Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
@mahdis127
متوجه نشدم روششو
متوجه شدما . بهتره بگم نتونم بکار ببرمش . چون ما روش ذهنیشو یاد گرفتیم -
@mahdis127
گاج نقره ای دارم -
پریسا علیخانی نمی دونم منظورتون از روش ذهنی چیه ولی اکثر روش های غیره واسه مدارای ساده جواب میدن ،از اونجایی که شکل مدار خیلی تنوع داره و بعضی وقتا شکلشو یه جوری میپیچونن که شما تصور نمی کنین مثلا این دوتا خازن با هم موازی بودن ،بهتره از نامگزاری برین. من خودم اخرین بار فیزیک 3 رو تابستون یه دور خوندم تموم کردم خیلی دقیق یادم نیست ولی کلیتش این بود که هر خط یا شاخه ای. رو دیدین که توش مولد نیست جریان همه جاش یکیه و این حرفا چن تا مثال حل کنین دستتون میاد اگر میخواین مثالتونو بفرستین من براتون حل کنم بهتون بگم
-
ولی اگه تست زیاد حل کنین بعد یه مدت خیلی دستتون تند میشه ،اصن چشمتون خیلی سریع شاخه هارو جدا میکنه
-
@mahdis127
راستش همین روش نامگذاریه رو بلد نیستم
شما میتونید یه توضیحی بدید ؟ -
پریسا علیخانی یه مثال بدین براتون توضیح بدم
-
@mahdis127
بفرمایید
-
اون خازن پایینی ظرفیت معادلش 10/3 میشه؟ پریسا علیخانی
-
-
اینم جوابش نقاط گوشه یا سه راهی رو نام گزاری میکنید ،با هر حروفی که دوست داشتین ،مثلا تو این شکل من Aو B گذاشتم بین این دو نقطه هر چی خازن میبینید با هم موازی اند چون تو یک انشعابن و بین دو نقطن بعد میرین رو کاغذ واسه خودتون این دو نقطه رو مینویسین هرچی خازن بین دو نقطه دیدین به طور موازی بینشون قرار میدین همونکاری که من کردم بعد از مشخص کردن A و B مشخص میشه یه خازن اون پایین جدا مونده خازن 10 میکرو فارادی واسه اون c میذاریم بعد خازنای بین B. و c رو مینویسیم به طور موازی ،بعد موازی هارو جمع و متوالی هارو هم طبق فرمول معادل میگیریم
-
@mahdis127
بله بله -
اصل اول هم پتانسیل بودن خطوطه هر جا در طول مدار خازن یا مولد یا کلیدی نبود سرتا ته اون خط هم پتانسیل اند مثلا دو خط تو این شکل هم پتانسیل بودن که از این خاصیتشون استفاده شد
-
@mahdis127
بعد یه سوال از کجا متوجه شدید که کودوم دوتا آ باشن ؟
چون روی یه شاخه هستن یکی گذاشتین اسماشونو ؟ -
پریسا علیخانی چون رو اون خط اضافی که سکت راست کشیده هیچ خازنی مشاهده نشده پس پتانسیلش با نقطه A یکیه
-
@mahdis127
نمیدونم چم شده اصلا متوجه نمیشم
جزوه ای ندارید که توضیح داده باشه ؟
کلا گیج شد و اعصابم خورده : )))))) -
تست زیاد حتما حل کنین درخلال تست ها بعضی روشها به ذهن میاد که واقعا عالین.من لیسانس برق خوندم واسه همین عاشق فیزیک ۳ ام فیزیک الکتریسیته ومغناطیس.
این آزمون بلکه ۱۰۰ بزنم فیزیکو اگه طراحهای قلمچی سوالات بیخودی ندن -
sattaralipour
من دنبال روش نقطه گذاریم
شما ازش جزوه دارید ؟
همین روشی که مهدیس جان حل کردن -
پریسا علیخانی نه ولی پیشنهاد میکنم فیلمای اقای طلوعی رو ببینید ،بازم سوال داشتید در خدمتم امشب من دوباره 11 به بعد میام ، سوال داشتین دوباره براتون توضیح میدم
-
sattaralipour فیزیک 3 جذاب ترین فیزیک کل دبیرستانه
-
پریسا علیخانی
نه من اصلا این مبحثو نمیخونم چون شکرخدا مسلطم و روشهایی که بلدم گاها درجزوه وکتاب نمیگنجه.خودستایی نباشه