Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. اصرار مشاور به خودخوان بودن
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
آیس کارامل ماکیاتوآ
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
آیس کارامل ماکیاتوآ
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
آیس کارامل ماکیاتوآ
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
دوپینگ403
Hg L 0H
سلام نظرتون در مورد سوالات زیست دوپینگ 403 چیه؟ من مرور مبحثی انجام میدم میخوام محور سوالات هم آزمونی باشه هم استاندارد و ایده ی نو ممنون میشم نظرتون رو بگین @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
لطفاااا اگه اطلاع دارید جواب بدید
F ArmanF
برای نهایی من پارسال تراز دوازدهمم یه ترازی گرفته امسالم تراز نهاییم همون میمونه؟ یا چون ضرایب درسا تغییر کرده ممکنه کم و زیاد بشه؟بعد الان میشه دروس دوازدهم رو تک درس ترمیم کرد؟
سوال مشاوره ای
اختلاف
Hg L 0H
سلام من دوازدهمیم و خب حس میکنم حدودا 2 ماهی میشه که شدیدا با مامانم به اختلاف خوردم بیشتر از دو ماهه ولی این 2 ماه خیلی شدید تر شده به هیچ عنوان نمیتونم صحبتی داشته باشم و دقیقا برای همین حفظ احترام هم هست که به اتاقم پناه میارم اما خیلی جالبه انتظار تحت هر شرایطی از من قبولی پزشکیه خودمم علاقم همین رشتس و واسش تا بتونم میجنگم ولی کسی بوده سال کنکور یه همچین چیزیو تجربه کنه؟ میتونید از حالتون بهم بگین؟ واقعا دوست دارم تنها باشم از همه لحاظ دوست ندارم چیزی بشنوم اما چیزی نگم و همه چیو بریزم تو خودم... @دانشجویان-پزشکی @دوازدهم
سوال مشاوره ای

اصرار مشاور به خودخوان بودن

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل شده سوال مشاوره ای
29 دیدگاه‌ها 5 کاربران 217 بازدیدها 5 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • ComradeC Comrade

به نظرم برای هندسه در حد تدریس مدرسه هم اوکیه. راستش سوالات هندسه توی کنکور راه حل مشخصی ندارن و همشون بستگی به خلاقیت و تجربه شما داره! یعنی مثلا توی فیزیک برای هر بخش یک سری سوالات مشخص داریم و اگه دبیر توی کلاس براتون بیست تا تست از یه مبحث حل کنه، وقتی خودتون هم دارید تست میزنید میبینید اکثرا شبیه همون بیست تا تسته با کمی تفاوت. ولی برای هندسه از هر مبحث میشه صد ها نوع تست طرح کرد، ترکیب مباحث که هیچی! ده ها هزار نوع تست میشه! پس توی هندسه نباید دنبال حفظ کردن مباحث و یادگیری سوالات بود! باید دنبال یادگیری مباحث و پرورش خلاقیتتون برای سوالات باشید!
    بنظرم مهمترین بخش هندسه تست زدنه، هرچند باز هم بستگی به خود فرد داره، ولی به نظرم در هر حال غلطه اگه بیشتر وقت مطالعه این درس رو حداقل توی کلاس گذروند.
    در ضمن همیشه این نکته رو بدونید توی هندسه، درسته وقتی دبیر یک اثباتی رو مثلا درس میده شما یاد میگیرید، ولی تهش هرچقدر هم مرور کنید باز هم سه چهار ماه بعد ممکنه یادتون میره! چون چیزایی مثل اثبات ها و حل مسائل معروف یه جور حالت حفظی داره و وقتی دبیر بهتون یه چیزی رو میگه که قبلا خودتون پیش نرفتید و فکر نکردید روش بیشتر شبیه حفظ کردن میشه تا یادگیری! ولی اثباتی که خودتون بهش برسید و قبل از دیدن راه حل دبیر به ذهن خودتون فشار آورده باشید هم خیلی توی ذهن میمونه(حتی اگر تلاشتون بی نتیجه بوده باشه)، هم باعث پرورش خلاقیتتون برای حل تست ها میشه!

