صفرتاصدسوالات مشاوره ای
-
به نام خدا
سوالات مشاوره ای خودتون رو مطرح کنید تا در اسرع وقت بهشون پاسخ بدم .(خیلی دوست داشتم همیشه به کنکوری ها کمک کنم تااینکه یکی از دوستام این سایت بهم معرفی کرد که همه امکاناتش رایگانه منم تصمیم گرفتم رایگان بهتون مشاوره بدم . درضمن من مشاورتخصصی نیستم ولی دانشجوی پزشکیم اگه بتونم بهتون کمک کنم خوشحال میشم .یاحق -
سلام همکار آینده:)!ببخشید یه چنتا سوال داشتم!میخواسم بدونم اگه تا قبل عید درسا رو تموم کنیم و بقیشو بعد عید مرور کنیم وتست و... میتونیم نتیجه خوبی بگیریم!؟در ضمن من فارغ التحصیلم
-
سلام .خوشحالم ک شما با اینکه کنکوری نیستید ولی اومدید اینجا و به بچه ها کمک میکنید .اجرتون باخدا
یه سوالم داشتم اینکه بنظرتون زیست کتاب خونم یا جزوه ؟ -
سلام خسته نباشید. میخواستم بپرسم شما چطور و با چه برنامه ای درس خوندید که این نتیجه رو گرفتید؟ اگه میشه برنامه و نحوه خوندنتون رو بگید .خیلی ممنون از لطفتون.
سلام خسته نباشین
بابت لطفی که میکنین جدا سپاس گزارم.
دانش آموز رشته ریاضی هستم با پایه ی نسبتا قابل قبول ممکنه نظرتون راجع به اینکه سال چهارم رو غیر حضوری بخونم بدونم؟
باتشکر فراوان -
سلام من انتخاب رشته کردم امسال و لی احتمالا پشت کنکورمیمونم یعنی سال دومی هست که پشت کنکورمیمونم میخواستم بدونم باید چیکارکنم؟
-
سلام دوستای گلم ...
سوال ازتون داشتم .
اینجا هم میپرسم .
اینکه : تو کدونم ازمون ها شرکت کنیم.
قلمچی ؟
گزینه دو ؟
سنجش ؟
گاج ؟
یا اصلا شرکت نکنیم ؟
از عزیزانی که پشت کنکوری بودندو با شرکت در یکی از این ها نتیجه گرفتند یا اصلا شرکت نکردند و نتیجه گرفتند خواهش میکنم جواب بدند ممنون میشم. -
به نام خدا
سوالات مشاوره ای خودتون رو مطرح کنید تا در اسرع وقت بهشون پاسخ بدم .(خیلی دوست داشتم همیشه به کنکوری ها کمک کنم تااینکه یکی از دوستام این سایت بهم معرفی کرد که همه امکاناتش رایگانه منم تصمیم گرفتم رایگان بهتون مشاوره بدم . درضمن من مشاورتخصصی نیستم ولی دانشجوی پزشکیم اگه بتونم بهتون کمک کنم خوشحال میشم .یاحقmoshaver سلام من سال سومی است که کنکور دادم واحد مانده نگهداشته بودم که امسال خرداد قبول شدمومعافیت تحصیلی تا حداکثر 98/11/3 دارم وتا یک سال پس از فارغ تحصیلی که من خرداد فارغ التصیل شدم حا لا من از دوره شبانه بخونم کنکور 96 می توانم شرکت کنم تاریخ تولد74/11/3 سال 92 دیپلم گرفته ام