت داره و درحال حاضر به صورت ناخواسته و یا به اختیار درگیر روابط عاطفی شدند. باید بگم که تبعات این روابط در سال کنکور به حدی زیاده که ممکنه باعث آسیب های جبران ناپذیری به آینده و همینطور ابعاد مختلف شخصیتی شما وارد کنه.
طبق نظرسنجی از 300 رتبه ی برتر کنکور از دانشگاه های تهران، شهید بهشتی، صنعتی شریف، شیراز و مشهد 80 درصد کسانی که در سال کنکور درگیر این روابط بودند اون رو باعث افت تحصیلی خود دونستند و عقیده داشتند که اگر به این روابط وارد نمیشدند نتایج بهتری در کنکور کسب میکردند. 97 درصد هم اگه به اون سال برمیگشتند رابطه ای رو شروع نمیکردند.
مهم ترین دلایلی که این افراد در رد رابطه ی عاطفی در این بازه ی زمانی سرنوشت ساز بیان بیان کردند به این ترتیبه:
کاهش ساعت مطالعه به علت اینکه زمان قابل توجهی از روز رو به پارتنرشون اختصای میدادند. (حضور فیزیکی یا فضای مجازی) . عده ای هم که از نظر زمان صرفه جو تر بودند درگیری های فکری و احساسی رو عامل مهمی در کاهش کارایی خودشون میدونستند. اینکه مودشون تحت تاثیر طرف مقابل بوده و میدونید که هر عامل بیرونی که بتونه شما رو کنترل کنه ضعیفتون میکنه و به شکل یک سرعت گیر در مسیر رویاهاتون قرار میگیره.
عده ای هم دلیل جالبی برای رد این روابط داشتند. به نظر اونها محدود شدن به درس خوندن و حضور یک نفر درکنارشون باعث وابستگی عاطفی شدید و خارج ار کنترل شده بوده و لطمه های روحی روانی بزرگی بهشون وارد کرده بوده.
بعضی هم انگیزه شون باهم درس خوندن و ایجاد رقابت بوده که این افراد هم زیانش رو بیشتر از سودهاش میدونستند. به خصوص دخترها که دچار اضطراب مضاعف و کاهش کارآیی در آزمون های آزمایشی میشدند.
نتایج کلی این نظرسنجی با توجه به آسیب های جبران ناپذیر این روابط در سال کنکور اون رو به طور صرح وقاطع رد میکنه و عامل مهمی برای شکست در کنکور میدونه.
یادتون نره که ان زمان طلایی مهم ترین فرصت شما برای ساختن آینده ی ایده آلتونه و نباید اجازه بدید دغدغه ای مهم تر از برنامه ریزی و درس خوندن درست براتون ایجاد بشه و اگه هدفتون براتون مهمه هرچیز و هرکسی رو که شیب رسیدن به رویاهاتونو کند میکنه با بی رحمی از سر راهتون کنار بزنید و با تمام قوا به سمت رویاهاتون برید.
گاهی واسه اوج گرفتن باید سبک شد، گذشت و رها کرد. باید قدرت اینو داشته باشی که هر عاملی که تو رو از هدفت دور میکنه راحت بذاری کنار و جز هدفت فکری رو تو سرت نپرورونی.
براتون آرزوی قدرت میکنم.الهام شجاعی، رتبه ی 127 کنکور سراسری 91
-
@دانش-آموزان-آلاء @همیار
بخونید دیگه :| چقدر کم ویو خورد@dr-sobhan خوندم عزیز.اره همینجوره که گفتن و شما هم منتقل کردی.تجربه من هم در این مورد نشون میده فقط عده خیلی خیلی خیلی کمی می تونن حجم عاطفه و هیجان و فکر مشغولی این رابطه رو تحمل کنن و مدیریت کنن و در کنار اون به درس هاشون هم برسن(مثلا یه دونه از دوستای من دوست دختر درس خون داشت اون باعث شد دوست من هم بشینه درس بخونه.اون خانم داروسازی شیراز و دوست من رادیولوژی شیراز قبول شد ولی بقیه دوستانی که میشناختم سقوط کردند و من که پارسایی بیش نبودم.بیشتر عاشقان از پای در میان.به امید سلامتی فکری و اخلاقی همه دوستان.یا حق
-
@dr-sobhan خوندم عزیز.اره همینجوره که گفتن و شما هم منتقل کردی.تجربه من هم در این مورد نشون میده فقط عده خیلی خیلی خیلی کمی می تونن حجم عاطفه و هیجان و فکر مشغولی این رابطه رو تحمل کنن و مدیریت کنن و در کنار اون به درس هاشون هم برسن(مثلا یه دونه از دوستای من دوست دختر درس خون داشت اون باعث شد دوست من هم بشینه درس بخونه.اون خانم داروسازی شیراز و دوست من رادیولوژی شیراز قبول شد ولی بقیه دوستانی که میشناختم سقوط کردند و من که پارسایی بیش نبودم.بیشتر عاشقان از پای در میان.به امید سلامتی فکری و اخلاقی همه دوستان.یا حق
