کتف
-
سلام دوستان
آی کیو گفته که ماهیچه دو سر در دو نقطه به کتف متصله. این درسته؟
من نکته نوشته بودم که یک سرش به کتف وصله و یک سرش به غضروف مفصل بازو (به طور کل، همون بازو)درسته چیه؟
-
سلام دوستان
من نکته نوشته بودم که یک سرش به کتف وصله و یک سرش به غضروف مفصل بازو (به طور کل، همون بازو)درسته چیه؟
Fateme Samaei هر دو نکته ای که گفتی درسته
...خب از بالا با ۲ زردپی وصله
-
سلام دوستان
Fateme Samaei
سلام چهارتا زرد پی داره
سه تا بالا یکی پایین
پایین: زند زیرین
بالا
دوتا به کتف
یکی به بازو -
سلام دوستان
Fateme Samaei
سلام نکتهی آی کیو از لحاظ علمی درسته عضله دوسر از بالا دوتا سرش به کتف وصله در دوجای مختلف و از پایین هم به زند زبرین متصله -
Fateme Samaei
سلام نکتهی آی کیو از لحاظ علمی درسته عضله دوسر از بالا دوتا سرش به کتف وصله در دوجای مختلف و از پایین هم به زند زبرین متصلهاین پست پاک شده! -
در واقع اون غضروف مفصل بازو که از شکل کتاب برداشت کردین به خاطر اینه که ادامشو نشون نداده این رفته متصل شده به یه قسمتی از کتف
Mehrsa 14 آها پس به خاطر اینه؟ شما با تستای مشابه مواجه شدید جفتشو متصل به کتف در نظر گرفته بود یعنی؟
-
Fateme Samaei
سلام نکتهی آی کیو از لحاظ علمی درسته عضله دوسر از بالا دوتا سرش به کتف وصله در دوجای مختلف و از پایین هم به زند زبرین متصلهFateme Samaei
سلام نکتهی آی کیو از لحاظ علمی درسته عضله دوسر از بالا دوتا سرش به کتف وصله در دوجای مختلف و از پایین هم به زند زبرین متصلهFateme Samaei
سلام
درست ترین تحلیل همین هستش که اشاره کردند چه علمی و چه در تست ها و اگر تستی یه چیز دیگه گفت شما در نظر نگیرین مولف ماز هم همینجوری به ما گفت -
Mehrsa 14 آها پس به خاطر اینه؟ شما با تستای مشابه مواجه شدید جفتشو متصل به کتف در نظر گرفته بود یعنی؟
Fateme Samaei
من والا تست ها یادم نیست چون پارسال کنکور دادم اما درستش مطمئن هستم همینه. بقیه هم اشاره کردن شما اینجور درنظر بگیرین حالا که تو آی کیو هم همینو نوشته و ماز هم گفتن همینه