عشق و عاشقی ! اونم الان ؟؟؟
- 
paripari خخخخخ من اصلا نمیخوام تجربش کنم  
- 
@dr-saraaa حرص نخور 
 خب دختری ک ببخشید با همه لاس میزنه ب درد زندگی نمیخوره
 من نگفتم بخاطر رشته گفتم مطابق رشته مثلا اکثر پرستارا پزشکا با هم ازدواج میکنن :
 دقت کن جانم
- 
@dr-saraaa حرص نخور 
 من نگفتم بخاطر رشته گفتم مطابق رشته مثلا اکثر پرستارا پزشکا با هم ازدواج میکنن :
 دقت کن جانمparipari در عشق و عاشقی ! اونم الان ؟؟؟ گفته است: @dr-saraaa حرص نخور 
 دقت کن جانممتوجه منظورت شدم جانم:) شما متوجه نشدی!:)) تو محیطی که میدونی همه حرفات رو میبینن درست حرف بزن  و به قول خودت سرسنگین باش و به قول خودت سرسنگین باش 
- 
sabatj نخند سرت میاد D; 
- 
paripari میدونم ولی مگه چند سالته ک میگی تجربه؟ barghamadi 22 
- 
barghamadi 22 paripari خب کوچیکتری ک  
- 
paripari در عشق و عاشقی ! اونم الان ؟؟؟ گفته است: @dr-saraaa حرص نخور 
 دقت کن جانممتوجه منظورت شدم جانم:) شما متوجه نشدی!:)) تو محیطی که میدونی همه حرفات رو میبینن درست حرف بزن  و به قول خودت سرسنگین باش و به قول خودت سرسنگین باش @dr-saraaa چی میگیییییییییییییییییییی  
- 
paripari در عشق و عاشقی ! اونم الان ؟؟؟ گفته است: @dr-saraaa چی میگیییییییییییییییییییی  من واضح صحبت کردم جانم:))) برگرد بخون:))) @dr-saraaa افرین دکتر جان ب واضح حرف زدنت ادامه بده  
- 
paripari خب کوچیکتری ک  barghamadi عه؟ 
 خب من حرفمو پس میگیرم
 هرکار که عقلت میگه انجا بده
- 
sabatj نخند سرت میاد D; barghamadi در عشق و عاشقی ! اونم الان ؟؟؟ گفته است: sabatj نخند سرت میاد D; واقعا ؟ 
 خوب وِیت اِ مینِت ....         
- 
barghamadi عه؟ 
 خب من حرفمو پس میگیرم
 هرکار که عقلت میگه انجا بدهparipari عقل من چیزی نمیگه من چیزیو که دیده بودم گفتم 
- 
paripari عقل من چیزی نمیگه من چیزیو که دیده بودم گفتم barghamadi اوکی موفق باشین 
- 
:| پیییییییییییییف  

️
️

️
️