7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
گوارش و جذب مواد
-
سلام
ممنون میشم این دو جمله صحیح هست یا خیر
1.در ابتدای رود و اسفنکتر خارجی مخرج شبکه های یاخته های عصبی وجود ندارد
2.غده روده شیره روده و یاخته های پوششی ریزپرز دار جذب مواد رو انجام میدم(و اینکه اسفنکتر های داخلی و خارجی رو برای مخرج درنظر بگیریم یا انتهای راست روده؟
چون تو ی تست گفته بود در طول راست روده ماهیچه مخطط وجود ندارد)
تجربی
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Mery.Sh on آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mery.Sh در گوارش و جذب مواد گفته است:
در ابتدای رود و اسفنکتر خارجی مخرج شبکه های یاخته های عصبی وجود ندارد
رو این مورد شک دارم ..
کتاب میگه شبکه عصبی از مری تا مخرج ادامه دارد
این یعنی مخرج خودش شبکه عصبی نداره ،چیزی که من برداشت کردم:)
ولی در ابتدای روده حتما داریم شبکه عصبی رو .
بقیه هم لطفا نظرشون رو بگن -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Mery.Sh on آخرین ویرایش توسط انجام شده
2.غده روده شیره روده و یاخته های پوششی ریزپرز دار جذب مواد رو انجام میدم
غلطی نمی بینم پس فکر می کنم درست باشه
-
و اینکه اسفنکتر های داخلی و خارجی رو برای مخرج درنظر بگیریم یا انتهای راست روده؟
مخرج
-
پرستو بابایی در گوارش و جذب مواد گفته است:
رو این مورد شک دارم ..
بقیه هم لطفا نظرشون رو بگنپرستو بابایی در گوارش و جذب مواد گفته است:
رو این مورد شک دارم ..
بقیه هم لطفا نظرشون رو بگنتا جایی که میدونم و یادمه اعصابی که وجود دارن درون جداری و سمپاتیک و پاراسمپاتیک که رفلکس های مهاری و تحریکی مختلفی رو واس دستگاه گوارش به وجود میارن
درون جداری از مری تا مخرج ادامه داره
خود مخرج هم شامل اسفنکتر داخلی و خارجی میشه
حتی اینطور در نظر بگیریم اسفنکتر خارجی ارادی چطور پتانسیل عمل نورون میرسه به عضله بازو تکون میخوره خب قاعدتا یک شبکه عصبی هم باید در مخرج باشه که با اراده مون دفع انجام بشه -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Mery.Sh on آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
Mery.Sh سلام من غلط میگیرم هردوتا رو
ولی پاسخنامه چی میگ؟!
دلیلش رو میگم بعد اینکه نظر پاسخنامه رو بدونم
مطمئن تر میشه اینجوری
-
پرستو بابایی ممنونم از شما
-
Succinate منم همین فکر رو میکردم ولی خب جالبه که نه ابتدای روده نه اسفنکتر خارجی رو براش درنظر نگرفته
سعی میکنم کتاب تست های دیگه رو بررسی کنم ببینم ب ی نظر جامع میرسم
(استادی هم که تدریس رو انجام میده درنظر گرفته ولی بازم نمیدونم) -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Mery.Sh on آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
Mery.Sh
امکان نداره اصلا ابتدای روده شبکه عصبی نداشته باشه یعنی چی آخه 🥲
فکر نمی کنم اصلا در سطح کتاب ما باشه:/! -
Mery.Sh ببخشید منبع تون چیه ؟ درواقع اسم کتاب تستی که اینا رو صحیح در نظر گرفته چیه؟
-
پرستو بابایی دقیقا
نمیدونم واقعا
حالا از کتاب تست عکس میگیرم براتون ارسال میکنم آخر شب -
مورد اول واسه این غلط گرفتم ک طبق شکل کتاب (صفحه ۱۸ شکل ۳ مورد الف)...لوله گوارش از ۴ لایه تشکیل شده ...خب لوله گوارش از مری تا مخرج ...
نمیدونم دلیلش چی بوده ک درست گرفته !!!
مورد دوم هم یاخته پوششی جذب انجام میده و غده هم توش نقش داره یا دخالت میکنهحالا باز دوستان اگر نظرات شون رو بگن بهتر میشه
-
Mery.Sh ما اصلا کاری ب ماهیچه نداریم خب پس زیرمخاط چی ؟! ...اون هم شبکه عصبی داره دیگ
-
Mery.Sh بعضی کتاب تست ها اشتباه دارن
سه سطحی سر دسته شون هست
این جور نکات رو با نکته های تست های کنکوری یا متن کتاب و شکل باید ب درستی یا نادرستی شون پی برد