کتاب ایکیو شیمی منبع اول؟(یازدهم)
-
سلام بچه ها
معلمی که باش کلاس میرم گفته دو تا کتاب بخریم آیکیو برای تست و فرمول بیست گاج برای تشریحی
ولی من خودم میخواستم مثل پارسال خیلی سبز بگیرم
احساس میکنم آیکیو تستای سختی داره و به عنوان منبع اول خیلی خوب نیست ولی خب تجربه ای ندارم
اینم بگم که جزوه خودش خیلی تست داره و بعد اون تستا میریم سر آیکیو
نظر شما ها چیه؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهم
@ریاضیا
@تجربیا -
. ._.Zahra.K marked this topic as a question on
-
@mr-vinyzo
میشه بگی از چه نظر؟
چون خودش خیلی تاکید داشت رو آیکیو
ولی نمیتونم خیلی اعتماد کنم چون ممکنه یه سال با گاج قرارداد ببندن یه سال با خیلی سبز اینارو معرفی کنن(فقط حدسمه و واقعا نمیدونم تا چه حد درسته)
دبیری که باش میرم: مهدوی تاملند -
سلام بچه ها
معلمی که باش کلاس میرم گفته دو تا کتاب بخریم آیکیو برای تست و فرمول بیست گاج برای تشریحی
احساس میکنم آیکیو تستای سختی داره و به عنوان منبع اول خیلی خوب نیست ولی خب تجربه ای ندارم
نظر شما ها چیه؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهم
@ریاضیا
@تجربیا@_-Zahra-K در کتاب ایکیو شیمی منبع اول؟(یازدهم) گفته است:
سلام بچه ها
نظر شما ها چیه؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهم
@ریاضیا
@تجربیاسلام عزیزم
کتاب آی کیو خوبه ولی سطحش بالاست ریزه کاری زیاد داره
به نظرم واس منبع اول واس خیلی از بچه ها مناسب نیست -
@mr-vinyzo
میشه بگی از چه نظر؟
چون خودش خیلی تاکید داشت رو آیکیو
ولی نمیتونم خیلی اعتماد کنم چون ممکنه یه سال با گاج قرارداد ببندن یه سال با خیلی سبز اینارو معرفی کنن(فقط حدسمه و واقعا نمیدونم تا چه حد درسته)
دبیری که باش میرم: مهدوی تاملند@_-Zahra-K نگا من ایکیو استفاده نکردم ولی داشتم ...تستاش زیاد استاندارد طور نیست به نظرم و خب منبع خودم خیلی سبز بود به نظرم تستاش معقولانه تره ....
از گاج برای کنکور سری میکروش به نظرم بهتره تا ایکیو
تستاش فکر میکنم از اوناست که هی طراح رو فحش بدی بابتش...
-
سلام
اگر من جای شما بودم،از آی کیو استفاده میکردم. -
@_-Zahra-K در کتاب ایکیو شیمی منبع اول؟(یازدهم) گفته است:
سلام بچه ها
نظر شما ها چیه؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهم
@ریاضیا
@تجربیاسلام عزیزم
کتاب آی کیو خوبه ولی سطحش بالاست ریزه کاری زیاد داره
به نظرم واس منبع اول واس خیلی از بچه ها مناسب نیست -
سلام بچه ها
نظر شما ها چیه؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@دوازدهم
@ریاضیا
@تجربیا@_-Zahra-K من سالی که دوازدهم بودم خیلی سبز کار کردم امسالم ک پشت کنکور بودم آیکیو ... جفتشون که کتابای خوبین هرکدومو استفاده کنی و دقیق بخونیش کارو دراوردی ولی سلیقه من آیکیو هست ... ویژگی های آیکیو برات بخوام بگم :
تستاش سه سطحن برای هر سطح حدود ۲۰ الی ۳۰ تست قرار داده میشه ( آموزشی و درحد کتاب تسلط و یه پله بالاتر ) + چندتست انگشت شمار که خیلی سختن ... واقعا جا میندازه برات مطلبو من که راضی بودم ازش -
@_-Zahra-K نگا من ایکیو استفاده نکردم ولی داشتم ...تستاش زیاد استاندارد طور نیست به نظرم و خب منبع خودم خیلی سبز بود به نظرم تستاش معقولانه تره ....
از گاج برای کنکور سری میکروش به نظرم بهتره تا ایکیو
تستاش فکر میکنم از اوناست که هی طراح رو فحش بدی بابتش...
