ورودی یازدهم
-
بنظرتون بهتره تابستون بشینم برای دهم تست بزنم یا درسای یازدهم رو پیشخوانی کنم؟ اگه درسارو بخوام پیشخوانی کنم کدوم درسارو و با ویدیو های کدوم اساتید الا؟
ریاضیا@ftmhwuw یک پیام از من به تو ....
تا یکم شهریور میگیری همه دهمتو تست میزنی کتاباتو میجوی و اگر مشکل داشتی به هر طریقی رفع اشکال میکنی تا شهریور...اما از شهریور به بعد باید بشینی پیشخوانی ..چجوری ؟حسابان ثابتی الا (رایگان)
هندسه استاد کبریایی
فیزیک اقای یاری
اینا تو الا اساتید خوبین ولی نگا بهت بگم اگه دهمتو خوب نبندی یازدهم و بعدا تو کنکور به مشکل میخوری...پس اول دهمتو ببند بعد یازدهمو پیشخوانی کن ....
-
قطعا پیش خوانی مهمه ، خیلی بیشتر از چیزی که فکر میکنید اثر + داره اما نمیشه دهم رو کامل رها کنید خصوصا اگر تسلط ندارید. اگر بتونید در کنار وقت گذاشتن روی سال دهم حتی 1 فصل از هر درس تخصصی رو یاد بگیرید کلی جلو افتادید.
-
@ftmhwuw یک پیام از من به تو ....
تا یکم شهریور میگیری همه دهمتو تست میزنی کتاباتو میجوی و اگر مشکل داشتی به هر طریقی رفع اشکال میکنی تا شهریور...اما از شهریور به بعد باید بشینی پیشخوانی ..چجوری ؟حسابان ثابتی الا (رایگان)
هندسه استاد کبریایی
فیزیک اقای یاری
اینا تو الا اساتید خوبین ولی نگا بهت بگم اگه دهمتو خوب نبندی یازدهم و بعدا تو کنکور به مشکل میخوری...پس اول دهمتو ببند بعد یازدهمو پیشخوانی کن ....
-
بنظرتون بهتره تابستون بشینم برای دهم تست بزنم یا درسای یازدهم رو پیشخوانی کنم؟ اگه درسارو بخوام پیشخوانی کنم کدوم درسارو و با ویدیو های کدوم اساتید الا؟
ریاضیا@ftmhwuw
اگه دهم رو خوب نخوندی، تابستون فقط دهم بخون چون طول سال به اندازه کافی و حتی زیاد وقت هست برای خوندن یازدهم
اگه دهم رو خوب خوندی تابستون مرورش کن و یازدهم رو هم کم کم پیشخوانی کن (البته اینکه اولویتت مرور باشه یا پیشخوانی بستگی به تسلطت داره)
حواست باشه اگه الکی عجله کنی تو شروع کردن یازدهم و رو دهم مسلط نباشی، تو ریاضی و شیمی به مشکلات جدی ای برمیخوری. چون پیشنیازشون دهم هست -
@mr-vinyzo
فقط همین سه درس رو پیشخوانی کنم کافیه؟
آمار و احتمال و شیمی تو توی سال جمع میشن؟@ftmhwuw نگا نیمه اول فیزیک یازدهم .. فصل ۲ و ۳ حسابان و شیمی رو اگه رسیدی اینارو حتما پیشخوانی کن...البته من پیشخوانی داشتم ولی سودی نبردم ...ینی الان میگم همون دهمم رو کامل تسلط پیدا میکردم کافی بود ...
-
@ftmhwuw
اگه دهم رو خوب نخوندی، تابستون فقط دهم بخون چون طول سال به اندازه کافی و حتی زیاد وقت هست برای خوندن یازدهم
اگه دهم رو خوب خوندی تابستون مرورش کن و یازدهم رو هم کم کم پیشخوانی کن (البته اینکه اولویتت مرور باشه یا پیشخوانی بستگی به تسلطت داره)
حواست باشه اگه الکی عجله کنی تو شروع کردن یازدهم و رو دهم مسلط نباشی، تو ریاضی و شیمی به مشکلات جدی ای برمیخوری. چون پیشنیازشون دهم هست -
@ftmhwuw نگا نیمه اول فیزیک یازدهم .. فصل ۲ و ۳ حسابان و شیمی رو اگه رسیدی اینارو حتما پیشخوانی کن...البته من پیشخوانی داشتم ولی سودی نبردم ...ینی الان میگم همون دهمم رو کامل تسلط پیدا میکردم کافی بود ...
-
ریاضیا