Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
فیزیک
-
پرستو بابایی مرسیییی عزیز
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to ME0LIKA on آخرین ویرایش توسط انجام شده
ME0LIKA
در مورد اولی به نظرم جفتش غلطه
هر فوتون صرفا یه الکترون برهم کنش داره -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to ME0LIKA on آخرین ویرایش توسط انجام شده
ME0LIKA
خواهش می کنم -
پرستو بابایی یعنی اول 10 رو تقسیم کردی شد 1.2...اینجا نوشتی لوگ 16 همون 1.2 هست؟
-
ME0LIKA
الان حل می کنم -
پرستو بابایی متوجه شدم 1.2 تقیسم بر 0.3 کردی شد 4 بعد به توان 2 رسید درسته؟
-
پرستو بابایی دمت گرم
-
ME0LIKA
ببخشید واقعا حال تایپ نداشتم ️
اگه دست خطمو متوجه نشدی بگو -
پرستو بابایی یعنی اول 10 رو تقسیم کردی شد 1.2...اینجا نوشتی لوگ 16 همون 1.2 هست؟
آره چون بر حسب دسی با داده ما باید تبدیل کنیم به بل اولش.
-
پرستو بابایی خوشم میاد همرم مفهومی حل میکنی دمت گرم واقعا..از استادم بهتر حل کردی
-
پرستو بابایی متوجه شدم 1.2 تقیسم بر 0.3 کردی شد 4 بعد به توان 2 رسید درسته؟
نه ببین شما لوگ می گیری
-
ME0LIKA
هیچ میونه خوبی با تکنیک ندارم
خواهش موفق باشی -
پرستو بابایی همچنین عزیزم