Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
یه سوال در حد کودکستان
-
بچه ها ببخشید سوالم خیلی مسخره س ولی خب سواله دیگه
توی مدل سازی برای اجسام بزرگ می تونیم از مقاومت هوا صرف نظر کنیم ؟ولی برای اجسام کوچیک نه ،درست میگم ؟ -
پرستو بابایی برای اجسام کوچیک هم میشه
مقاومت هوا به دو عامل بستگی داره :
۱ ) سرعت حرکت
۲ ) مساحت جسم
جسم کوچیک به اندازه خودش کوچیکه و مقاومت هوایی هم که داره لقمه ای اندازه دهنشه پس میتونه صرف نظر بشه بنظر من حالا بقیه بچه هاهم بزار نظرشونو بگن -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to _ Reza _ on آخرین ویرایش توسط انجام شده
_ Reza _
فکر کنم فقط برای برگ درخته که نمی تونیم مقاومت هوا رو حذف کنیم ،برگ درخت ،برگه
مرسیی -
پرستو بابایی اینو کجای کتاب گفته ؟
-
باید نسبت سطح به وزن رو بسنجید
عموما برای کوچیک ها بیشتر صرف نظر میکنن و برای بزرگ ها صرف نظر نمیکنن
مثلا سطح به وزن یه برگ درخت بیشتر از یه گلوله آهنی 4سانتی متر مکعبی هستش
برای گلوله منطقیه صرف نظر کنیم برای مدل سازی ولی خب برای برگ درخت خیر چون تاثیر زیادی روی شتاب حرکت داره -
ولی الان یه مشکلی برای من پیش اومد
الان ما یه پر با یه فیل داریم
فیل متفاوت هوا خیلی بیشتری داره ولی بخاطر نیروی وزن خیلی زیادش اون نیرو رو خیلی کاهش میده
یا پر مقاومت هوا خیلی کمی داره ولی چون نیروی وزنش کمه همون مقاومت هوا روش تاثیر کافی نداره ؟ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to _ Reza _ on آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
_ Reza _
تو کتاب نگفته ولی وقتی یه برگ می افته دیدی چپ و راست میره بعد می افته زمین ؟یه حالت زیگزاگ طور -
آدمک
فهمیدم مرسییی