کنکور بدم یا نه؟؟؟
-
سلام به همه ی دست اندر کارای الا که خیلی زحمت میکشید، من یه دانش اموز سال یازدهم هستم، چند سال پیش اقدام به مهاجرت به کانادا کردیم ، کارت pr گرفتیم ،
مشکل اصلیه من اینه، این کارت تا تابستون امسال باطل میشه و ما سردرگمیم که بریم یا نه؟ به نظر شما من چیکار کنم که ضرر نکنم؟
لازم به ذکر هست اگر برم میخوام برم دانشگاه تورنتو ، البته مدرسه ایرانی هم میتونم برم که دیپلم بگیرم.
ممنون میشم جواب بدین. -
سلام به همه ی دست اندر کارای الا که خیلی زحمت میکشید، من یه دانش اموز سال یازدهم هستم، چند سال پیش اقدام به مهاجرت به کانادا کردیم ، کارت pr گرفتیم ،
مشکل اصلیه من اینه، این کارت تا تابستون امسال باطل میشه و ما سردرگمیم که بریم یا نه؟ به نظر شما من چیکار کنم که ضرر نکنم؟
لازم به ذکر هست اگر برم میخوام برم دانشگاه تورنتو ، البته مدرسه ایرانی هم میتونم برم که دیپلم بگیرم.
ممنون میشم جواب بدین.kambakhsh2017
سلام
سوال اصلی اینه شما تابع تصمیم خانواده ای یا خیر؟؟یعنی اگر خانواده بره کانادا شماهم مجبوری بری؟؟؟
اگر باید بری که همونجا باید ادامه تحصیل بدی 😐 -
سر در گمی؟
:neutral_face: :neutral_face:
من دیگه حرفی ندارم :expressionless_face: :neutral_face: -
حسرت مهاجرت رو به خاطر یک سری از اشتباهات و سهل انگاریها خیلی ها تو ذهنشون حمل میکنن. مطمئن باشید مهاجرت تخت هیچ عنوان به ضرر شما نیست.
-
kambakhsh2017
سلام
سوال اصلی اینه شما تابع تصمیم خانواده ای یا خیر؟؟یعنی اگر خانواده بره کانادا شماهم مجبوری بری؟؟؟
اگر باید بری که همونجا باید ادامه تحصیل بدی 😐فااطمه در اصل خانواده تابع تصمیم من هست
-
فااطمه در اصل خانواده تابع تصمیم من هست
kambakhsh2017 در کنکور بدم یا نه؟؟؟ گفته است:
فااطمه در اصل خانواده تابع تصمیم من هست
بنظرم با یه مشاور خوب صحبت کنید وبعد تصمیم بگیرید.
ولی اگه قراره مجددا وخیلی زود برگردین به ایران بهتره کنکور بدین اگر نه که همون بهتر خارج از کشور ادامه تحصیل بدین تازه شرایط پذیرش دانشگاه های اونجا لااقل بهتر و راحت تر از ایران هست... -
ممنون میشم جواب بدین.kambakhsh2017
سلام
نظرات دوستان ارجمند من بیشتر بر مبنای سلیقه است.
شما حتما با چند تن از مشاورین و کسانی که چنین تجربه ای رو پشت سر گذاشتن مشورت کنید.