مطالب مشاوره در مورد برنامه ریزی
-
سلام عرض میکنم خدمت تمامی دوستان آلائی عزیز.
دوستان نظر به یک سری کارهایی که اخیرا در اقدامی برای توضیح یک سری مسائل در مورد برنامه ریزی انجام میدادم،
تصمیم بر اینه که در انجمن تاپیکی احداث کرده و مطالب رو عینا در اینجا هم به اشتراک بگذارم.
قرار بر این هست که یک سری مراحلی در یک سری پستهایی نوشته بشه، بعد، در مورد اون مراحل توضیحات تکمیلی به صورت فایل صوتی آپلود بشه و لینکش در تاپیک قرار بگیره.
امید است با رعایت یک سری اصول، بتونیم این کار رو انجام بدیم. اگر مایل هستید، لطفا نظارت خودتون رو برای بررسی در این تاپیک که موقت هست بنویسید، بنده هم در حال بررسی یک ساختار و نظم کلی برای تاپیک اصلی هستم. -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
سلام عرض میکنم خدمت تمامی دوستان آلائی عزیز.
دوستان نظر به یک سری کارهایی که اخیرا در اقدامی برای توضیح یک سری مسائل در مورد برنامه ریزی انجام میدادم،
تصمیم بر اینه که در انجمن تاپیکی احداث کرده و مطالب رو عینا در اینجا هم به اشتراک بگذارم.
قرار بر این هست که یک سری مراحلی در یک سری پستهایی نوشته بشه، بعد، در مورد اون مراحل توضیحات تکمیلی به صورت فایل صوتی آپلود بشه و لینکش در تاپیک قرار بگیره.
امید است با رعایت یک سری اصول، بتونیم این کار رو انجام بدیم. اگر مایل هستید، لطفا نظارت خودتون رو برای بررسی در این تاپیک که موقت هست بنویسید، بنده هم در حال بررسی یک ساختار و نظم کلی برای تاپیک اصلی هستم.VictorKeke
سلام اگر قرار است کاری انجام داده بشه بهتره در داخل انجمن باشه. ممنون -
mina071 در مطالب مشاوره در مورد برنامه ریزی گفته است:
ما انجمن رو ایجاد کردیم که بچه ها همین جا باهم در ارتباط باشن !
@m-an
چشم ادمین های خوب، بنده ارادتمند شما هستم، در انجمن هم بنده مطالب رو به اشتراک میذارم.
خیلی خیلی از لطقتون ممنونم 😍😍💕💕💕 -
mina071 در مطالب مشاوره در مورد برنامه ریزی گفته است:
ما انجمن رو ایجاد کردیم که بچه ها همین جا باهم در ارتباط باشن !