IMG_۲۰۲۴۱۰۳۱_۱۵۵۰۲۰.jpg
سلام وقت بخیر
این قسمت که جلوی پاسخ انتگرالا اضافه کردم درست نیست ؟
بعد مشکلی ندارع که انتگرال اولی مشتق پشت پرانتزش ضریب ۴ رو نداره؟
باتوجه به :
u'×u^n dx
@فارغ-التحصیلان-آلاء
ari_14 Akito و....
@دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی ( البته نمیدونم ریاضی یک شما چطوره ولی تگ میکنم )
من فردا امتحان حسابان دارم از 2 فصل اول ..بلد نیستم چطوری حسابانو بخونم ..نشستم دارم فیلم های استاد صادق ثباتی رو میبینم ولی حس میکنم ناکافیه به نظرتون بعد از اتمام ویدیو ها برم جزوه دبیر خودمون و استاد ثباتی رو بخونم برم تستت های خیلی سبز رو بزنم یا بعد از فیلم ها برم مستقیم سر تستا؟یا روش بهتری دارید بهم بگید وای هرچه سریع تر بهتر 8 صبحح امتحانمه
چطوری حسابانو باید بخونم؟ فوووورییی
-
@Map-Look من کلا از الا دوره نخریدم ویدیو های رایگانشو نگا میکردم بعد من توی شهر خودمون میرم اموزشگاه ..دبیر اموزشگاهم بعد از چند جلسه که 2 فصل اول حسابان یازدهم تموم شد یه امتحان کلی از دو فصل میگیرن به همراه حل سوال کنور 401.402 واسه همین من نشستم ویدیو استاد ثابتی رو نگاه میکنم الان نمیدونم برای ادامه کار چیکار کنم
-
سلام تهش امتحانتو گند میزنی اصلا مهم نیست یه امتحان پیشخوانی به مدرسه خاص رو گند زدی حتی مخالفم بشینی تا صبح درس بخونی چون فردا انرژی نداری و نظم خوابت مهم تره هر چیزیه
ولی اگرم فیلم میبینی حواست باشه : اینکه استاد برات سوال بگه و حل کنه و تو حتی مدادم دستت نمیگیری ، وقت زیادی میذاری در حالی که کیفیت نداره، سوال میاد پاز میزنی حتی اگه در لو لول ترین حالتم هستی میای برای خودت داده های سوالو میگی و هر چیزی که به ذهنت میرسه مینویسی از هر راهی فکر میکنی سوال حل میشه حل میکنی هر چند چرت و پرت باشه ولی حتما تلاشتو میکنی ، بعد مقایسه میکنی این دبیره چه مسیر ذهنی داشت که من نداشتم
حالا یا تو لایه اول آموزش نمیدونی اگه اینجوری برخورد کردی باید بری از اول یا درست درسنامه بخونی یا فیلم توضیح ببینی و پیشنهادم اینه کل سوال و تمرینا اون قسمت کتابو درو کن بعد برو سراغ فیلم و تست
بعضی اوقات تو لایه رو بلدیا ولی داخل دام افتادی یا یه اشتباه اطلاعاتی میکنی با یه مبحث دیگه یا ترتیب مسیر فکریت با استاد یکی نیست که فقط و فقط با تمرین و صبر درست میشه
و یه حالت دیگه هم هست تو راهت کامل درسته و جوابت درسته ولی خب خیلی طولانی و غیر هوشمندانه بوده و اینو با کمک استاد خوب و تلاش خودت میتونی بهش برسی و لایه مهارته ، نه تنها تو سوالو بلدی و اصلا درکش کردی میدونی باید چجوری باید هوشمندانه هم حلش کنیحالا تو بیا و مدادم دستت نگیر و حل سوالو ببین
هیچ وقت آموزشی برات اتفاق نمی افته -
ببین گل امتحانا مدرسه موفق شدن یا نشدنشون هیچ اهمیتی ندارن
درسایی که بهت میده مهمه ، من میرم تابع فیلم میبینم میشم ۱۵ بعد میرم تست میزنم و خودم میخونم میشم ۱۹ میفهمم اهان پس مهدی تو خودت تست بزنی و بخونی خیلی بهتر یاد میگیری ، روشا مختلف امتحان میکنی تا روش یادگیری خودتو پیدا کنی ، خصوصا درسا ریاضی خیلی مهمه تو بدونی چجوری خوب یاد میگیری...
