جامع یا تک پایه؟
-
سلام بنظر من اگر کلاس فیزیک جامع بردارید خوبه که امسال شما کل مباحث فیزیک رو جمع میکنید و سال کنکورتون جمع بندی دوباره دارید که خیلی موثر هست
درمورد درس شیمی هم باید بگم شیمی یازدهم خیلی مهمه و خب مباحث بسیار مهمی رو شامل میشه پس کلاس شیمی حتما تک پایه بردارید
درمورد باقی دروس من نمیتونم نظری بدم چون رشتم تجربی هست. -
سلاممممم
برای کلاس آنلاین جامع بهتره یا تک پایه؟
واقعا نمیدونم کدوم رو برم
یازدهمم امسال
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهم
@تجربیا
@ریاضیا@_-Zahra-K سلام بنظرم دروس تخصصی یازدهم نسبت به دهم راحتر هستن سعی کنید دهم رو رفع اشکال وکلاس برید تا برسید به یازدهم
-
@_-Zahra-K سلام بنظرم دروس تخصصی یازدهم نسبت به دهم راحتر هستن سعی کنید دهم رو رفع اشکال وکلاس برید تا برسید به یازدهم
2d2cb6d20435e4
دهم از لحاظ اینکه مطلبو بلد باشم بلدم فقط تست نزدم -
2d2cb6d20435e4
دهم از لحاظ اینکه مطلبو بلد باشم بلدم فقط تست نزدم@_-Zahra-K آره دیگه شما نهاییو رد کردید دیگه فقط تاثیرش تو کنکور مونده که تسته
-
@_-Zahra-K آره دیگه شما نهاییو رد کردید دیگه فقط تاثیرش تو کنکور مونده که تسته
2d2cb6d20435e4
آره فقط تست نزدم که باید بزنم
و یه کم از یازدهم بخونم -
2d2cb6d20435e4
آره فقط تست نزدم که باید بزنم
و یه کم از یازدهم بخونم@_-Zahra-K ولی خیلی بده تاثیر قطعیو که اگه نمرات خوب نیستن باید ترمیم کنید
-
سلاممممم
یازدهمم امسال
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهم
@تجربیا
@ریاضیا@_-Zahra-K
من بودم جامع برمیداشتم ولی مسئله اینه که مثلا تو فیزیک و شیمی میان تو بخش پایه، اول دهم رو میگن بعد یازدهم(معمولا) بخاطر همین ممکنه برنامه زمانیش برای شما که یازدهمین جالب نباشه
حسابان رو حتما جامع وردارین...شیمی رو خودتون میدونید...اگه جامع وردارین چیزی از دست نمیدین
فیزیک هم درسیه که میشه گفت هیچ کدوم از پایه ها ارتباط خاصی بهم ندارن مثل شیمی و ریاضی نیست که حتما باید پایه های قبل رو بدونید -
سلاممممم
یازدهمم امسال
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهم
@تجربیا
@ریاضیا -
@_-Zahra-K ببین جامع برا کسیه که دوازدهمیه همزمان داره سه تا پایه رو میخونه
تو اصلا یازدهمی
رسیدی دوازدهم میری جامع ثبت نام میکنی برا سال کنکورت -
سلاممممم
یازدهمم امسال
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهم
@تجربیا
@ریاضیا@_-Zahra-K بنظرم فوکوس کنی رو درس یازدهمت و مرور دهم خیلی بهتر باشه
صرفا تجربه خودمو گفتم چون اگه جامع برداری شاید نرسی با کلاس پیش بری همزمان که مثلا داره دوازدهم درس میده تو تو بودجه بندی خودت یازدهم بدی تو آزمونها
من خودم یازدهم حسابان جامع میرفتم ولی همرو تست نمیزدم که خب بدرد نمیخورد
پایه با آرامش درس میده مرور میکنه میره جلو
اینجوری بخوای عجله کنی هم خوب نیس .فعلا یازدهمی لازم نیس با جامع و پیش خوانی دوازدهم خسته کنی خودتو
بعد عید که کلاس تموم شد همزمان مرور پایه دوازدهمم میخونی . -
@_-Zahra-K ولی خیلی بده تاثیر قطعیو که اگه نمرات خوب نیستن باید ترمیم کنید
2d2cb6d20435e4
آره باید نتیجه ها بیاد تا ببینم ترازشون چه جوریاس
ترمیم هم خیلیی بده توی اون فرجه کم بعد امتحان یازدهم میتونم امتحان بدم اونم فقط یک بار آخه...🥲 -
Aqua خب دوازدهمم باهاش میتونه پیش ببره جلوتره به نظرم...من بودم دهم جامع برمیداشتم ....والا ولی نظر بقیه هم مهمه...
-
@_-Zahra-K
من بودم جامع برمیداشتم ولی مسئله اینه که مثلا تو فیزیک و شیمی میان تو بخش پایه، اول دهم رو میگن بعد یازدهم(معمولا) بخاطر همین ممکنه برنامه زمانیش برای شما که یازدهمین جالب نباشه
حسابان رو حتما جامع وردارین...شیمی رو خودتون میدونید...اگه جامع وردارین چیزی از دست نمیدین
فیزیک هم درسیه که میشه گفت هیچ کدوم از پایه ها ارتباط خاصی بهم ندارن مثل شیمی و ریاضی نیست که حتما باید پایه های قبل رو بدونید -
@_-Zahra-K بنظرم فوکوس کنی رو درس یازدهمت و مرور دهم خیلی بهتر باشه
صرفا تجربه خودمو گفتم چون اگه جامع برداری شاید نرسی با کلاس پیش بری همزمان که مثلا داره دوازدهم درس میده تو تو بودجه بندی خودت یازدهم بدی تو آزمونها
من خودم یازدهم حسابان جامع میرفتم ولی همرو تست نمیزدم که خب بدرد نمیخورد
پایه با آرامش درس میده مرور میکنه میره جلو
اینجوری بخوای عجله کنی هم خوب نیس .فعلا یازدهمی لازم نیس با جامع و پیش خوانی دوازدهم خسته کنی خودتو
بعد عید که کلاس تموم شد همزمان مرور پایه دوازدهمم میخونی .