شروع بارگزاری فیلم ها
-
sohrab سلام میخواستم بپرسم که امکانش 3-4 جلسه ناقص زیست اقای امینی ضبط شه و جزوه هاشونم بیاد رو سایت؟؟؟؟؟؟و سوال دومم اینه که امکانش هست جلسات ضبط نشده اقای رمضانی ضبط شن؟؟؟؟خیلی ممنون
@atusa__63
آقای رمضانی !!!
اقای قدایی فرد رو تماشا کنین...
سطح و کیفیت علمی کلاساشون از استاد رمضانی بهتر هستش..و به روزتر..بهترین پیشنهاد که استاد فدایی فرد رو تماشا کنین -
@_Mr.Gentleman_ سلام زبان رو سايت كامله و همينطور دين و زندگي
براي ادبيات امسال احتمالا برنامه خواهيم داشت -
@_Mr.Gentleman_ سلام زبان رو سايت كامله و همينطور دين و زندگي
براي ادبيات امسال احتمالا برنامه خواهيم داشتsohrab سلام آقا دست تون طلا! برای ادبیات حتما یه فکری بکنین...دست بوستون هستم
-
سلام .چه اساتیدی امسال تواین کادرهستن؟
-
آقا سهراب زبان کامل نیست زبان93-94 درس8پیش رو نداره وزبان94-95 جلسه آاخرش ضبط نشده رسیدگی کنید چرا ندید می گیرید تو رفع بعضی نگرانی هم اینو نوشتم
@m.m1996vatanmail.ir در شروع بارگزاری فیلم ها گفته است:
آقا سهراب زبان کامل نیست زبان93-94 درس8پیش رو نداره وزبان94-95 جلسه آاخرش ضبط نشده رسیدگی کنید چرا ندید می گیرید تو رفع بعضی نگرانی هم اینو نوشتم
سلام عزیز جان ندید نمی گیریم وقت بشه و بتونیم حتما ضبط میشه
اما شما این درس رو می تونی از فیلم آقای درویش و آقای عزتی هم ببینی -
اتفاقا حرف من درباره ی فیلم های استاد عزتی بود که گفتن جلسه آخر میکروفون قطع شده ولی در کل تشکر از پاسخگویی شما وتشکر برای ضبط ریاضی تجربی فقط منظورم از نظرم این بود که برای زبان فیلم کامل تو سایت نیست وبهترین کار برای رفع این نقص ضبط فیلم جلسه آخر زبان94-95استاد عزتیه در ضمن برای دینی هم فیلم تدریس تمام دروس وجود نداره(البته جمع بندی وجود داره اونم کامله کامل ولی این کجا و آن کجا) و بهترین کار برای رفع این نقص ضبط درسهای15،14،13،12،10،9و16 دینی2 آقای رنجبرزاده هست
-
اتفاقا حرف من درباره ی فیلم های استاد عزتی بود که گفتن جلسه آخر میکروفون قطع شده ولی در کل تشکر از پاسخگویی شما وتشکر برای ضبط ریاضی تجربی فقط منظورم از نظرم این بود که برای زبان فیلم کامل تو سایت نیست وبهترین کار برای رفع این نقص ضبط فیلم جلسه آخر زبان94-95استاد عزتیه در ضمن برای دینی هم فیلم تدریس تمام دروس وجود نداره(البته جمع بندی وجود داره اونم کامله کامل ولی این کجا و آن کجا) و بهترین کار برای رفع این نقص ضبط درسهای15،14،13،12،10،9و16 دینی2 آقای رنجبرزاده هست
-
sohrab در شروع بارگزاری فیلم ها گفته است:
@m.m1996vatanmail.ir به روي چشم امسال تكميلش مي كنيم
سلام اقا سهراب این سوال میخواستم تو بخش شیمی بپرسم ولی گفتم الان سرتون شلوغ شاید نرسید ببینینش
من کنکور امسال تجربی شیمی 40 زدم و فیلمای اموزشی اقای اقاجانی پارسال کامل دیدم باید واقعا اول ازشون تشکر کنم چون شیمی من از صفر رسید به 40 تصمیم ندارم برا کنکور سال بعد دوباره فیلمای پایه دوم و سوم ببینم و بیشتر میخوام تست کار کنم میخواستم با توجه به درصدی که تو کنکور تجربی امسال گرفتم پیشنهاد ایشون برای من از بابت خرید کتاب تست و رسیدن به درصدای بالا 70 و 80 چیه لطفا سوال منو ازشون بپرسین الان میخوام کتاب بگیرم ولی نمیدونم چه کتابی برا درصدای بالا خوبه -
