زیست دونی
-
@zohre-nowrouzi هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو دگه والا علامه دهرم این همه دقتو نداره
@اسمان-ابی در زیست خوانی!! گفته است:
@zohre-nowrouzi هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو دگه والا علامه دهرم این همه دقتو نداره
برعکس من ب همینا دقت میکنم
زیست خوانی ب روش قید نویسی اثری از دکتر امیرمحمد برنوسی
ص۳۲کتاب زیست سال سوم پایین صفحه -
@zohre-nowrouzi عه عه من تو گزینه یک اشتبا کردم فکرم رفت سمت مژک
@اسمان-ابی در زیست خوانی!! گفته است:
@zohre-nowrouzi عه عه من تو گزینه یک اشتبا کردم فکرم رفت سمت مژک
یوهاهاها دیدی چ گوزیلایی شدم
-
tamom در زیست خوانی!! گفته است:
در حد تست های قلمچی بود...دوسه تا سوال خوب بدین
وا علی خودم طرح کردم بده ؟
-
@zohre-nowrouzi
اها خودتون طرح کردید
برای شروع خوبه : /برای شروع خوبه در حد قلمچی طرح کنم
@zohre-nowrouzi در زیست خوانی!! گفته است:
@zohre-nowrouzi
اها خودتون طرح کردید
کتاب باز جلوی دستتون بوده ها میخوایید نکنید... : /
-
به درجه ای از معنویت زیست رسیدم که تست طرح کنم
چند مورد نادرست است؟
الف)اثری که یکی از مواد اعتیاد آور بر زائده های کیسه های هوایی دستگاه تنفسی میگذارد باعث کاهش فعالیت اندامکی مشابه اولین پروکاریوت هوازیی است میشود کیسه های هوایی زائده نداره
ب)در حالت ارامش نفوذ پذیری غشای نورون نسبت به پتاسیم هایی که از درون سلول میتوانند بیرون بروند بسیار بیشتر از تعداد سدیم هایی است که میتوانند ب داخل سلول بیایند درسته محض قیدش اورده بودم فقط
ج) در پتانسیل عمل با مصرف ATP با کانال هایی دریچه دار که باز و بسته میشوند ولتاژ داخل سلول ب اندازه ی ۴۰ ولت افزایش میابد ATPمصرف نمیکنه اختلافشم ۱۰۵ه نه چهل
د)در بیماری MS علائمی مانند ضعف اختلال در تکلم عدم هماهنگی حرکات بدن ب طور ناگهانی در بیماران ظاهر میشود اینم ب تدریج ظاهر میشن۱)۱ ۲)۴ ۳)۲ ۴)۳
@Dr-Bernosi
@اسمان-ابی
tamom
@f_ssu
دانش-آموزان-آلاء@zohre-nowrouzi سلام مورد اول اگه زائده رو برداریم درسته؟
-
@zohre-nowrouzi سلام مورد اول اگه زائده رو برداریم درسته؟
Drfariborz نه کیسه هوایی کلا مژک نداره
-
Drfariborz نه کیسه هوایی کلا مژک نداره
@اسمان-ابی اهان.منظورشون تولید ای تی پی توسط میتوکندری برای حرکت مژک بوده؟
-
Drfariborz در زیست خوانی!! گفته است:
بله ..دودو مواد سمی اینای مواد اعتیاد اور مژکا رو که برای حرکتشون ب ATPنیاز دارن از کار میندازن پس تولدATPکاهش
-
بله ..دودو مواد سمی اینای مواد اعتیاد اور مژکا رو که برای حرکتشون ب ATPنیاز دارن از کار میندازن پس تولدATPکاهش
@zohre-nowrouzi حالا توی مورد سوم اگه اینجوری بگه که در پتانسیل عمل با باز یا بسته شدن کانال های دریچه دار پتانسل غشای نورون 105میلی ولت تغییر می کند.درسته یا غلطه؟
-
@zohre-nowrouzi
اها خودتون طرح کردید
@zohre-nowrouzi
اها خودتون طرح کردید
کتاب باز نبود
اینارو هربار خودم دارم میخونم یادمیگیرم بعدم تست کردم!درضمن اگه از رو کتاب نباشه پس از رو چی باشه؟
همه طراحا از رو هوا تست طرح میکنن؟ نکته اینه ما تست طرح میکنیم نکاتو هایلایت کنیم تو ذهنمون و ب بقیه ام نشون بدیم اینارو برداشت شما از تست طرح کردن چیه من نمیدونم! -
@zohre-nowrouzi حالا توی مورد سوم اگه اینجوری بگه که در پتانسیل عمل با باز یا بسته شدن کانال های دریچه دار پتانسل غشای نورون 105میلی ولت تغییر می کند.درسته یا غلطه؟
باز یا بسته شدن کانالا ی دریچه دار به نظرت معنی پتانسیل عملو میرسونه؟پتانسیل عمل یعنی ابتدا بسته بودن سدیمیا سپس باز شدنشون تو نقطه ۴۰ بسته شدن اونا و باز شدن پتاسمیا و در نقطه حدودا ۷۰بسته شدن پتاسمیا!
