مسائل گامت
-
سلام خدمت همه دوستان عزیز. کسی میتونه من رو راهنمایی بکنه که مسائل گامت مربوط به کدوم فصل زیست هست؟
-
-
سلام خدمت همه دوستان عزیز. کسی میتونه من رو راهنمایی بکنه که مسائل گامت مربوط به کدوم فصل زیست هست؟
VictorKeke در مسائل گامت گفته است:
اصولا برای حل کردن تستای گامت باید مکانیسم تقسیم های سلولی منجر به تولید گامت خصوصا میوز و ارایش متافازی کروموزوم ها«فصول مربوط به میتوز و میوز از زیست سوم» و نوترکیبی کروموزومی و کراسینگ اوور «ژنتیک جمعیت چهارم بحث مربوطه» و ژنوتیپ نویسی«فصل مندل زیست سوم» رو تا حدودی بلد باشی.همه این چیزا عموما تو کتابای تست و کمک درسی یه دفعه و یه جا تدریس میشه .پس می بینی که گامت رو به یه فصل مشخص نمیشه محدود کرد.بعد توی گیاهی و قارچ و اغازی باید چرخه های تولید مثلی رو یاد بگیری (چه اندامی با چه عدد کروموزومی میوز یا میتوز می کنه و گامت می سازه؟)اون وقت مسائل گامت اون ها رو جواب بدی که عین همون مسائل گامت جانوریه .ولی خوب کتابای تست تو همون فصل میوز و تولید مثل جنسی سوم مسائل گامت رو میارن.یا حق -
VictorKeke در مسائل گامت گفته است:
اصولا برای حل کردن تستای گامت باید مکانیسم تقسیم های سلولی منجر به تولید گامت خصوصا میوز و ارایش متافازی کروموزوم ها«فصول مربوط به میتوز و میوز از زیست سوم» و نوترکیبی کروموزومی و کراسینگ اوور «ژنتیک جمعیت چهارم بحث مربوطه» و ژنوتیپ نویسی«فصل مندل زیست سوم» رو تا حدودی بلد باشی.همه این چیزا عموما تو کتابای تست و کمک درسی یه دفعه و یه جا تدریس میشه .پس می بینی که گامت رو به یه فصل مشخص نمیشه محدود کرد.بعد توی گیاهی و قارچ و اغازی باید چرخه های تولید مثلی رو یاد بگیری (چه اندامی با چه عدد کروموزومی میوز یا میتوز می کنه و گامت می سازه؟)اون وقت مسائل گامت اون ها رو جواب بدی که عین همون مسائل گامت جانوریه .ولی خوب کتابای تست تو همون فصل میوز و تولید مثل جنسی سوم مسائل گامت رو میارن.یا حقDrfariborz
خیلی عالی، متشکرم از پاسختون.
پس در کتاب درسی هیچ توضیح یا تمرین مستقیمی نیست در این مورد؟ -
Drfariborz
پس در کتاب درسی هیچ توضیح یا تمرین مستقیمی نیست در این مورد؟VictorKeke در مسائل گامت گفته است:
Drfariborz
پس در کتاب درسی هیچ توضیح یا تمرین مستقیمی نیست در این مورد؟توی یه فعالیت در فصل مندل که مربع پانت که از اون برای به دست اوردن زاده ها استفاده میشه به نوعی گامت نویسی سر و کله اش پیدا میشه جای دیگه باشه یادم نیست.