7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
تنفس
-
_ Reza _
نه -
@هویججج
متن کتاب
_ Reza _ -
_ Reza _
خب نوشته هوای خارج شده از شش هست شاید مجرای هادی رو نباید در نظر بگیریم🥴 -
ولی منطقی اینه سر راه هوای مرده رو هم ببره
-
پس هوای مرده میتونه جزء ذخیره بازدمی باشه؟
_ Reza _ -
یه لحظه صبر کنین من جا موندم
-
من برم زمین بخونم این سوال اومد نمیزنمش
۹۷ درصد میزنم فداسرم🥴 -
نسترن میشه پاسخنامه رو بفرستین
-
خب بزارین من یه چیزی بگم
تست راجع به ماهیچه بین دنده ای داخلی ،خارجی و ماهیچه گردنیخب پس حجم جاری
حجم ذخیره دمی
و حجم ذخیره بازدمی رو داریم
و این گزاره راجع به هوای مردههوای مرده توی حجم جاری جا به جا میشه
،اصلا جزئی از اونه دیگه که توی بخش هادی می مونه
ذخیره دمی نهایت هواییه که می تونیم وارد شش هامون کنیم و تهش باز یه هوای مرده می مونه!یعنی زمانی که دم عمیق داریم هوای مرده جزء حجم ذخیره دمی میشه نه هوای جاری ..
اما توی ذخیره بازدمی این مورد صدق نمی کنه ،یعنی اصلا ربطی به هم ندارن -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
پاسخنامه ش راستش چیز خاصی نگفته ،ببینش -
من نظر آخرمو بگم حالا که پاسخنامه هستش
اولا اینکه اون تحلیل من اشتباهه ...
کلا ۴ نوع حجم تنفسی داریم باقی مانده که هیچی چون جابه جا نمیشه
حالا شد ۳ تا حجم ذخیره دمی و بازدمی و جاری ....به دلیل اینکه ماهیچه گردنی و بین دنده ای خارجی و داخلی بالای دیافراگم هست بعد هم اینکه صورت سوال گفته هر کدوم گزینه ها باید راجع به هر ۳ تا حجم تنفسی صدق کنه که هوای مرده فقط راجع به جاری و ذخیره دمی صدق میکنه و درمورد بازدمی غلطه چیزی هم که نسترن گفت قبلا نکته تست قلمچی بوده و نوشتمش ...(هوای مرده جز دم عادی یا حجم جاری هست اما وقتی دم عمیق انجام دهیم هوای مرده را باید جز حجم ذخیره دمی در نظر بگیریم) -
_ Reza _
لطف میکنید -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Zahra2020 on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
دقیقا
و مرسی ازت -
@هویججج خب ببین این آقاعه که کشیدم یه نفس فوق عمیق رفته و هوا ها اینطور در شش اون لایه بندی میشن به قسمت هوای مرده دقت کن ... به هوای باقی مانده دقت کن که توی حبابک هاست برای انجام تبادل ... این آقاعه اگه خودشو کبود کنه و بازدم عمیق بره حجم ذخیره بازدمی هم میندازه بیرون ولی به دلیل اختلاف فشار اون باقی مانده میمونه ...مهم دقت کن وقتی دم عادی میری هوای مرده همونجاییه که کشیدم و ذخیره دمی بالاسرش نیستتتتت و بازم دقت کن در صورتی که دم عمیق بره دیگ اون ۱۵۰ میلی لیتری که الاننننن توی شکل نوشتم مرده دیگ مرده نیست و ۱۵۰ میلی لیتر آخر ذخیره دمی میشه مرده
امیدوارم فول پرو مکس پلاس شده باشی
-
_ Reza _
مهدیه میگه هوای مرده لفظ هوای مرده برای جاری هست وقتی بگیم ذخیره بازدمی دیگه نمیشه بگیم هوای مرده، هوای مرده رو خارج میکنه ولی دیگه به اون هوا نمیگیم مرده -
@هویججج
نه سارا تو اینا رو با هم قاطی گرفتی ،نمی دونم چطوری منتقلش کنم -
_ Reza _
ولی شکل باحالیه مرسی🥳