میتونم از الان تا یک ماه دیگ ببندم درسارو؟
-
@kosar-ab در میتونم از الان تا یک ماه دیگ ببندم درسارو؟ گفته است:
فقط یه چیزی بگم
شاید این مطالبی ک از پایه خوندی کم یاشه یا بی کیفیت خونده باشی یا تست کم زده باشی
منم نمیگم این مدت اگه صد خودتو بزاری قطعاا پزشکی قبولی
فقط میدونم نتیجه ای میشه که بعد کنکور ناراضی نیستی…:)))
@Jeyran رشتم ریاضیه
-
رشتم ریاضیه و بطور نسبی اومدم جلو بعنی کتاب رو یک دور خوندم اما آمادگیم در حد اینکه بگم مسلطم نیست میتونم تا یک ماه آینده کتابارو جمع کنم یعنی ؟؟ استرس دارم نمیدونم باید چیکار کنم چقد بخونم حس میکنم گم کردم خودمو ..
5d7a7484bcac19
با احترام به نظر بقیه دوستان، به نظر من کنکور اصلی تون اردیبهشت باشه، چون بخوایید برای تیر بخونید نهایی ای رو از دست میدید که به نظرم تنها راه موفقیت تو شرایط شماست.خیلیا سال پیش با یه کنکور بد و یه نهایی عالی نتیجۀ دلخواهشون رو گرفتن
پس توصیه من اینه هرچی تا الان خوندید + یک ماه هم بخونید = برید اردیبهشت و نتیجۀ کنکورتون رو بگیرید
کل اردیبهشت + خرداد = نهایی ها رو بخونید که نمره زیر 19 نداشته باشید.
اگه اردیبهشت و خرداد به جای تمرکز مطلق رو نهایی ها، بخوایید کنکور تیر هم بخونید(هم خر هم خرما) احتمالا نه خر گیرتون میاد نه خرما! ولی اگه نهایی ها رو عالی بدین میشه به نتیجه امید داشت حتی با کنکور بد...
تو این یه ماه برای فصل های مهم: یه درسنامۀ مختصر بخون + یه آزمون جامع فصلی حل کن ... به مدت 20 روز
10 روز آخر هم مرور و آزمون جامع
حواستون باشه که فیزیک و هندسه به شدت نمره بیار هستن...یعنی سوالاش دشواری آنچنانی ندارن(مثل حسابان نیستن) و هرکی روشون سرمایه گذاری کرده خوب نتیجه گرفته...پس توجه ویژه داشته باشید بهشون -
@kosar-ab در میتونم از الان تا یک ماه دیگ ببندم درسارو؟ گفته است:
فقط یه چیزی بگم
شاید این مطالبی ک از پایه خوندی کم یاشه یا بی کیفیت خونده باشی یا تست کم زده باشی
منم نمیگم این مدت اگه صد خودتو بزاری قطعاا پزشکی قبولی
فقط میدونم نتیجه ای میشه که بعد کنکور ناراضی نیستی…:)))