IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
پمپ فشار مثبت!
-
سلام بچها خسته نباشین
این تستو ببینید
این گزینه رو غلط گرفته
من سرجلسه همچین نکته ای رو جایی نخونده بودم و خودم استدلالی کردم برا خودم و درست گرفتمش=_/
ولی الان سرچ کردم گوگل زد پرندگان هم پمپ فشار مثبت دارن
من براساس نکته کنکور که پرندگان دیافراگم ندارن گفتم شاید پمپ فشار مثبت دارن=/ حالا نمی دونم همچین چرت و پرتی چطور به ذهنم رسید
میدونین شما که کلن پمپ فشار مثبت ندارن؟یا چون گفته با حلق و اینا قورت میده این ویژگی برا قورباغس؟
اینم پاسخنامش که چیز خاصی نگفته
@تجربیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 آدمک f.nalist _ Reza _ @نرگسی که نمیتونم منشنت کنممم Reza-H M.Shajarian
-
Blue28 سلام صبحت بخیر واسه تحلیل اینطور تستا یا از حست باید کمک بگیری ( حس من میگه فشار منفی ) یا اینکه بدونی چون برای پمپ فشار مثبت توی کتاب اسم پرنده هارو نیورده پس منفی هستن ...
بولو نون تو حسه نه استدلال اینو قدیما کلی ازش استفاده میکردیم تو تحلیل گزاره های ( هرکی یه گزاره )
و اینم منبع علمیش ( گاما کنکوری )
جالبیش اینه ک با حلق و دهان اینکارو میکنه ولی فشار منفیه خیلی جالبه -
سلام
بنظرم فشار مثبت که برای پرندگان در نظر گرفته شده مربوط به پر شدن کیسه های هوا هست و فشار منفی مربوط به پرشدن شش ها(شش با فشار منفی هوا رو از کیسه های هوا به درون شش مکش میکنه و به چون پرندگان دیافراگم ندارند باید هوا رو با فشار مثبت به وارد کیسه های هوادار کنند) -
Blue28
سلام
از لحاظ علمی منم نمی دونم فشار منفیه یا مثبت
کتاب هم که چیزی نگفته
البته به قول رضا میشه حسی رفت
یا مثلا بگیم که پمپ فشار منفی نسبت به پمپ فشار مثبت بازده اش خیلی بیشتره. پرنده ها هم دقیقا به این بازده بیشتر نیاز دارن. پس پمپ فشار منفیه (می دونم ناقصه. ولی کار راه اندازه ) -
_ Reza _ جلل خالق پس چرا گوگل من گفت پمپ فشار مثبته
-
-
_ Reza _ لنت بهت