نمره تعلق میگیره
-
سلام. امیدوارم حالتون خوب باشه . این آزمون قلمچی هستش . من خودم معادله رو به دست آوردم و سوال رو حل کردم .. توی نهایی کدوم روش باید رفت. ؟؟؟ اگر کسی یکی از دو تا رو بره نمره تعلق میگیره ؟
-
سلام. امیدوارم حالتون خوب باشه . این آزمون قلمچی هستش . من خودم معادله رو به دست آوردم و سوال رو حل کردم .. توی نهایی کدوم روش باید رفت. ؟؟؟ اگر کسی یکی از دو تا رو بره نمره تعلق میگیره ؟
@H-O-S-S-E-I-N در نمره تعلق میگیره گفته است:
من خودم معادله رو به دست آوردم و سوال رو حل کردم
سلام. دقیقا چه معادله ای بدست آوردین؟
-
@H-O-S-S-E-I-N در نمره تعلق میگیره گفته است:
من خودم معادله رو به دست آوردم و سوال رو حل کردم
سلام. دقیقا چه معادله ای بدست آوردین؟
liy2099 معادله سرعت زمان رو از ثانیه ده تا 50 به دست آوردم . . بعدش سرعت در لحظه 20 رو بدست آوردم . و ...
-
liy2099 معادله سرعت زمان رو از ثانیه ده تا 50 به دست آوردم . . بعدش سرعت در لحظه 20 رو بدست آوردم . و ...
-
سلام
راستش من بیشتر روش پاسخنامه که فرستادین تو حل سوالات کتاب میومد تو ذهنم ولی کتاب درسی علاقه داشت به at+v0
ولی تو کلاسای نهایی اینجوری حل کردن برامون
خلاصه خودمم نمیدونم کدومش نمره داره@f-nalist ممنون
-
@H-O-S-S-E-I-N
سرعت در لحظه t=0 مشخص هست. اگر به درستی در لحظه t=20 هم مشخصش کنید شتاب متوسط به راحتی محاسبه میشه. منطقی نیست فقط به یک روش نمره بدن مگر این که در صورت سوال گفته بشه فقط از روش نموداری یا ... استفاده کنین.liy2099 آها ممنون
-
@f-nalist ممنون
-