b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
حل نشده های شیمی
-
-
@romisa1234 در حل نشده های شیمی گفته است:
tamom در حل نشده های شیمی گفته است:
سنتیک...سوال واقعا سختیه
چندمورد غلطع؟؟1)با n برابر شدن غلظت ماده ای سرعت مصرف آن ماده
(n بتوان 4)ضربدر 4
برابر میشود ،این واکنش میتواند بنیادی باشد
2)افزایش غلظت اضافی فقط میتواند موجب افزایش سرعت تولید فراورده شود،برخلاف افزایش غلظت محدود کننده....
3)1)واکنش پذیری عناصر گروه 11 همانند گروه 1 از بالا ب پایین افزایش میابد0
1
2
3کلا به سوالای چن موردی آلرژی زیادی دارم !!! چون اکثرا غلط می زنم مگه اینکه آسون باشه
ولی خب همیشه شانسمو امتحان می کنم....
الف رو که اصلا متوجه نشدم چی گفته
ب میشه افزایش واکنش دهنده اضافی باعث افزایش سرعت تولید فرآورده میشه ولی مقدار نهایی فرآورده رو تغییر نمیده ولی محدودکننده مقدارنهایی رو تغییر میده.
ج به نظرم غلطه نیکل واکنش پذیرتر از پلاتین باید باشهگروه 11گروه پولدارا ! بودا(مس ،نقره،طلا)
ک کتاب ؛طالق مسی حافظ و ورقه نازک طلایی حرم ها رو مقایسه میکنه...ک Au از Cuکمتره
گروه یک و..هم سال دوم قشنگ توضیح داده بود و توی سنتیک سدیم و پتاسیم رو مقایسه میکنه،ک k از Naبیشتره -
سنتیک...سوال واقعا سختیه
چندمورد غلطع؟؟1)با n برابر شدن غلظت ماده ای سرعت مصرف آن ماده
(n بتوان 4)ضربدر 4
برابر میشود ،این واکنش میتواند بنیادی باشد
2)افزایش غلظت اضافی فقط میتواند موجب افزایش سرعت تولید فراورده شود،برخلاف افزایش غلظت محدود کننده....
3)1)واکنش پذیری عناصر گروه 11 همانند گروه 1 از بالا ب پایین افزایش میابد0
1
2
3کلا به سوالای چن موردی آلرژی زیادی دارم !!! چون اکثرا غلط می زنم مگه اینکه آسون باشه
ولی خب همیشه شانسمو امتحان می کنم....
الف رو که اصلا متوجه نشدم چی گفته
ب میشه افزایش واکنش دهنده اضافی باعث افزایش سرعت تولید فرآورده میشه ولی مقدار نهایی فرآورده رو تغییر نمیده ولی محدودکننده مقدارنهایی رو تغییر میده.
ج به نظرم غلطه نیکل واکنش پذیرتر از پلاتین باید باشهگروه 11گروه پولدارا ! بودا(مس ،نقره،طلا)
ک کتاب ؛طالق مسی حافظ و ورقه نازک طلایی حرم ها رو مقایسه میکنه...ک Au از Cuکمتره
گروه یک و..هم سال دوم قشنگ توضیح داده بود و توی سنتیک سدیم و پتاسیم رو مقایسه میکنه،ک k از Naبیشترهآره با گروه 10 اشتباه گرفته بودم بعد از کنکور شیمی 2 رو مرور نکردم شیمی 3 رو برداشته بودم با پیش ولی باز هم جواب همون میشه غلطه
الف و ب چی میشد؟ -
سلام،خسته نباشید...
کتاب گازآب رو مخلوط گاز هیدوژن و کربن مونواکسید معرفی میکنه و بعدش از دما حرف میزنه ک مخلوط ،از عبور بخار اب روی زغال چوب بوجود میاد.
از طرفی این مخلوط:
فراورده ی واکنش گاز متان و بخار آب هم هست(طبق پیش دوم)
و همچنین متانول از ترکیب اونا بوجود میاد(سال سوم)الان دومورد اخر جایی دیدید ک جز گازآب بگیرن؟منظورم اینه شرایط دمایی خاص جزش میشه،یا فقط صرف مخلوط کافیه...
-
V2O5
فصل دوم پیش به این ترکیب میگه «واندیم پنتو اکسید»...درحالیکه طبق سال دوم روش نامگذاری باید بهش گفت«دی واندیم پنتا اکسید»...چطور نامگذاری شده؟
(اخه
H2S گازی
یا همون هیدروژن سولفید مدت ها فک میکردم کتاب اشتباه کرده و باید میگفت «دی هیدروژن سولفید»تا اینکه رسیدم فصل اسید و باز دیدم کتاب درست گفته،الانم میگم شاید اینم اینطوریه نکته ای چیزی داره....مرسی) -
@romisa1234
moein
متاسفانه خیلی سبز هیچی نگفته بود...پس نسبت ها ملاکه،مرسیبرای فرآورده باید به رغال توجه کنیم که زغال چوبه یا سنگ
نه اینو میدونم،منظور من این بود ک مثلا اگ بگه
از واکنش بخار آب و متان ،گاز اب درست میشه بگیریم درست یا نه،؟ک گفتید غلطه چون نسبت های مولی(کربن منواکسید و هیدروژن) باید یکی باشه،یعنی ضرایت استکیومتری هردو1باشن -
@romisa1234
moein
متاسفانه خیلی سبز هیچی نگفته بود...پس نسبت ها ملاکه،مرسیبرای فرآورده باید به رغال توجه کنیم که زغال چوبه یا سنگ
از واکنش بخار آب و متان ،گاز اب درست میشه بگیریم درست یا نه،؟ک گفتید غلطه چون نسبت های مولی(کربن منواکسید و هیدروژن) باید یکی باشه،یعنی ضرایت استکیومتری هردو1باشنبخارآب و متان؟
-
@romisa1234
moein
از واکنش بخار آب و متان ،گاز اب درست میشه بگیریم درست یا نه،؟ک گفتید غلطه چون نسبت های مولی(کربن منواکسید و هیدروژن) باید یکی باشه،یعنی ضرایت استکیومتری هردو1باشنبخارآب و متان؟
اره،تولید گاز هیدروژن در مقیاس صنعتی با صرفه اقتصادی : (
ص 117 شیمی پیش -
@romisa1234
moein
اره،تولید گاز هیدروژن در مقیاس صنعتی با صرفه اقتصادی : (
ص 117 شیمی پیشدرسته به خاطر نسبت ها گازآب نیست
من هنوز به الکتروشیمی نرسیدم تازه میخوام شروع کنم
براساس تجزیه متانول گفتم -
@romisa1234
ص32 پیش
فارسی نوشتش اخه : (
و شما خودتون میدونید ک چقدر تست سر همین فارسی نوشتن و عدد رومی نوشتن طرح شده از فصل چهارم سال دوم،پس بر اساس عدد اکسایش نیست بنظرم (و البته بنظرم)نتم قطع شد چن لحظه
توو کتاب من که یونانی نوشته
مگه حاشیه رو نمیگین؟
چاپ سیزدهم 95