حالم خوب نیست
-
هویججج
ببخشید اینجوری میگم ولی شما تاپیک زدی و اجازه نمیدی هیچکی نظرش رو بگه
بنظرم بچه ها خیلی قشنگ و عاقلانه صحبت کردن بدون هیچ بی احترامی
آیا انتظار چیز دیگه داشتین ؟ انتظار چه جوابی داشتین؟ چه جوابی به این تاپیک شما رو خوشحال میکنه تا بچه ها همونا رو بگن؟🫶
-
0sara0 در حالم خوب نیست گفته است:
هر جا برم خواهرم باید بیاد وگرنه حق خروج ندارم
و خب جای خالی مامانو سهیلا پر میکنه
میبنید مشکل اندر مشکل :))اگر خودتون مشکلی نداشته باشید این موضوع رو با خانواده مطرح کنید ممکنه استقبال کنن
-
این سایت کلا اینجوریه یا من حس میکنم یه جوریه؟
کلا حس میکنی اینجوریه
-
دوست ندارم
خب دیگه کاریش نمیشه کرد
باید همینطوری بمونه تا برید دانشگاهی چیزی -
سلام
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که همه یه جورایی تو این سال از زندگیشون به دلیل شکاف نسلی درگیرن
یکی اقتصادی یکی اجتماعی یکی روانی یکی عاطفی یکی جسمی یکی روحی
و یا باید صبر کرد یا باید این بنیان و اختلافارو فروریخت و دوباره ساختشون که تایمش به دلیل درگیری های تحصیلی نیست
ولی میتونید با خوندن بعضی کتاب ها بعضی راهنمایی ها سعی کنید این ارتباطتون رو بهتر کنید و چیزی که دوست دارید رو به اونا نشون بدین و اونا ببیننش و کمکتون کنند تا به جای اینکه صرفا بدون شنیدن مخالفت کنند
میدونم سخته خیلی سخته ولی میشه کم کم درستش کرد -
سلام
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که همه یه جورایی تو این سال از زندگیشون به دلیل شکاف نسلی درگیرن
یکی اقتصادی یکی اجتماعی یکی روانی یکی عاطفی یکی جسمی یکی روحی
و یا باید صبر کرد یا باید این بنیان و اختلافارو فروریخت و دوباره ساختشون که تایمش به دلیل درگیری های تحصیلی نیست
ولی میتونید با خوندن بعضی کتاب ها بعضی راهنمایی ها سعی کنید این ارتباطتون رو بهتر کنید و چیزی که دوست دارید رو به اونا نشون بدین و اونا ببیننش و کمکتون کنند تا به جای اینکه صرفا بدون شنیدن مخالفت کنند
میدونم سخته خیلی سخته ولی میشه کم کم درستش کرد@f-nalist
من با مامان و بابام اختلاف زیادی ندارم مامانم با توجه به سنش مثل آبجیمه و همینطور پدرم
ولی جدیدا به مشکلات بزرگ برخوردیم -
Blue28
پس با منی ؟
ناناعت شدم
قهرم