مونومر
-
@Znbs
به نظرم ۸ نوع
قند ریبوز با باز های
آدنین
یوراسیل
گوانین
سیتوزین
قند دئوکسی ریبوز با باز های تیمین ،ادنین ،گوانین ،سیتوزین -
@Znbs
به نظرم ۸ نوع
قند ریبوز با باز های
آدنین
یوراسیل
گوانین
سیتوزین
قند دئوکسی ریبوز با باز های تیمین ،ادنین ،گوانین ،سیتوزینپرستو بابایی فقط دئوکسی ریبوز نداریم؟
شکل مربوط به همانند سازی هست -
پرستو بابایی فقط دئوکسی ریبوز نداریم؟
شکل مربوط به همانند سازی هست@Znbs
نه دیگه اگه دقت کنین توی همون شکل حتی باز یوراسیل هم کشیده شده
خب این یعنی چی ؟
این یعنی اینکه امکان داره نوکلئوتیدی با قند ریبوز هم اونجا مشاهده بشه . -
@Znbs ببخشید احیانا صورت سوال نگفته چند نوع نوکلئوتید ...نه چند نوع مونومر؟!
-
@Znbs
نه دیگه اگه دقت کنین توی همون شکل حتی باز یوراسیل هم کشیده شده
خب این یعنی چی ؟
این یعنی اینکه امکان داره نوکلئوتیدی با قند ریبوز هم اونجا مشاهده بشه .پرستو بابایی ...پرستو جان بنظرت سوال ایراد نداره؟!آدمک میشه نظر بدین شما...خب گفته چند نوع مونومر بعد تو شکل آنزیم هلیکاز رو میبینیم که پروتئینی هست خب مونومر اونا حساب نیست؟!...جایی اشتباه میکنم خودم نمیدونم
-
پرستو بابایی ...پرستو جان بنظرت سوال ایراد نداره؟!آدمک میشه نظر بدین شما...خب گفته چند نوع مونومر بعد تو شکل آنزیم هلیکاز رو میبینیم که پروتئینی هست خب مونومر اونا حساب نیست؟!...جایی اشتباه میکنم خودم نمیدونم
@Zahra-Kazemi402
من که اونور بهت گفتم چپکی دیدم سوالو نوکلئوتید گرفتم خود به خود -
@Zahra-Kazemi402
من که اونور بهت گفتم چپکی دیدم سوالو نوکلئوتید گرفتم خود به خودپرستو بابایی آها منظورت این سوال بود ....ببینیم آدمک چی میگه فک کنم سوال ایراد داشته باشه پس
-
پرستو بابایی ...پرستو جان بنظرت سوال ایراد نداره؟!آدمک میشه نظر بدین شما...خب گفته چند نوع مونومر بعد تو شکل آنزیم هلیکاز رو میبینیم که پروتئینی هست خب مونومر اونا حساب نیست؟!...جایی اشتباه میکنم خودم نمیدونم
-
@Znbs تازه سوال نهایی هم اشتباه داشته فک کنم سال ۹۸ شهریور پیدا کنم میفرستم برات
-
-
@Zahra-Kazemi402 دیگه وقتی پروتئینه ینی پلیمره زیاد منطقی نیس بگیم داریم مونومر میبینیم( خیلی جزئی نگرانه میشه)
بنظرم رو همون نوکلئوتید های ازاد فکوس کنیم بهتره -
Z Z.ns marked this topic as a question on
-
Z Z.ns has marked this topic as solved on