فیزیک
-
@f-nalist
رنگ نور به بسامد وابستست ؟
اخه یه جا درسنامه با طول موج مقایسه کرده بود تو موج اون قسمت اشکار ساز
لابد اینم متن کتابه من نخوندم؟😂Aqua
مهدی اتفاقا این قسمت یه جوریه یعنی یه کم باهاش درگیر شو چون گاهی اوقات یه مقایسه درست مارو به جواب غلط میرسونه و من فقط یه هاله ای یادمه که ملاکیان میگفت صحبت رنگ شد با فرکانس کار کنرنگ نور هم بله به فرکانس وابسته است
مثلا این یه متنو بخون نصفه شبی چیز بهتر به ذهنم نرسید😂
-

سلام بچه هاااا میشه اینو حل کنید و کامل توضیح بدید .
تجربیا
ریاضیا
بچه-های-تجربی-کنکور-1403 -
با توجه به نکات فرکانس منبع ثابته و با عوض شدن محیط تغییر پیدا نمیکنه
با عوض شدن فرکانس ماهیت رنگ تغییر پیدا میکنه
سرعت نور در همه جا یکسان نیست -
@f-nalist
رنگ نور به بسامد وابستست ؟
اخه یه جا درسنامه با طول موج مقایسه کرده بود تو موج اون قسمت اشکار ساز
لابد اینم متن کتابه من نخوندم؟😂Aqua
مهدی اتفاقا این قسمت یه جوریه یعنی یه کم باهاش درگیر شو چون گاهی اوقات یه مقایسه درست مارو به جواب غلط میرسونه و من فقط یه هاله ای یادمه که ملاکیان میگفت صحبت رنگ شد با فرکانس کار کنرنگ نور هم بله به فرکانس وابسته است
-
Aqua
@f-nalist در فیزیک گفته است:
مهدی اتفاقا این قسمت یه جوریه یعنی یه کم باهاش درگیر شو چون گاهی اوقات یه مقایسه درست مارو به جواب غلط میرسونه و من فقط یه هاله ای یادمه که ملاکیان میگفت صحبت رنگ شد با فرکانس کار کن
اره درسنامه کتاب تستم خیلی ریز اشاره کرده به بسامد بستگی داره ولی طول موجو اورده تو بازی گمراه کرده . از یه طرفم فکر ادم میره سمت شیمی دهم
رنگ نور هم بله به فرکانس وابسته است
مثلا این یه متنو بخون نصفه شبی چیز بهتر به ذهنم نرسیددرسته . خیلی ممنون روشنم کردی😂
-
_ __Aqua has marked this topic as solved on
-
مهدی اتفاقا این قسمت یه جوریه یعنی یه کم باهاش درگیر شو چون گاهی اوقات یه مقایسه درست مارو به جواب غلط میرسونه و من فقط یه هاله ای یادمه که ملاکیان میگفت صحبت رنگ شد با فرکانس کار کن
اره درسنامه کتاب تستم خیلی ریز اشاره کرده به بسامد بستگی داره ولی طول موجو اورده تو بازی گمراه کرده . از یه طرفم فکر ادم میره سمت شیمی دهم
رنگ نور هم بله به فرکانس وابسته است
مثلا این یه متنو بخون نصفه شبی چیز بهتر به ذهنم نرسیددرسته . خیلی ممنون روشنم کردی😂