Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
فیزیک
-
سلام بچه ها اینو حل میکنید
@دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
-
من جواب اینو تو گذینه ها بدست نمیارم:|
-
-
ME0LIKA خب سوالی که پاسخنامه نداره به چه درد میخوره.....به هر حال من نظرمو میگم ....۷ نیست؟!
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Zahra2020 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
۷ کیلومتر
-
ME0LIKA آها ...درسته ...فقط میشه بگین چجوری دانلود کردین؟
-
ME0LIKA پرستو بابایی تو بلدی این چن تارو؟
-
ME0LIKA خب دانلودش کردم ولی این سوالاتی که گفتی رو ندیدم...میشه شماره صفحه هم بگی
-
من جواب اینو تو گذینه ها بدست نمیارم:|
چون شکلی که طراح کشیده غلطه. توی نمودار اون 10 نیست 1 هست.
جواب هم میشه گزینه ت.سوال 4 سوال 5 که فقط رسم هستن چه مشکلی دارین؟
سوال 4 : باید 20 تا باید برگرده شرق 20 تا بره به جنوب.
پس باید مسافت 20رادیکال2 رو طی کنه در جهت جنوب شرق. یعنی بردارش زاویه 45 بسازه با شرق.
5.
دوتایی که از مبدا رسم شدن واضحا بردار مکان هستن. بردار آبی جابه جایی هست.
اندازش هم میشه 36. -
liy2099 سلام...نظر شما راجع به سوال ۵ چیه؟
-
@Zahra-Kazemi402
سوال 3 منظورتون هست؟
واضح نیستش. اگر منظورش اینه که شخص فقط میتونه دقیقا و بدون انحراف به جنوب یا شمال یا غرب یا شرق بره و اگر جنوب غربی با غرب زاویه 45 بسازه جواب میشه 5رادیکال2سبز ها مسیری هستن که حرکت میکنه (فقط در امتداد جنوب-شمال یا شرق-غرب)
مقصد هم زاویش 45 درجه هست. -
liy2099 خب مگه فرمول فیثاغورس نیست؟
-
liy2099 بله منظورم سوال ۳ بود ببخشید
-
-
liy2099 چرا اینطور حساب نکردی!...جایی رو اشتباه رفتم؟!
-
@Zahra-Kazemi402
نه اشتباه نکردید ولی جواب من رو کامل نخوندید. گفتم منظور طراح واضح نیست از این سوال.
منظورش اگر از جنوب غربی چیزی هست که من گفتم (یعنی با غرب زاویه 45 بسازه)دیگه اصلا مثلث 3/4/5 ممکن نیست و جواب چیزی هست که گفتم.
اگر منظورش از جنوب غرب تمام جهات ممکن بین جنوب و غرب هست یعنی:
مسئله بازم حل میشه اما نمیدونم در سطح دبیرستان هست یا نه. اتفاقا جواب هم همین 3/4/5 میشه به نظرم یعنی برای این که جمع دو ساق مثلث قایم الزاویه به وتر 5 مینیمم بشه که جمع دو ساق مسافت کل هست باید ساق ها 3 و 4 باشن.