گرامر
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها میشه دومی رو از نظر گرامری توضیح بدین؟ اشتباه نیست ؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@دوازدهم -
-
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جمله شرطی نوع دوم هست
ایف کلاز و اینکه جمع اول گذشته ساده هست که
اومده یه فرضی گذاشته اگه تو به خوبی چینی میدونستی...
یه حالت اگر اینجوری بود باشه میشه نوع دوم و حالا
باید با would , could , might جمله بعدی میسازیم
اگه اینجوری بود اینجوری میکردم اگه اینجوری بودی اونجوری میشد این حالتی میشه نوع دوم -
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بنظرم درست میاد همه چی ولی اصولا باید بجای your کلمه our میومد
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مگه نباید بعد افعال کمکی فعل ساده بیاد ؟
آدمک
@mk-mahdi -
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آدمک
آهان اینم هست مرسی -
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جمله شرطی خب بعضی اوقات واقعیته
اگه من سنگ رو پرتاب کنم شیشه میشکنه جفتشون حال ساده
شرطی بعدی
چیزاییه که به الان وابسته نیست یعنی چی
مثلا من اگر خوب درس بخونم در کنکور موفق خواهم شد ( نتیجه اش الان نیست آینده است ) حال ساد جمله شرط بعضی اوقاتم امریه من میگم خوب درس بخون تا کنکور رتبه خوبی بیاری
شرطی نوع دوم هم که همین مثاله
کلا گذشته بکار بردن داخل نوع دوم این نیست که گذشته اتفاق افتاده به معنی اگه اینجوری بود ایناست ، مثلا وقتی میگم من اگه پول داشتم میرفتم لامبورگینی میخریدم که هیچ وقت گذشته ام پول نداشتم ولی اگه داشتم میخریدم ...
نوع سوم هم مربوط به اینه که یکاری رو باید در گذشته انجام میدادی که نتیجه بگیری اگه خوب درس میخوندی ( گذشته ) رتبه برتر کنکور میشدی
نکته این نوع سوم اینه با Would have ساختار جواب شرط ساخته میشه -
نوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فکر کنم explay باید میگفت
-
مگه نباید بعد افعال کمکی فعل ساده بیاد ؟
آدمک
@mk-mahdiنوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی اوه اره باید employ بجای employed قرار میگرف
-
جمله شرطی خب بعضی اوقات واقعیته
اگه من سنگ رو پرتاب کنم شیشه میشکنه جفتشون حال ساده
شرطی بعدی
چیزاییه که به الان وابسته نیست یعنی چی
مثلا من اگر خوب درس بخونم در کنکور موفق خواهم شد ( نتیجه اش الان نیست آینده است ) حال ساد جمله شرط بعضی اوقاتم امریه من میگم خوب درس بخون تا کنکور رتبه خوبی بیاری
شرطی نوع دوم هم که همین مثاله
کلا گذشته بکار بردن داخل نوع دوم این نیست که گذشته اتفاق افتاده به معنی اگه اینجوری بود ایناست ، مثلا وقتی میگم من اگه پول داشتم میرفتم لامبورگینی میخریدم که هیچ وقت گذشته ام پول نداشتم ولی اگه داشتم میخریدم ...
نوع سوم هم مربوط به اینه که یکاری رو باید در گذشته انجام میدادی که نتیجه بگیری اگه خوب درس میخوندی ( گذشته ) رتبه برتر کنکور میشدی
نکته این نوع سوم اینه با Would have ساختار جواب شرط ساخته میشهدانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mk-mahdi
چقدر توضیح دادین🥲
مرسی -
پرستو بابایی اوه اره باید employ بجای employed قرار میگرف
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآدمک
دقیقا ،شک داشتم که درست باشه این ساختار
ممنونم ازتون -
-
@mk-mahdi
چقدر توضیح دادین🥲
مرسینوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی فکر کرده بودم کلا ساختارش رو بلد نیستین... ممنون که خوندین
-
پرستو بابایی فکر کرده بودم کلا ساختارش رو بلد نیستین... ممنون که خوندین
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mk-mahdi
نه نه بلد بودم
ممنونم از شما