کتاب ایکیو شیمی منبع اول؟(یازدهم)
-
@_-Zahra-K در کتاب ایکیو شیمی منبع اول؟(یازدهم) گفته است:
Succinate
مرسییی من فقط یه منبع میرسم بزنم
دقیقا خودمم مشکلم با همینه
اما از طرفی میترسم کافی نباشهشما باید یه منبع رو کامل تموم کنی بعد اینکه کامل تموم شد مسلط بودی بری سراغ کتاب کار بعدی
اما باید همه نوع سطح تستی حل کنی همین طور تشریحی
چون تو کنکور و نهایی همه جور سوالی هست اگر سخت حل کنی سوال آسون سخت میشه برات چون خیلی ریز میشی یا وسواس می گیری این یه نکته انحرافی چیزی داره
به نظرم حل سوالات آزمونا کنار کتاب کار برات کمک کنندس -
@_-Zahra-K در کتاب ایکیو شیمی منبع اول؟(یازدهم) گفته است:
_ Reza _
مرسیی پس اینکه میگن تستای سخت و بدردنخور داره الکیه؟
بعد تستاش نزدیک سطح کنکوره یا سختتر؟
چون یه سری کتابا بیخودی سختن و یکم هم سوالاشون قدیمه
آیکیو اینجوری نیست؟سخت و بدرد نخورش میشه همون چند تست انگشت شمار آخرش ک اصلا من حلشون نمیکردم واقعا قابل حل نبودن برام از بس سخت بودن جز اینا بقیشون خوبه یه ویژگی مثبت که توی کل تستاش دیدم اینه ک مثلا نکته x رو میگه توی سه سطح همون نکته x رو تکرار میکنه با سطح سخترش و همینطور برات مرور میشه و بهتر جا میفته
نزدیک سطح کنکور هست حتی یه مقدار بالاتر از سطح کنکور ... کل تستای کنکور داخل و خارجم پوشش داده بود خیلی سبزم قطعا باید همین باشه خوب یادم نیست
نه اینطور نیست من وقتی تستاشو حل میکردم احساس خستگی نمیکردم
بهتره یه فصل رو که بلدی از جفتشون ۳۰ تست نمونه کار کنی حساب کار دستت میاد خودت بهتر میتونی تصمیم بگیری کدومو انتخاب کنی -
یه منبع واسه طول سالت کافیه واقعا برای هر فصل از اون منبع بزن بقیش آزمون فصل به فصل تهشم کل فصلارو ک اینطور خوندی تا روز کنکورت فقط و فقط آزمون جامع بزن شده ۱۰۰ تا یا هرچند تا نتیجه بهتری میده از اینکه بری منبع دوم بزنی
-
Hako
مرسی آره خودمم میخواستم خیلی سبز بخرم
یهو این معلمه گفت آیکیو -
. ._.Zahra.K has marked this topic as solved on
-
Hako
واقعا؟🥲 فک نمیکردم درسنامش خوب باشه چون همه از تستاش تعریف میکردن
آخه خودش جزوه داره تست هم کار میکنه شاید واسه این گفته ایکیو
نمیدونم واقعا
️