یچیزی غیر کنکوری هم هست ، من رفتم یه مدت برای خودم عشق و حال و درس نخوندم و تنبلی کردم حالا شب امتحانی مرگبار درس بخونم که امتحانو خوب بشم ، حداقل کاری که میتونی کنی اینه که بپذیری و مسئولیت رفتار خودتو بپذیری من برنامه ریزی و الویت بندی بلد نبودم به لحظه چسبیدم آینده رو ول کردم ، حالا حداقل با نمره بدش تنبیه میشم و یاد میگیرم اره مثل اینکه راه فراری وجود نداره سختی ها و چالش های موففیت دور زدن ندارن، حالا تو این امتحان مدرسه رو به این نگاه درس نگیری ، میشه کنکور ، کنکور نشه ، میشه پروژه ها و امتحانات ، اونم نشه میشه کار میشه زندگی و تبدیل میشی به یه آدمی که به بن بست بهانه هاش رسیده و به بن بستی رسیده که دیگه راه فراری نداره ولی خوبه از چیزا جدی تر زندگی این درسو بگیری یا یه امتحان مدرسه مسخره ؟
اره عزیز تو تنبلی کردی بپذیر و مسئولیتو به عهده بگیر دو درس اول حسابان یک دو فقط نباید شب امتحانی میخوندی باید منظم از روزی که معلمت درس داد میخوندی از مسئولیتش فرار نکن -
@Silver-ek
درسته فقط مدرسه نیست برای کنوره من تقریبا هر جلسه که میشد درسنامه جلسه بعد به دستم میرسید حدود 1 هفته بعد واسه همین انگار مجبور بوودم خودم دوباره برای خودم تدریس کنم و اینکه اصلا مرور نداشتم و این باعث فرامووشی من شده میدونی الان همراه با استاد که فیلما رو میبینم حل میکنم ولی باز 5 تا ویدیو بعدی بعضی قسمتاش یادم میره -
حس میکنم ناکافیه به نظرتون بعد از اتمام ویدیو ها برم جزوه دبیر خودمون و استاد ثباتی رو بخونم برم تستت های خیلی سبز رو بزنم یا بعد از فیلم ها برم مستقیم سر تستا؟یا روش بهتری دارید بهم بگید وای هرچه سریع تر بهتر 8 صبحح امتحانمه
بسته به اینکه تو چجوری یاد میگیری جوابا میتونه هر کدوم بشه
تو باید با همین امتحانا آزمایش کنی الان فیلم دیدی خب شدی x ، میری جزوه میخونی x+1 ، میری تست میزنی میشی x+5
حالا یکی دیگه شنیداری بهتر یاد میگیره اون فیلم ببینه خوب یاد میگیره
سوال من اینه خب این امتحان بیست شدی ،خب میخوای چکار کنی ؟ بعد امتحان درس یک و دو رو بلد باشی و بفهمی چجوری خوب یاد میگیری بشی ۱۶ یا مرگبار بخونی و بعد امتحان همه چی یادت بره حالا بشی ۲۰ -
سلام
استاد ثابتی هستن نه ثباتی🥲
بقیه بچها نظر دادن
منم نظر خودمو میگم
امیدوارم مفید باشه
راستی توصیه هام کلیه و برای شب امتحان بهتون کمکی نمیکنه
ببینید چیزی که همیشه به همه هم میگم، هرکسی روش مطالعه خودشو داره
این غلطه من به شما بگم برو ویدیو ببین بعد جزوه استاد خودن بخون بعد نیم ساعت تست بزن، اینا غلطه
درسته که مثلا روش مطالعه ای مثل اینکه ویدیو ببینین و تست نزنید و هیچ کاری نکنید هم صدرصد غلطه
بگذریم
من از کاری که خودم میکردم میگم
ولی بدونین شما خودتون باید روش خودتون پیدا کنین
من خودم ویدیو های آقای ثابتی با سرعت ۱٫۵ میدیدم، همزمان هم جزوه برداری میکردم و تمام مطالب رو مینوشتم، اکثر نمونه سوالات هم مینوشتم
قبل از حل خود استاد، ویدیو رو استپ میکردم و خودم یه دور تلاش میکردم حل کنم بعد ویدیو شروع میکردم
توی تست زدن از نردبام خیلی سبز استفاده میکردم(انصافا منبع سختیه، اگه پایه ضعیف دارین بنظرم سراغش نرید)
و خب تست میزدم دیگه، کار خاصی نمیکردم
تست های غلط و نزده رو علامت دار میکردم و نکته شون رو میخوندم
اگه نکته خاصی بود یه جای مخصوص تو دفترم یادداشت میکردم، اگرم سوتی محاسباتی و اینا بود، فقط یه دور پاسخنامه میخوندم تا روش پاسخنامه رو با روش خودم مقایسه کنم
البته بعد از عید دیگه سراغش نرفتم و از کتاب آبی کانون هم به عنوان درسنامه هم منبع تست استفاده میکردم(چون بحث نهایی هم بود، سعی کردم بیام سراغ منبع سطح پایینتر، ولی خودم از سطحش راضی بودم)