sohrab در شروع بارگزاری فیلم ها گفته است:
@m.m1996vatanmail.ir به روي چشم امسال تكميلش مي كنيم
سلام اقا سهراب این سوال میخواستم تو بخش شیمی بپرسم ولی گفتم الان سرتون شلوغ شاید نرسید ببینینش
من کنکور امسال تجربی شیمی 40 زدم و فیلمای اموزشی اقای اقاجانی پارسال کامل دیدم باید واقعا اول ازشون تشکر کنم چون شیمی من از صفر رسید به 40 تصمیم ندارم برا کنکور سال بعد دوباره فیلمای پایه دوم و سوم ببینم و بیشتر میخوام تست کار کنم میخواستم با توجه به درصدی که تو کنکور تجربی امسال گرفتم پیشنهاد ایشون برای من از بابت خرید کتاب تست و رسیدن به درصدای بالا 70 و 80 چیه لطفا سوال منو ازشون بپرسین الان میخوام کتاب بگیرم ولی نمیدونم چه کتابی برا درصدای بالا خوبه@مهساااا سلام
منم نظر خودمو بگم
شما بازم با فیلم های جدید اقای اقاجانی جلو بیا (البته جدید)
ایشون اعلام کردن که امسال علاوه بر کار کردن کتاب خودشون میخان شیمی فار و یا موج ازمون شیمی رو بگن بخرین که تست بزنیم پس بازم ادامه بدین
البته نظرذ منه -
سلام خدمت دوستان عزیز آلاء،
از یکشنبه ضبط فیلم های آلاء آغاز می شود و بنا به روش کار آلاء یک روز پس از ضبط فیلم ها بر روی سایت بارگزاری می شوند.
ابتدا کیفیت عالی در سایت منتشر می شود، سپس کیفیت های بالا و متوسط
( معمولا کیفیت های بالا و متوسط یک روز پس از بارگزاری کیفیت عالی در سایت قرار می گیرند، اما بنا به مدت زمان فیلم ها ممکن بتوان کیفیت های دیگر را زود تر در سایت منتشر کرد )فیلم هایی که روز دوشنبه در سایت منتشر می شوند عبارتند از:
- جلسه ی 1 عربی آقای جلادتی
- جلسه ی 1 دیفرانسیل آقای ثابتی
- جلسه 1 ریاضی تجربی آقای امینی
- جلسه 1 ریاضی انسانی آقای امینی
- جلسه 1 فلسفه و منطق آقای آقاجانی
- تکمیل 1 قسمت از زیست پارسال آقای رحیمی
[event][name]]بارگزاری جلسه 1 فیلم های جدید[/name][allday]false[/allday][startDate]1471320900000[/startDate][endDate]1471324440000[/endDate][reminders][][/reminders][location][/location][description]جلسه ی اول فیلم های ضبط شده در روز یکشنبه، دوشنبه بر روی سایت آلاء بارگزاری می شود.[/description][mandatory]false[/mandatory][/event]
-
@مهساااا سلام
منم نظر خودمو بگم
شما بازم با فیلم های جدید اقای اقاجانی جلو بیا (البته جدید)
ایشون اعلام کردن که امسال علاوه بر کار کردن کتاب خودشون میخان شیمی فار و یا موج ازمون شیمی رو بگن بخرین که تست بزنیم پس بازم ادامه بدین
البته نظرذ منه@_Mr.Gentleman_ بله من اطلاعی نداشتم
مرسی دوست عزیز
البته شاید کلاسا رو نگاه نگنم و فقط جلساتی رو که تست کار میکنن ببینم
ولی اگه اقا سهراب سوال منو بپرسن بیشتر خیالم راحت میشه
از کمک شمام ممنونم اگه این دو تا کتاب کار کنن پس احتمالا نشون میده که این دو تا کتاب مدنظرشون بین کتابای بازار -
@_Mr.Gentleman_ بله من اطلاعی نداشتم
مرسی دوست عزیز
البته شاید کلاسا رو نگاه نگنم و فقط جلساتی رو که تست کار میکنن ببینم
ولی اگه اقا سهراب سوال منو بپرسن بیشتر خیالم راحت میشه
از کمک شمام ممنونم اگه این دو تا کتاب کار کنن پس احتمالا نشون میده که این دو تا کتاب مدنظرشون بین کتابای بازار@مهساااا راستش کوچک تر از اونیم که بخام نصیحت کنم ولی آبجی مغرور نشو که درس ها رو بلدی بازم با فیلم ها پیش بیا