-
باز یا بسته شدن کانالا ی دریچه دار به نظرت معنی پتانسیل عملو میرسونه؟پتانسیل عمل یعنی ابتدا بسته بودن سدیمیا سپس باز شدنشون تو نقطه ۴۰ بسته شدن اونا و باز شدن پتاسمیا و در نقطه حدودا ۷۰بسته شدن پتاسمیا!
@zohre-nowrouzi در هر حال جزئی از پتانسیل عمل هستن دیگه و جمله داره در مورد جزئی از مرحله پتانسیل عمل صحبت می کنه.حالا از این مورد که بگذریم در ادامه درسته یا غلطه؟
-
@zohre-nowrouzi در هر حال جزئی از پتانسیل عمل هستن دیگه و جمله داره در مورد جزئی از مرحله پتانسیل عمل صحبت می کنه.حالا از این مورد که بگذریم در ادامه درسته یا غلطه؟
اگه بگی فاصله دو بار بسته شدن کانال دریچه دار پتاسیمی یا سدیمی ب نظرم درست تره
-
اگه بگی فاصله دو بار بسته شدن کانال دریچه دار پتاسیمی یا سدیمی ب نظرم درست تره
@zohre-nowrouzi من چیکاره ام که بگم.این جمله توی کنکور ازمایشی راه اندیشه یوده پسر خالم دیروز اورده بود داشتم میخوندم.طراح توی پاسخنامه نوشته جمله درسته طبق نمودار تغییر پتانسیل در کتاب درسی که ابتدا دریچه دار سدیمی باز میشه پتانسیل رو از منفی 65 می رسونه به مثبت 40 و بعد با باز شدن دریچه دار پتاسیمی از مثبت 40 می رسه به منفی 65 که در هر دو حالت بزرگی تغییرات 105 میلی ولت هست.اینو مطرح کردم که بگم چون توی کنکور زیست چندین سال قبل تعداد معدودی تست زیست با جمله های سفسطه و مغلطه ای دیده میشه کتابای تست و کنکئر ازمایشی های غیر استاندارد این چن مورد رو بهانه طرح تست های عجیب غریب کردن که داوطلب درس خون رو دچار وسواس و شک و تردید بی مورد در تکه هایی از یه گزاره زیستی می کنه که نکته انحرافیش جای دیگه هست .شما که ماشالله زیست رو داری خوب میخونی مواظب این اسیب باش.یا حق
-
نمیشه گف چون همین مواد اعتیاد اور تولید موسین رو تحریک میکنه
-
نمیشه گف چون همین مواد اعتیاد اور تولید موسین رو تحریک میکنه
@dr-bernosi فک کنم موسین رو تحریک کنه چون غدد ترشح کننده موسین مگه جز لایه ی مخاطی نیس؟
-
@dr-bernosi فک کنم موسین رو تحریک کنه چون غدد ترشح کننده موسین مگه جز لایه ی مخاطی نیس؟
barghamadi در زیست خوانی!! گفته است:
خب همینو گفتم بله اینطوریه