بخش آبدوست صابون !
-
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Foruhar on ۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Foruhar
سلام وقتتون بخیر
شاید بگم توی ۹۸ درصد جزوه ها و کتابا دیدم که بخش کاتیونی رو جزء بخش قطبی صابون یا همون بخش آبدوست لحاظ نکرده
حتی دبیرخانه کشوری هم همین مورد رو توی سوالاتش رعایت کرده -
مرسی نسترن جان
مرسی Akito عزیز -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Foruhar on ۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Foruhar
️
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Foruhar on ۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Foruhar
خواهش می کنم آقا سعید -
خوب شد اینو خوندم
ولی طبق صفحه ۶ کتاب درسی
کاتیون رو جزو آبدوست حساب کرده بود
از روی یه پی دی آف از دبیرخانه استانمون پاسخ هامو قبلا چک کردم و همین بود ، الان کاتیون رو آب دوست حساب نکنم ؟
خب به هر حال اونم مثل بخش آنیون میتونه با مولکول ها جاذبه برقرار کنه غیر اینه ؟ نمیدونم پس حساب نکنم ؟
البته داخل خیلی سبز هم برای صابونی هم عیرصابونی حساب نکرده بود من اینو طبق پاسخ دبیرخانه نتیجه گرفتم
پرستو بابایی Akito -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Pr.Gh.ir on ۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Pr.Gh.ir on ۶ خرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mk-mahdi
کتاب راهنمای معلم ؟
نمی دونم واقعا
توی رفرنس ها هم من یه سری گشتم ،سوالی بود که قبلاً سرش با بچه های اینجا خیلی بحث کردیم و گشتیم ولی نتیجه ای نداشت
آخرشم تصمیم گرفتیم که کلا در نظر نگیریم بخش کاتیونی رو -
اینم شد مثل اون قضیه ای که تو زیست میگن هسته رو اندامک بگیریم یا نه
یه گروه مدرک میارن میگن که نه نباید بگیریم
یه گروه میگن بگیریم
خدایا ! -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Foruhar on ۶ خرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
Foruhar در بخش آبدوست صابون ! گفته است:
اینم شد مثل اون قضیه ای که تو زیست میگن هسته رو اندامک بگیریم یا نه
یه گروه مدرک میارن میگن که نه نباید بگیریم
یه گروه میگن بگیریم
خدایا !یه موضوع دیگه هم بگم ؟
آب وصابون کلوئیده یا محلول ؟
خب کلوئید
خدانگهدار -
پرستو بابایی
آب و صابون و روغن کلوئید
آب و روغن سوسپانسیون -
Akito
سلام من تو فرمول ۲۰ دیدم که اینو هم جزا بخش قطب میگیرن -
-
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to هویججج on ۷ خرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج
آره دقیقا همینه -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to هویججج on ۷ خرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج فکر کنم عجیبه...
عجیب اینه که فرمول ۲۰ هم برا خود خیلی سبزه:/
17/19