Drfariborz رتبه دوستتون و دوست دخترشان چند شده بود میخوام بدونم برا دارو و فیزیو شیراز چند میخوان
-
دوست پسر دختری نه تنها تو کنکور
بلکه تو کل عمر ب درد ت نمیخوره
چی بشه کهی پسر دوست دخترشو بخاطر اعتماد و عشق واقعی بگیره
اغلب طلاقام واسه همینه
بچسبید ب درستون
مطابق با رشته تحصیلیتون الا ماشالله خاستگار پیدا میکنید البته اگر سرسنگین باشید (دخترا)
واقا پسرام الا ماشالله دختر خوب که با تحقیق میتونید ب اشنایی باهم بپردازید زیر نظر خانواده -
Drfariborz رتبه دوستتون و دوست دخترشان چند شده بود میخوام بدونم برا دارو و فیزیو شیراز چند میخوان
@dr-lila دوستم 3400 .اون خانم هم فکر کنم حول و حوش 1100
-
اغلب طلاقام واسه همینه
بچسبید ب درستون
مطابق با رشته تحصیلیتون الا ماشالله خاستگار پیدا میکنید البته اگر سرسنگین باشید (دخترا)
واقا پسرام الا ماشالله دختر خوب که با تحقیق میتونید ب اشنایی باهم بپردازید زیر نظر خانوادهparipari در عشق و عاشقی ! اونم الان ؟؟؟ گفته است:
کسی که بخاطر رشته تحصیلیم میخواد منو بگیره ، همون بهتر که نگیره://////////
تازه شرطم گذاشتی ! اگر سرسنگین باشید://// -
paripari در عشق و عاشقی ! اونم الان ؟؟؟ گفته است:
اغلب طلاقام واسه همینه
بچسبید ب درستون
واقا پسرام الا ماشالله دختر خوب که با تحقیق میتونید ب اشنایی باهم بپردازید زیر نظر خانوادهparipari در عشق و عاشقی ! اونم الان ؟؟؟ گفته است:
اغلب طلاقام واسه همینه
بچسبید ب درستون
واقا پسرام الا ماشالله دختر خوب که با تحقیق میتونید ب اشنایی باهم بپردازید زیر نظر خانوادهممنون برای کامنت خوبت
موافقم ولی همه پسرا اونقدرا هم بد نیستن
وقتی یه دختر بخاطر پول و سیکس پک بره سمت پسری خب پسره هم قول میده وای عزیزم من تورو میگیرم بعد میزنه زیرش این عادیه :|
فقط با این بند یکم مشکل داشتم
-
اغلب طلاقام واسه همینه
بچسبید ب درستون
واقا پسرام الا ماشالله دختر خوب که با تحقیق میتونید ب اشنایی باهم بپردازید زیر نظر خانواده -
eshqo asheqi doran konkur hal mide makhsosan jofteton konkuri bashid in baese pishraft mishe
-
اغلب طلاقام واسه همینه
بچسبید ب درستون
واقا پسرام الا ماشالله دختر خوب که با تحقیق میتونید ب اشنایی باهم بپردازید زیر نظر خانوادهممنون برای کامنت خوبت
وقتی یه دختر بخاطر پول و سیکس پک بره سمت پسری خب پسره هم قول میده وای عزیزم من تورو میگیرم بعد میزنه زیرش این عادیه :|
@dr-sobhan الان دیگه باطن مد نظر نیس
پسرا میدوون سیکس پک و بدن ردیف کنن
دخترام میدوون پروتز و هزار تا چیز دیگه
همش چشم و هم چشمیه اینجور چیزا اصلا عشق نیس بچه بازی بحرانیه که بعضیا هنو بلوغشون کامل نشده تو بعضی موارد تا 35 سالگیم بالغ نمیشن فرقی نداره چ پسر چ دختر فقط میخوان بگن ک اره مام هستیم -
اغلب طلاقام واسه همینه
بچسبید ب درستون
@dr-sobhan دکتر خیلی ت یونی و خوابگاه دیدم کمتر پسری اونم چی بشه بخواد با دوست دخترش ازدواج کنه همه پسرا اولش ب اسم عشق و ازدواج جلو میان ولی تهش میبینی دوستی اکثر پسرا ب این فک میکنن ک این ک دوستی منو قبول کرده. ببین ت خفا با چند نفر اعتماد کلا از بین میره ولی ب این فک نمیکنن ک دختره شاید واقعا با همه کمبودهای پسره کنار اومده واقعا عاشقش همینم باعث قبول کردن دوستی شده البته دختر عاقلم دوستی قبول نمیکنه
-
@dr-sobhan دکتر خیلی ت یونی و خوابگاه دیدم کمتر پسری اونم چی بشه بخواد با دوست دخترش ازدواج کنه همه پسرا اولش ب اسم عشق و ازدواج جلو میان ولی تهش میبینی دوستی اکثر پسرا ب این فک میکنن ک این ک دوستی منو قبول کرده. ببین ت خفا با چند نفر اعتماد کلا از بین میره ولی ب این فک نمیکنن ک دختره شاید واقعا با همه کمبودهای پسره کنار اومده واقعا عاشقش همینم باعث قبول کردن دوستی شده البته دختر عاقلم دوستی قبول نمیکنه
-
-
-
sattaralipour اینم هنر خودتونه ؟؟؟؟
-
sattaralipour اینم هنر خودتونه ؟؟؟؟
@dr-sobhan
نه بابا مامخاطب اثریم.