طیف جذبی خطی
-
سلام فکر کنم بقیه نوار چون تو گاز های طیف نشری و طیف جذبی یکیه اگر اشتباه نکنم بازم صبر کنید تا ببینید بقیه چی میگن
-
سلام فکر کنم بقیه نوار چون تو گاز های طیف نشری و طیف جذبی یکیه اگر اشتباه نکنم بازم صبر کنید تا ببینید بقیه چی میگن
@ghost-1
ممنونم از شما
آدمک
میشه شما هم نظرتون رو بگید -
@ghost-1
ممنونم از شما
آدمک
میشه شما هم نظرتون رو بگیدپرستو بابایی بقیه نوار
-
پرستو بابایی بقیه نوار
-
پرستو بابایی بقیه نوار
آدمک
خب با توجه به این جواب نباید بشه نمی شود ؟ -
آدمک
خب با توجه به این جواب نباید بشه نمی شود ؟پرستو بابایی ببینید من نمیدونم منبع سوال چیه
ولی هرچی که تو طیف جذبی دیده بشه نباید تو گسیلی دیده بشه و برعکس
ینی اینجا ک گفته تو جذبی دیده میشه پس تو گسیلی نباید دیده شه -
پرستو بابایی ببینید من نمیدونم منبع سوال چیه
ولی هرچی که تو طیف جذبی دیده بشه نباید تو گسیلی دیده بشه و برعکس
ینی اینجا ک گفته تو جذبی دیده میشه پس تو گسیلی نباید دیده شهآدمک
ظاهراً اینجا همون خطوط تیره رو در نظر گرفته چون در جواب گفته که دیده می شود 😶!
بله متوجهم چون هر طیفی روکه جذب می کنه گسیل هم می کنه -

سلام وقتتون بخیر
بچه ها وقتی میگه در طیف جذبی دیده میشه یعنی باید جزء خطوط تیره در نظرش گرفت یا بقیه نوار ؟
بچه-های-تجربی-کنکور-1403
دوازدهمپرستو بابایی الان اینجا منظورش گسیلی خطیه یا پیوسته؟ این چیزی که آدمک گفتن وقتی صدق میکنه که منظورش خطی باشه درستع؟ ولی من پیوستع در نظر گرفتم
-
پرستو بابایی الان اینجا منظورش گسیلی خطیه یا پیوسته؟ این چیزی که آدمک گفتن وقتی صدق میکنه که منظورش خطی باشه درستع؟ ولی من پیوستع در نظر گرفتم
Maaah
آهان آره
فقط در صورتی میشه که پیوسته باشه و گرنه که نمیشه:/
از اون سوالای اختلافی ..
حتی مشخص نشده چه نوع گسیلی -
آدمک
ظاهراً اینجا همون خطوط تیره رو در نظر گرفته چون در جواب گفته که دیده می شود 😶!
بله متوجهم چون هر طیفی روکه جذب می کنه گسیل هم می کنهپرستو بابایی اصن تا جایی ک یادم میاد از شیمی این ۶۵۶ در طیف گسیلی(نشری) هیدروژن دیده میشه نه جذبی
کلا صورت گزاره غلطه -
پرستو بابایی الان اینجا منظورش گسیلی خطیه یا پیوسته؟ این چیزی که آدمک گفتن وقتی صدق میکنه که منظورش خطی باشه درستع؟ ولی من پیوستع در نظر گرفتم
-
پرستو بابایی اصن تا جایی ک یادم میاد از شیمی این ۶۵۶ در طیف گسیلی(نشری) هیدروژن دیده میشه نه جذبی
کلا صورت گزاره غلطه -