._.Zahra.K. آفلاین
    ._.Zahra.K. آفلاین
    ._.Zahra.K
    ریاضی یازدهم
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@Comrade_Bayat در اصرار مشاور به خودخوان بودن گفته است:

برای هندسه در حد تدریس مدرسه هم اوکیه

با تدریس معلم مدرسمون ارتباط نمیگیرم چون پارسال هم هندسه داشتیم باهاش امسال هم امار هم هندسه ._.

ولی اثباتی که خودتون بهش برسید و قبل از دیدن راه حل دبیر به ذهن خودتون فشار آورده باشید هم خیلی توی ذهن میمونه(حتی اگر تلاشتون بی نتیجه بوده باشه)، هم باعث پرورش خلاقیتتون برای حل تست ها میشه!

من واقعا تلاشمو کردم که بفهمم ولی نفهمیدم مثلا کتابو خوندم دیدم کامل نمیتونم حلشو یاد بگیرم بعد رفتم درسنامه رو هم دیدم بازم یاد نگرفتم صرفا میدونم اگه اینو خواست این کارو کنم اگه اون یکیو خواست یه کار دیگه من به این میگم حفظ کردن چون اگه سوالو تغییر بدن نمیتونم حل کنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • ComradeC Comrade

به نظرم برای هندسه در حد تدریس مدرسه هم اوکیه. راستش سوالات هندسه توی کنکور راه حل مشخصی ندارن و همشون بستگی به خلاقیت و تجربه شما داره! یعنی مثلا توی فیزیک برای هر بخش یک سری سوالات مشخص داریم و اگه دبیر توی کلاس براتون بیست تا تست از یه مبحث حل کنه، وقتی خودتون هم دارید تست میزنید میبینید اکثرا شبیه همون بیست تا تسته با کمی تفاوت. ولی برای هندسه از هر مبحث میشه صد ها نوع تست طرح کرد، ترکیب مباحث که هیچی! ده ها هزار نوع تست میشه! پس توی هندسه نباید دنبال حفظ کردن مباحث و یادگیری سوالات بود! باید دنبال یادگیری مباحث و پرورش خلاقیتتون برای سوالات باشید!
      بنظرم مهمترین بخش هندسه تست زدنه، هرچند باز هم بستگی به خود فرد داره، ولی به نظرم در هر حال غلطه اگه بیشتر وقت مطالعه این درس رو حداقل توی کلاس گذروند.
      در ضمن همیشه این نکته رو بدونید توی هندسه، درسته وقتی دبیر یک اثباتی رو مثلا درس میده شما یاد میگیرید، ولی تهش هرچقدر هم مرور کنید باز هم سه چهار ماه بعد ممکنه یادتون میره! چون چیزایی مثل اثبات ها و حل مسائل معروف یه جور حالت حفظی داره و وقتی دبیر بهتون یه چیزی رو میگه که قبلا خودتون پیش نرفتید و فکر نکردید روش بیشتر شبیه حفظ کردن میشه تا یادگیری! ولی اثباتی که خودتون بهش برسید و قبل از دیدن راه حل دبیر به ذهن خودتون فشار آورده باشید هم خیلی توی ذهن میمونه(حتی اگر تلاشتون بی نتیجه بوده باشه)، هم باعث پرورش خلاقیتتون برای حل تست ها میشه!

._.Zahra.K. آفلاین
      ._.Zahra.K. آفلاین
      ._.Zahra.K
      ریاضی یازدهم

خودمم با تجربه ای که پارسال داشتم تمرین و تست زیاد مخصوصا توی هندسه و ناامید نشدن خیلی موثره ولی وقتی درست یاد نگرفتم هم نمیتونم برم خوب تست بزنم و عمیق یاد بگیرم شاید هم طرز فکرم اشتباه نمیدونم

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • ComradeC آفلاین
        ComradeC آفلاین
        Comrade
        ریاضی

خب خیلی چیز ها بستگی به خودتون داره! اگه توی یادگیری مشکل دارید کلاس برید، ولی نظر من اینه وقتتون رو با کلاس هم پر نکنید! یک کلاسی که در حد کتاب درسی هم بتونید درس رو یاد بگیرید کفایت میکنه واقعا! حالا اگه اون کلاس بیشتر هم بهتون یاد بده و چیزای مفید خارج از کتاب هم بگه که چه بهتر.

