تست کنکور اردیبهشت
-
Reza-H حقیقتش منم ارشیا جان جانانو نمی شناسم
هیچ کدوم این پسوند نفرته معادل آی هیت یو ارشیا -
سلام خسته نباشین بچها=)
میشه بگین چرا گ۴ میشه جواب؟!
و اینجا چرا گ۱ درسته؟!تجربیا بچه-های-تجربی-کنکور-1403 آدمک @f-nalist پرستو بابایی _ Reza _ Reza-H
-
سلام خسته نباشین بچها=)
میشه بگین چرا گ۴ میشه جواب؟!
و اینجا چرا گ۱ درسته؟!تجربیا بچه-های-تجربی-کنکور-1403 آدمک @f-nalist پرستو بابایی _ Reza _ Reza-H
Blue28 خب توی زن تخمدان و فوق کلیه هورمون جنسی ترشح میکنن، دوتاشونم تو قسمت شکمی هستن دیگه، بنابراین درسته
-
Blue28
سلام
منشن های من فکر کنم براتون نمیاد. میاد؟
چیزی که ترشح میشه الزاما هورمون نیست.
این سوال کلا روش بحث بود بعد کنکور هم
شاید اینطور در نظر گرفته که الزاما هر چیزی که ترشح میکنه هورمون نیست. مثلا ممکنه پروتئاز باشه، که در این صورت وقت غذا خوردن، پروتئاز "شروع" به ترشح میکنه. پس تحت تاثیر نوعی پیک شیمیایی (که مثلا برای گوارش کمک می کنه) شروع به ترشح میکنهسوال 28 هم اینم روش بحث بود. به نظرم باید با رد گزینه می رفتیم. اونی که کمتر اشتباهه رو بگیریم
و بالاخره احتمالا طراح بدن رو به بخش های سر، سینه، شکم، دست و پا تقسیم کرده (مثل ملخ) و سوال رو طرح کرده
-
Narges_
خب نگاه کن اولی ک گذاشتمو ک مال دهمه
دومیم مگه فوق کلیه روی کلیه نیست؟مگه کلیه پشت محوطه شکمی نیست؟پس مگه فوق کلیه هم پشت محوطه شکمی نیست؟ -
Reza-H در تست کنکور اردیبهشت گفته است:
Blue28
سلام
منشن های من فکر کنم براتون نمیاد. میاد؟آقا ولی جدی منشنای این تاپیک برام نمی یاد
-
Blue28 در تست کنکور اردیبهشت گفته است:
دومیم مگه فوق کلیه روی کلیه نیست؟مگه کلیه پشت محوطه شکمی نیست؟پس مگه فوق کلیه هم پشت محوطه شکمی نیست؟
@_Mahdieh
تو تستای قلمچی هم همینو درنظر می گرفتنBlue28
فوق کلیه کجاس؟ تو شکم
کجای شکم؟ پشتش
نمیدونم چجوری بگم خیابانیطور نشه -
Blue28
اشکال از اکانت منه یا شما؟
منشن های من تو این تاپیک فقط نمیاد یا منشن های بقیه رو هم ندارین؟ -
Blue28
من قبلاً تو ایکیو دیده بودم که فوق کلیه و کلیه پشت محوطه شکمی هستن
توی اون تست میخواست بگه صفاق فوق کلیه و کلیه رو نمپوشونه باهاشون در ارتباطه ولی احاطه شون نمیکنه...