عشق و عاشقی ! اونم الان ؟؟؟
-
sabatj خخخخخخخخخ پس چجوری دانش اموزای تجربی میرن حسابداری
نوشتهشده در ۳ بهمن ۱۳۹۶، ۱۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهbarghamadi
این اره
ولی فیزیک چون علوم پایه میشه من فکر کردم فقط از ریاضی میشه رفت
از علوم پایه فقط شیمی شنیده بودم میشه رفت -
barghamadi
این اره
ولی فیزیک چون علوم پایه میشه من فکر کردم فقط از ریاضی میشه رفت
از علوم پایه فقط شیمی شنیده بودم میشه رفتنوشتهشده در ۳ بهمن ۱۳۹۶، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsabatj نه ایشالله ک قبول میشی
-
sabatj نه ایشالله ک قبول میشی
نوشتهشده در ۳ بهمن ۱۳۹۶، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهbarghamadi
ممنونم
ایشاا شما هم موفق باشید -
barghamadi
ممنونم
ایشاا شما هم موفق باشیدنوشتهشده در ۳ بهمن ۱۳۹۶، ۱۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsabatj همچنین
-
barghamadi بله
شنوایی سنجی
اگر حرفی توش نیسنوشتهشده در ۳ بهمن ۱۳۹۶، ۲۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهparipari در عشق و عاشقی ! اونم الان ؟؟؟ گفته است:
barghamadi بله
شنوایی سنجی
اگر حرفی توش نیساز جمله محدووووود رشته هایی ک کم دانشجو میگیره و کلاس کار خودشو حفظ میکنه
ایشالا ک توش کلی موفق باشید -
barghamadi
واااای اگر سال دوم میخونید حتما زیر 500 میاوردید قول میدمنوشتهشده در ۳ بهمن ۱۳۹۶، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsabatj در عشق و عاشقی ! اونم الان ؟؟؟ گفته است:
barghamadi
واااای اگر سال دوم میخونید حتما زیر 500 میاوردید قول میدمچرا قول میدی خب :| میشناسم سال اول طرف 4هزار و خرده ای شد سال دوم هم به کوب خوند 7 هزار شد
تو کنکور هیچی رو نمیشه قول داد -
sabatj خخخخخخخ اره خب ولی نخوندم حالم بد شد مثلا اگه الان بابام جانباز بود و خانواده شهید بودیم فیزیک تهران میخوندم برا همین بدم اومد
نوشتهشده در ۳ بهمن ۱۳۹۶، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهbarghamadi در عشق و عاشقی ! اونم الان ؟؟؟ گفته است:
sabatj خخخخخخخ اره خب ولی نخوندم حالم بد شد مثلا اگه الان بابام جانباز بود و خانواده شهید بودیم فیزیک تهران میخوندم برا همین بدم اومد
حتی اگه سوریه ای و لبنانی هم بودی میشد : ) (خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است .... )
-
paripari در عشق و عاشقی ! اونم الان ؟؟؟ گفته است:
barghamadi بله
شنوایی سنجی
اگر حرفی توش نیساز جمله محدووووود رشته هایی ک کم دانشجو میگیره و کلاس کار خودشو حفظ میکنه
ایشالا ک توش کلی موفق باشید@dr-sobhan ممنون
-
sabatj در عشق و عاشقی ! اونم الان ؟؟؟ گفته است:
@dr-saraaa
شما دوتا هیچی(
تاپیک بنده خدا @dr-sobhanتاپیک پر باری بود..ممنونیم ازش:)
نوشتهشده در ۳ بهمن ۱۳۹۶، ۲۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-saraaa در عشق و عاشقی ! اونم الان ؟؟؟ گفته است:
@dr-saraaa
شما دوتا هیچی(
تاپیک بنده خدا @dr-sobhanتاپیک پر باری بود..ممنونیم ازش:)
کاش توش سوتفاهم و دلخوری ای هم پیش نمیومد
-
barghamadi
واااای اگر سال دوم میخونید حتما زیر 500 میاوردید قول میدمچرا قول میدی خب :| میشناسم سال اول طرف 4هزار و خرده ای شد سال دوم هم به کوب خوند 7 هزار شد
تو کنکور هیچی رو نمیشه قول دادنوشتهشده در ۴ بهمن ۱۳۹۶، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan
امکان نداره بکوب خونده باشه
من سال دیگه به شما میگم
کسی که بخونه حتما بهتر میشه -
نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۳۹۶، ۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sabatj امسالو ب سال دیگه نزار
-
نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۳۹۶، ۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-sobhan کافیه هورمونات بهم بریزه اون موقعه ...خودت فرض کن دیگه
-
@dr-sobhan کافیه هورمونات بهم بریزه اون موقعه ...خودت فرض کن دیگه
نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهbarghamadi خودم سر کنکور حالم بد شدییییید
-
barghamadi خودم سر کنکور حالم بد شدییییید
نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan سر عشق و عاشقی
-
نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۳۹۶، ۱۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan اوهوم پارسالم ی نفر همچین کوبیدن رو میز ک بقیه هرچی داشتن پرید
-
نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۳۹۶، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-sobhan
اره قبول دارم ولی آمار و ارقام نشون میده تعداد کسایی که رتبشون بهتر میشه بیشتر بودن
منم رو اون حساب گفتم -
sabatj امسالو ب سال دیگه نزار
نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۳۹۶، ۱۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهbarghamadi
مگه قراره این کارو بکنم ؟:face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
نوشتهشده در ۴ بهمن ۱۳۹۶، ۱۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-sobhan در عشق و عاشقی ! اونم الان ؟؟؟ گفته است:
عین من
-
@dr-sobhan در عشق و عاشقی ! اونم الان ؟؟؟ گفته است:
عین من