☭ i believe in one thing only, the power of human will ☭

._.Zahra.K. 1 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • ComradeC Comrade

._.Zahra.K. آفلاین
          ._.Zahra.K. آفلاین
          ._.Zahra.K
          ریاضی یازدهم

@Comrade_Bayat
          من از تدریس نکته یا روش خاص و عجیبی انتظار ندارم همینکه اون معلم تمرین کتابو حل کنه که من با بیس مطلب اشنا بشم و یاد بگیرم برام بسه
          بقیه رو خودم باید تلاش کنم تا عمیقتر یاد بگیرم و تو ذهنم بمونه و کلا دستم راه بیوفته

ComradeC 1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • ._.Zahra.K. ._.Zahra.K

@Comrade_Bayat
            من از تدریس نکته یا روش خاص و عجیبی انتظار ندارم همینکه اون معلم تمرین کتابو حل کنه که من با بیس مطلب اشنا بشم و یاد بگیرم برام بسه
            بقیه رو خودم باید تلاش کنم تا عمیقتر یاد بگیرم و تو ذهنم بمونه و کلا دستم راه بیوفته

ComradeC آفلاین
            ComradeC آفلاین
            Comrade
            ریاضی

@_-Zahra-K به نظرم از تجربه دهمتون استفاده کنید و ببینید چی برای شما جواب میداد. همون کار رو کنید!

1
            • ._.Zahra.K. ._.Zahra.K

@Hamid-s
              ممنونم از راهنماییتون نه من دوره ای نرفتم چون مشاروم مخالفه و میگه فقط خودخوان و با فیلم هم خیلی موافق نیست
              راستش من خود مطلبو نمیفهمم بعد وقتی میخوام برم تمرین کنم بدتر مطلب برام گنگ تر میشه و گیج میشم چون اصلشو نفهمیدم

Hamid.sH آفلاین
              Hamid.sH آفلاین
              Hamid.s
              فارغ التحصیلان آلاء

@_-Zahra-K
              از فیلم های رایگان آلا کمک بگیرید و سعی کنید تا آخر شهریور پروندشو ببندید بقیش رو خودتون تست کار کنید

مروح کن دل و جان را... 🌊🕊

2
              • ComradeC Comrade

خب خیلی چیز ها بستگی به خودتون داره! اگه توی یادگیری مشکل دارید کلاس برید، ولی نظر من اینه وقتتون رو با کلاس هم پر نکنید! یک کلاسی که در حد کتاب درسی هم بتونید درس رو یاد بگیرید کفایت میکنه واقعا! حالا اگه اون کلاس بیشتر هم بهتون یاد بده و چیزای مفید خارج از کتاب هم بگه که چه بهتر.

._.Zahra.K. آفلاین
                ._.Zahra.K. آفلاین
                ._.Zahra.K
                ریاضی یازدهم

@Comrade_Bayat
                مرسییی
                کلاس یا انلاین میرم یا از الا استفاده میکنم ولی مشارم میگه اینجوری وقتت هدر میره و نرو و کلاسات زیاد میشه راسم میگه
                راهی دارین که بدون کلاس یا فیلم یاد بگیرم؟
                مثلا میخواستم با درسنامه فرمول بیست که خیلی تشریحیه پیش برم ولی انگار کتابش نیست

1
                • ComradeC Comrade

@_-Zahra-K به نظرم از تجربه دهمتون استفاده کنید و ببینید چی برای شما جواب میداد. همون کار رو کنید!

