چی بخونم!؟
-
joy در چی بخونم!؟ گفته است:
@Dr-Lila
اگه وقت دارید ایشون رو هم مثل من راهنمایی کنیدمنظورشون چه راهنماییه
اگه ممکنه به منم بگو لیلا جان -
joy در چی بخونم!؟ گفته است:
@Dr-Lila
اگه وقت دارید ایشون رو هم مثل من راهنمایی کنیدمنظورشون چه راهنماییه
اگه ممکنه به منم بگو لیلا جانSAHAR_BANOO والا راهنمایی خاصی نکردم😂😂ایشون لطف دارن یکم انگیزشون اومده بود پایین یکم براشون ح زدم همین
-
SAHAR_BANOO والا راهنمایی خاصی نکردم😂😂ایشون لطف دارن یکم انگیزشون اومده بود پایین یکم براشون ح زدم همین
@dr-lila تو کدوم تاپیک؟:slightly_smiling_face:
-
@dr-lila تو کدوم تاپیک؟:slightly_smiling_face:
SAHAR_BANOO ت پی وی
-
SAHAR_BANOO ت پی وی
@dr-lila
آها باشه
ممنون -
@dr-lila
آها باشه
ممنونSAHAR_BANOO خواهش گلی
-
من از الان میخوام شروع کنم به خوندن و خیلی ضعیفم تو تموم دروس.حداقل رشته ای رو هم که میخوام بینایی سنجیه.لطفا بگید بهتره تو هر درس چه فصلایی رو بخونم و چجوری؟
fatemekamaei در چی بخونم!؟ گفته است:
من از الان میخوام شروع کنم به خوندن و خیلی ضعیفم تو تموم دروس.حداقل رشته ای رو هم که میخوام بینایی سنجیه.لطفا بگید بهتره تو هر درس چه فصلایی رو بخونم و چجوری؟
لطفا پاسخ این دوستمونو تو همین تاپیک بدید نه تو پی وی
شاید باشن امثال ایشون که حرفاتون براشون مفید باشه
ممنون میشم:red_heart: -
fatemekamaei عزیز چیزای ک گفتم اینجا کپی کن تا بچه هام استفاده کنن با این ک چیز خاصی نبود
-
fatemekamaei عزیز چیزای ک گفتم اینجا کپی کن تا بچه هام استفاده کنن با این ک چیز خاصی نبود
-
@afshani والا چیز خاصی نگفتم ی لیستی آقا سبحان برا خوندن ریاضی و فیزیک ک هم آسون و هم پر تست بهم گفت ک الان پیشم نیس واینکه زیست چنتا فصل هستن ک جدا هستن تا عید تا جای ک میتونید بخونید بعد عید فقط اون فصلای آسون و پر تکرار از ادبیاتم املا میتونید بخاطر فرار بودن و سختی حذف کنید و جاش بقیه رو محکمتر بخونید ی فیلم مشاور پیداش کنم لینک میزان نگا کنید عالی
-
ممنون میشم:red_heart:SAHAR_BANOO در چی بخونم!؟ گفته است:
ممنون میشم:red_heart:راست میگه این دوستمون جواب بچه ها رو عمومی بدین بقیه هم استفاده کنن
ممنون که بهم دیگه کمک می کنید
ان شا الله همتون موفق بشین -
fatemekamaei تاپیک های منو بخون
-
fatemekamaei
سلام .. وقت بخیر
من یک کنکوری 97 هستم . وضعیتم هم میشه گفت عالیه ..
چند تا نکته به عنوان تجربه میگم بدردتون می خوره :
1 . تو این موقعیت از این که درس خوندنتون کمه ناراحت نباشید .
2 . الان تنها چیزی که مهمه فهم مطلب و مشکل نداشتن تو دروس تخصصیه
3 . دروس عمومی رو بزارید برای سال کنکور
4 . شروع کنید و پایه تون رو تو درس های تخصصی قوی کنید (با همین فیلمهی عالی آلاء) سعی کنید همین طوری یواش یواش تست هاشونم بزنید و تست های مهم و جوندار رو علامت گذاری کنید .راستی برای ما هم دعا کنید :grinning_face_with_smiling_eyes: