همخوانی کثافت عههه چیزه سلامت
-
@mr-vinyzo
باشه. -
هویججج در همخوانی کثافت عههه چیزه سلامت گفته است:
من امروز اصلا جالب نخوندم
دلیلشو پیدا کن که دیگه تکرار نکنی...
@mr-vinyzo نگاه کن از لج تو هم که شده سلامت رو برای ۲۰ میخونم
-
بچهها جونم نمونه سوال نهایی های اخیر رو حتما حل کنید، ۵ تای اول رو ممکنه خیلی بد بدین ولی کمکم قلقش دستتون میاد.
-
@mr-vinyzo
موفق باشین آقای صالحی -
بچهها جونم نمونه سوال نهایی های اخیر رو حتما حل کنید، ۵ تای اول رو ممکنه خیلی بد بدین ولی کمکم قلقش دستتون میاد.
Maaah
چشمممم مرسی مهدیه جونممممم -
ولی پیشرویم خیلی خوب بود تا الان یه فصل مونده :»
تو چی نسترن؟
پرستو بابایی -
-
Maaah اقا من هر 16 دوره رو حل کردم ولی متاسفانه میتونم بگم سلامت امتحانش هر سری یه چیز جدید برای رو کردن و غافل گیری داره...
@mr-vinyzo وایییییی پس مشکل شمام هست؟ منم از صبح یکنفس دارم میخونم و حالتتهوع دارم الان ولی بازم به سوالای جدید برمیخورم، برای همین گفتم نمونه سوال حل کنن بچهها
-
@mr-vinyzo وایییییی پس مشکل شمام هست؟ منم از صبح یکنفس دارم میخونم و حالتتهوع دارم الان ولی بازم به سوالای جدید برمیخورم، برای همین گفتم نمونه سوال حل کنن بچهها
-
ولی پیشرویم خیلی خوب بود تا الان یه فصل مونده :»
تو چی نسترن؟
پرستو بابایی -
Maaah نمونه سوال فکر میکنم تو سلامت زیاد راه چاه نیست...باید حفظ کرد فقط....همش ادم قاطی میکنه و از پاسخنامه سوالاو جوابش غافل گیر میشه...
@mr-vinyzo بنظرم باید ۵۰ تا نمونه سوال حل کرد، میخواستم صبح جزوه نکاتمو مرور کنم ولی فک کنم نمونه سوال حل کنم بهتره
-
@mr-vinyzo بنظرم باید ۵۰ تا نمونه سوال حل کرد، میخواستم صبح جزوه نکاتمو مرور کنم ولی فک کنم نمونه سوال حل کنم بهتره
-
-
دارم نمونه سوالات رو حل میکنم درس شیشم هاهاها
@mr-vinyzo -
Maaah
تو میترکونی دختر -
پرستو بابایی
فردا بهم پیام بده
دیدی تونستم -
پرستو بابایی
فردا بهم پیام بده
دیدی تونستمهویججج
چشم️
بترکونی قشنگم ،می دونم که می تونی^^ -
خوابم میاد ولی من نباید بخوابم