سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
چه کلاسی با کدوم دبیر برم؟
-
._.Zahra.K هندسه اقای کبریایی الا عالیه البته من دوره رایگانشو دیدم نه راه ابریشم .
گسسته رو هم با اقای ثابتی پیشرفتم .شیمی رو هم با اقای حاجی سلیمانی ...برا من خوب بودن ولی من از دبیر دیگه ای استفاده نکردم که بدونم چجوریه ولی دوره رایگان هندسه رو با اقای کبریایی و هم اقای ثابتی رفتم اقای کبریایی بهتره در هندسه..
-
سلام
برای هندسه، ریاضی، حسابان، گسسته، برای همشون آقای ثابتی رو بشدتتتت پیشنهاد میکنم
تدریسشون فوق العاده است و حتی با گذشت چند سال هنوزم محشره
البته درسته تدریسشون عالیه، ولی خب مسلما شما برای تسلط به تمرین و تست هم نیاز دارید
برای فیزیک هم آقای یاری فوق العاده هستن و فکر نمیکنم هیچ جایی بهتر از ایشون پیدا کنید
شیمی رو نظری ندارم چون خودم فقط خیلی سبزو خوندم و معلم نداشتم
برای عمومی ها هم تنها توصیه ام اینه که برای فارسی سراغ آقای صادقی نرید(تدریس ناقص، ضعیف و پر از اشتباه، ولی دینی آقای ناصری هم خوب بودن(ایشون حرفای خارج از درس و حاشیه ای خیلی زیاد میزنن، ولی اصل درس رو هم واقعاً خوب درس میدن))
به عنوان یه پشت کنکوری، یه چیزی رو بهتون بگم
معلم اونقدرا هم مهم نیست، بیشتر از همه چیز کتاب کمک درسی و تست و تمرینه که حائز اهمیته
البته خب این تجربه شخصیمه -
Akito راجع به کلاس های آلا بنظرم دوره های رایگان بی نقصه و تدریسشون هیچ مشکلی نداره(دروسی که ذکر کردم)
رته ابریشم و غیره هم نداشتم و نمیدونم چه مزیتی نسبت به رایگان ها داره -
mr.vinyzo در چه کلاسی با کدوم دبیر برم؟ گفته است:
اما تعریف اقای ملاک پور از تاملند رو هم شندیم به شخصصه.
من دیدمشون امسال، بینظیره. برای ترمیمم خیلی کمککننده بود
-
Akito در چه کلاسی با کدوم دبیر برم؟ گفته است:
برای فیزیک هم آقای یاری فوق العاده هستن و فکر نمیکنم هیچ جایی بهتر از ایشون پیدا کنید
آره آره، منم راضی بودم.
البته من صفرتاصد هاشونو دیدم و بازم عالی بود. -
._.Zahra.K
من صرفا تجربه خودمو میگم
ببین اول بیا ببین اصلا ادم انلاین کلاس رفتن هستی یا نه
یعنی ممکنه پیش بیاد تنبلی کنی یا مثلا پیش خودت بگی حالا خسته ام بعدا افلاینشو میبینم و ..... هزارتا دلیل برای عقب انداختن کلاس و تنبلی ,دوم اینکه مثلا وقتی دبیر انلاین داره درس میده میگه مثلا 1 دیقه فرصت داری این سوالو حل کنید شروع میکنی به تلاش کردن ؟ یا صرفا عین فیلم سینمایی میشینی کلاسو میبینی که هیچ سودی هم برات نداره .سوم اینکه تکالیف و کارایی که میده درست انجام میدی کامل یا نه ؟
من تقریبا نصف کلاسام انلاین بود و خب چون ادم یکم تنبلی و هستم کارامو همیشه عقب میندازم تقریبا به جز اوایل که خیلی حس و ذوقش بود دیگه انلاین نمیشدم و افلاین میدیدم اونا باز با کلی تنبلی . مثلا از مدرسه میومدم یا شب میگفتم خسته ام بعدا میبینم .
ولی کلاس حضوریه جوریه که تو مجبوری توی تایمی سر کلاس باشی !! دوم اینکه سر کلاس فعال تری میتونی در لحظه سوال و اشکالتو بپرسی
افلاینی هم در کار نیس باعث بشه به خودت بگی فعلا خسته ام خیالم راحته افلاین هست , پس مجبور میشی بخونی .
سوم اینکه تو جو رقابت و درس کلاس هستی که خیلی مهمه , میبینی بقیه دارن عین اسب میخونن توام حسودیت میشه میخونی .
