طراح سوال غلط طرح کرده؟ نهایی دی ماه 1402
-
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
این سوالو ببینید
خب سوال مشخص نکرده کدوم فلز آند و کدوم کاتده، برای همین منطقا نمیشه به جواب رسید
حالا پاسخنامه رو ببینید
یعنی خودش اومده x رو اتوماتیک وار کاتد در نظر گرفته
سوالم اینه که چرا اینکارو کرده؟
جواب احتمالی ام هم اینه، درست میگم؟
< هروقت میگیم سلول (فلز الف - فلز ب) یعنی منظورمون سلول (آند- کاتد) هست
هروقت هم بگیم سلول (A-B) یعنی A آند و B کاتده(انگلیسی برعکسه) >
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @دوازدهم -
-
این سوالو ببینید
خب سوال مشخص نکرده کدوم فلز آند و کدوم کاتده، برای همین منطقا نمیشه به جواب رسید
حالا پاسخنامه رو ببینید
یعنی خودش اومده x رو اتوماتیک وار کاتد در نظر گرفته
سوالم اینه که چرا اینکارو کرده؟
هروقت هم بگیم سلول (A-B) یعنی A آند و B کاتده(انگلیسی برعکسه) >
@ریاضیا @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @دوازدهمنوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAkito در طراح سوال غلط طرح کرده؟ نهایی دی ماه 1402 گفته است:
هروقت هم بگیم سلول (A-B) یعنی A آند و B کاتده(انگلیسی برعکسه) >دقیقا منم همچین تصوریو دارم یه بار فک کنم نمیدونم دقیقا ولی بابایی هم اشاره به این کرد
-
Akito در طراح سوال غلط طرح کرده؟ نهایی دی ماه 1402 گفته است:
هروقت هم بگیم سلول (A-B) یعنی A آند و B کاتده(انگلیسی برعکسه) >دقیقا منم همچین تصوریو دارم یه بار فک کنم نمیدونم دقیقا ولی بابایی هم اشاره به این کرد
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAqua خب پس مطمعان همینجوریه
ممنون🪻
-
-
نوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 خب آخه طبق حرف شما (دقیقه ۱) بازم مسئله دو جوابه میشه و همش بستگی به این داره که X کاتد باشه یا آند
یعنی این شکلی میشه مسئله:
که یعنی بازم جواب مسئله با توجه به اینکه نقش x کاتد هست یا آند تغییر پیدا میکنه -
Blue28 خب آخه طبق حرف شما (دقیقه ۱) بازم مسئله دو جوابه میشه و همش بستگی به این داره که X کاتد باشه یا آند
یعنی این شکلی میشه مسئله:
که یعنی بازم جواب مسئله با توجه به اینکه نقش x کاتد هست یا آند تغییر پیدا میکنه