سلام سوال مشاوره ای فوری دارم
-
من یازدهم تجربی هستم و میخواستم برا کنکور ۱۴۰۴ آماده بشم.
کتاب جامع خیلی سبز که شامل درسنامه و تست هست رو دارم.
میخواستم بدونم چجوری دهم و يازدهم رو جمع کنم؟ -
-
جامع خیلی سبز برای چه کتابی؟
-
سلام فصل هایی که احساس ضعف میکنی رو مشخص کن اولویت با اوناست درسنامه شون رو بخون که سال کنکور دیگه وقت نداری قلم چی خیلی تند پیش میره دوتا فصل پایه تو دو هفته ( عملا فرصت یادگیری وجود نداره)
حالا که درسنامه رو یاد گرفتی تست هاش رو کامل بزن
و نکات مهم رو بنویس
نکات خیلی مهم رو قرمز
مهم آبی
و کمی مهم رو مشکی ( تو طول سال وقتی آزمون داری همین دفتر رو باتوجه به وقتی که داری مرور میکنی) -
سلام فصل هایی که احساس ضعف میکنی رو مشخص کن اولویت با اوناست درسنامه شون رو بخون که سال کنکور دیگه وقت نداری قلم چی خیلی تند پیش میره دوتا فصل پایه تو دو هفته ( عملا فرصت یادگیری وجود نداره)
و نکات مهم رو بنویس
نکات خیلی مهم رو قرمز
مهم آبی
و کمی مهم رو مشکی ( تو طول سال وقتی آزمون داری همین دفتر رو باتوجه به وقتی که داری مرور میکنی) -
و نکات مهم رو بنویس
نکات خیلی مهم رو قرمز
مهم آبی
و کمی مهم رو مشکی ( تو طول سال وقتی آزمون داری همین دفتر رو باتوجه به وقتی که داری مرور میکنی)هویججج
حالا بعدش چیکار میکنی میری سراغ جاهایی که تسلط داری مضرب دار میزنی
مضربی از ۵
تست ۵
تست ۱۰
تست ۱۵
تست ۲۰
میدونی چرا ؟
چون تسلط داری روی اون مبحث و تست ها طبقه بندی شده یعنی ۵ تست اول درمورد یه موضوع صحبت میکنن
و این برای یادگیری خوبه
ولی وقتی مضرب دار میزنی مثل یه آزمون جامع از اون فصل میمونه که مغزت باید بگرده از کل فصل اطلاعت رو پیدا کنه و بهم بچسبونه -
هعیی سال کنکور ما هم به این زودی داره تموم میشه:)))
-
سلام میشه لطفا بگید ریاضی یازدهم چی نگاه کنم توروخدا به کمکتون نیاز دادم؟؟؟؟
-
a305752f18d285 سلام من خودم با آقای عزیزی پیش رفتم..البته نمی دونم یازدهمم دارن یا نه
-
a305752f18d285 صداهای غم بار آقای علی صدری از دور ... تو همین آلا