حالا با وجود اینایی که گفتم اگه دبیر خوب و متوسط هست تو شهرتون و یه دبیر خفنم تو کلاس انلاین , اگه ! ادمی هستی که طبق حرفای بالا بدرد کلاس انلاین نمیخوری قطعا برو حضوری
ولی اگه دبیر خوب تو شهرتون نیس یا انلاین کلاس رفتن باعث تنبلی نمیشه خب برو کلاسا انلاین ببین
خب حالا من دبیرایی که خودم پسندیدم بهت میگم :
حسابان . معین کرمی
فیزیک . استاد میرحسینی و یاری که خب من همین دوره صفر تا صد یازدهم استاد یاریو دیدم واقعا عالی بود درصدامو برد بالا .
شیمی . استاد بابایی
هندسه و امار و احتمال . استاد صحت کار و استاد جلایی دوتاشونم عالی هستن
توصیه امم به تو یازدهمی اینه از الان حاشیه هارو حذف مثل گوشی و اینستا و ...
دوم درسای امار و احتمال و هندسه که خیلیا جدی نمیگیرن رو جدی بگیر خیلی جلوت میندازه
سوم بخودت خیلی فشار نیار نمیگم درس نخون ولی خودتو اذیتم نکن دیگه زیاد تفریحم داشته باش
سعی درسارو مفهومی بخونی !! مفهوم و عمق مطلبو کامل بگیریی خیلی به تایم توجه نکن فعلا یازدهمیی حالا هر چقدم طول کشید عمق مطلبو بگیری عیبی نداره
تابستونم درس بخون یکم خودتو بنداز جلو طول سال کارت راحت تر میشه
هر چی هم دبیرات تکلیف میدن و کار میگن گوش کن -
._.Zahra.K یادم رفت بگم حسابان استاد ثابتی هم بی نظیرههه
خیلی به من کمک کردن . یازدهمش کمه حتما یه دور ببین -
Aqua
ممنونمممم
نه اصلا اینجوری نیستم
کلاس حضوری و آنلاین برام فرقی نداره فقط دبیر خوب میخوام چون من با تدریس دبیر میفهمم خودخوان از روی درسنامه بخونم مثلاً حسابانو اصلا نمیفهمم
اصفهانم و دبیر حضوری خوب نمیشناسم( شاید داشته باشیم ولی نمیشناسم) -
Akito در چه کلاسی با کدوم دبیر برم؟ گفته است:
معلم اونقدرا هم مهم نیست، بیشتر از همه چیز کتاب کمک درسی و تست و تمرینه که حائز اهمیته
همه همینو بهم میگن ولی من تا وقتی یه معلم خوب مفهومی برام توضیح نده واقعا یه درسی مثل حسابانو نمیفهمم
-
._.Zahra.K مطمعا نیستم، ولی فکر نکنم برای یازدهم زیاد کارآمد باشه(چون خیلی مباحث ریاضی اینجوریه که دهم یازدهم نداره، مثلا هر سه سال تابع رو داریم، و تفکیک کردن مباحث تابع به دهم یازدهم دوازدهم یه کار پوچ و بیخودی هست)
البته راه ابریشم علاوه بر آموزش یه عالمه ویژگی های دیگه هم داره، صرفا از نظر آموزشی(و نه دوره های تست و ...) گفتم که میشه بجای راه ابریشم از صفر تا صد هم استفاده کرد
توی خود آلا ویژگی های راه ابریشم کامل توضیح داده
میتونید یه نگاه بندازید -
._.Zahra.K درسته
خب همون دبیر هایی که معرفی کردم ازشون راضی و ام بهتون پیشنهاد میکنم
فقط برای دروسی که از آقای ثابتی استفاده میکنید، معمولا یه دوره نکته و تست هم کنارش به صورت رایگان خود ایشون پر کردن، که خب سعی کنید حتما اگه فرصت دارید اوناهم ببینید(مخصوصا حسابان) -
._.Zahra.K
خوبه پس .
ببین تمام دبیرای معروف این موسسات انلاین مثل کلاسینو و تاملند ادمای درجه یکی بودن که معروف شدن
تفاوتش دیگه با خودته ببینی با کدوم حال میکنی بری کلاسش
برو یه چندتا نمونه تدریس از هر کدوم ببین , تصمیم بگیر
ولی من نظر خودم استاد ثابتی و استاد کرمی
اولویتت هم دوره انلاین باشه