-
@_-Zahra-K من سالی که دوازدهم بودم خیلی سبز کار کردم امسالم ک پشت کنکور بودم آیکیو ... جفتشون که کتابای خوبین هرکدومو استفاده کنی و دقیق بخونیش کارو دراوردی ولی سلیقه من آیکیو هست ... ویژگی های آیکیو برات بخوام بگم :
تستاش سه سطحن برای هر سطح حدود ۲۰ الی ۳۰ تست قرار داده میشه ( آموزشی و درحد کتاب تسلط و یه پله بالاتر ) + چندتست انگشت شمار که خیلی سختن ... واقعا جا میندازه برات مطلبو من که راضی بودم ازش -
سلام، نمیدونم اولش چرا تیتر رو ندیدم، فکر کردم منظورتون تمام دروسه
خب ببنید، من برای شیمی دهم و یازدهم، کتابای مختلفی کار کردم، البته بعضی هاشون نصفه چون به دلم نچسبیدن، یه تجربه کلی از همشون میگم:
مبتکران: درسنامه به شدت اضافی، تستای خوب، به نظرم وقتی کلاس میرید و فرمول بیست کار میکنید اصلا نیاز به درسنامش ندارید و کتاب مناسبی نیست
خیلی سبز و میکرو: درسنامه خوب، تستای خوب، کتابای مناسبی براتون هستن، تعداد تستاشون خوبه واقعا، درسنامه خوبی برای مرور دارن
ایکیو: تستای خوبی داره و سطح بالایی داره، هرچند بعضی هاشون غیر استانداردن، درسنامه خلاصه و عالی برای مرور
به نظرم فرق خاصی بین سه تا منبع آخر نیست، ولی اگه تک منبع میخواید کار کنید، آیکیو بگیرید، اگه میخواید الان یک منبع کار کنید و تابستان هم یکی دیگه، به نظرم یکی از خیلی سبز و میکرو رو بگییرید، و تابستان آیکیو -
خب ببنید، من برای شیمی دهم و یازدهم، کتابای مختلفی کار کردم، البته بعضی هاشون نصفه چون به دلم نچسبیدن، یه تجربه کلی از همشون میگم:
مبتکران: درسنامه به شدت اضافی، تستای خوب، به نظرم وقتی کلاس میرید و فرمول بیست کار میکنید اصلا نیاز به درسنامش ندارید و کتاب مناسبی نیست
خیلی سبز و میکرو: درسنامه خوب، تستای خوب، کتابای مناسبی براتون هستن، تعداد تستاشون خوبه واقعا، درسنامه خوبی برای مرور دارن
ایکیو: تستای خوبی داره و سطح بالایی داره، هرچند بعضی هاشون غیر استانداردن، درسنامه خلاصه و عالی برای مرور
به نظرم فرق خاصی بین سه تا منبع آخر نیست، ولی اگه تک منبع میخواید کار کنید، آیکیو بگیرید، اگه میخواید الان یک منبع کار کنید و تابستان هم یکی دیگه، به نظرم یکی از خیلی سبز و میکرو رو بگییرید، و تابستان آیکیو@Comrade_Bayat در کتاب ایکیو شیمی منبع اول؟(یازدهم) گفته است:
، نمیدونم اولش چرا تیتر رو ندیدم، فکر کردم منظورتون تمام دروسه
حالا اشکال نداشت میزاشتین فیض میبردم
🥲
-
به نظرم فرق خاصی بین سه تا منبع آخر نیست، ولی اگه تک منبع میخواید کار کنید، آیکیو بگیرید، اگه میخواید الان یک منبع کار کنید و تابستان هم یکی دیگه، به نظرم یکی از خیلی سبز و میکرو رو بگییرید، و تابستان آیکیو -
تو هر سطح درسی که هستی ضعیف یا قوی منبع اول خیلی سبز بعدشم ایکیو از مبتکران متنفرم مخصوصا مسائلش
-
Succinate
مرسییی من فقط یه منبع میرسم بزنم
دقیقا خودمم مشکلم با همینه
اما از طرفی میترسم کافی نباشه@_-Zahra-K در کتاب ایکیو شیمی منبع اول؟(یازدهم) گفته است:
Succinate
مرسییی من فقط یه منبع میرسم بزنم
دقیقا خودمم مشکلم با همینه
اما از طرفی میترسم کافی نباشهشما باید یه منبع رو کامل تموم کنی بعد اینکه کامل تموم شد مسلط بودی بری سراغ کتاب کار بعدی
اما باید همه نوع سطح تستی حل کنی همین طور تشریحی
چون تو کنکور و نهایی همه جور سوالی هست اگر سخت حل کنی سوال آسون سخت میشه برات چون خیلی ریز میشی یا وسواس می گیری این یه نکته انحرافی چیزی داره
به نظرم حل سوالات آزمونا کنار کتاب کار برات کمک کنندس -
_ Reza _
مرسیی پس اینکه میگن تستای سخت و بدردنخور داره الکیه؟
بعد تستاش نزدیک سطح کنکوره یا سختتر؟
چون یه سری کتابا بیخودی سختن و یکم هم سوالاشون قدیمه
آیکیو اینجوری نیست؟@_-Zahra-K در کتاب ایکیو شیمی منبع اول؟(یازدهم) گفته است:
_ Reza _
مرسیی پس اینکه میگن تستای سخت و بدردنخور داره الکیه؟
بعد تستاش نزدیک سطح کنکوره یا سختتر؟
چون یه سری کتابا بیخودی سختن و یکم هم سوالاشون قدیمه
آیکیو اینجوری نیست؟سخت و بدرد نخورش میشه همون چند تست انگشت شمار آخرش ک اصلا من حلشون نمیکردم واقعا قابل حل نبودن برام از بس سخت بودن جز اینا بقیشون خوبه یه ویژگی مثبت که توی کل تستاش دیدم اینه ک مثلا نکته x رو میگه توی سه سطح همون نکته x رو تکرار میکنه با سطح سخترش و همینطور برات مرور میشه و بهتر جا میفته
نزدیک سطح کنکور هست حتی یه مقدار بالاتر از سطح کنکور ... کل تستای کنکور داخل و خارجم پوشش داده بود خیلی سبزم قطعا باید همین باشه خوب یادم نیست
نه اینطور نیست من وقتی تستاشو حل میکردم احساس خستگی نمیکردم
بهتره یه فصل رو که بلدی از جفتشون ۳۰ تست نمونه کار کنی حساب کار دستت میاد خودت بهتر میتونی تصمیم بگیری کدومو انتخاب کنی -
یه منبع واسه طول سالت کافیه واقعا برای هر فصل از اون منبع بزن بقیش آزمون فصل به فصل تهشم کل فصلارو ک اینطور خوندی تا روز کنکورت فقط و فقط آزمون جامع بزن شده ۱۰۰ تا یا هرچند تا نتیجه بهتری میده از اینکه بری منبع دوم بزنی