._.Zahra.K. آفلاین
                  ._.Zahra.K. آفلاین
                  ._.Zahra.K
                  ریاضی یازدهم

@Comrade_Bayat
                  ممنونمم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • Hamid.sH Hamid.s

@_-Zahra-K
                    از فیلم های رایگان آلا کمک بگیرید و سعی کنید تا آخر شهریور پروندشو ببندید بقیش رو خودتون تست کار کنید

._.Zahra.K. آفلاین
                    ._.Zahra.K. آفلاین
                    ._.Zahra.K
                    ریاضی یازدهم

@Hamid-s
                    ممنون امیدوارم جمع بشه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                    • ._.Zahra.K. ._.Zahra.K

@Comrade_Bayat
                      مرسییی
                      کلاس یا انلاین میرم یا از الا استفاده میکنم ولی مشارم میگه اینجوری وقتت هدر میره و نرو و کلاسات زیاد میشه راسم میگه
                      راهی دارین که بدون کلاس یا فیلم یاد بگیرم؟
                      مثلا میخواستم با درسنامه فرمول بیست که خیلی تشریحیه پیش برم ولی انگار کتابش نیست

ComradeC آفلاین
                      ComradeC آفلاین
                      Comrade
                      ریاضی

@_-Zahra-K به نظرم کلاس اگه فقط یکی باشه خیلی هم وقت نمیگیره؟ ولی خب اگه میخواید با کتاب یاد بگیرید یه نگاهی به کتاب آموزش شگفت انگیز بندازید، به شدت کامله و به پیش زمینه ای هم نیاز نداره، میتونید توی این سایتای فروش آنلاین کتاب نمونه پی دی افش رو دانلود کنید و بررسی کنید.

1
                      • ComradeC Comrade

@_-Zahra-K به نظرم کلاس اگه فقط یکی باشه خیلی هم وقت نمیگیره؟ ولی خب اگه میخواید با کتاب یاد بگیرید یه نگاهی به کتاب آموزش شگفت انگیز بندازید، به شدت کامله و به پیش زمینه ای هم نیاز نداره، میتونید توی این سایتای فروش آنلاین کتاب نمونه پی دی افش رو دانلود کنید و بررسی کنید.

._.Zahra.K. آفلاین
                        ._.Zahra.K. آفلاین
                        ._.Zahra.K
                        ریاضی یازدهم
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط ._.Zahra.K انجام شده

@Comrade_Bayat
                        بله مرسیی
                        نه واسه حسابان فیزیک و شیمی کلاس میرم😅(چون معلمای مدرسه خوب نیستن)

1
                        • ._.Zahra.K. ._.Zahra.K

@Comrade_Bayat
                          بله مرسیی
                          نه واسه حسابان فیزیک و شیمی کلاس میرم😅(چون معلمای مدرسه خوب نیستن)

ComradeC آفلاین
                          ComradeC آفلاین
                          Comrade
                          ریاضی
                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Comrade انجام شده

@_-Zahra-K خواهش میکنم

@_-Zahra-K در اصرار مشاور به خودخوان بودن گفته است:

نه واسه حسابان فیزیک و شیمی کلاس میرم(چون معلمای مدرسه خوب نیستن)

عجب

1
                          • ComradeC Comrade

@_-Zahra-K خواهش میکنم

نه واسه حسابان فیزیک و شیمی کلاس میرم(چون معلمای مدرسه خوب نیستن)

عجب

._.Zahra.K. آفلاین
                            ._.Zahra.K. آفلاین
                            ._.Zahra.K
                            ریاضی یازدهم

@Comrade_Bayat
                            چرا عجب؟😂💔

1
                            • ._.Zahra.K. ._.Zahra.K

@Comrade_Bayat
                              چرا عجب؟😂💔

ComradeC آفلاین
                              ComradeC آفلاین
                              Comrade
                              ریاضی

@_-Zahra-K چیز خاصی نیست، هر وقت برای حرفی پاسخ خاصی ندارم یا میگم عجب یا میگم هعی 😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • AkitoA آفلاین
                                AkitoA آفلاین
                                Akito
                                فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسی

سلام
                                حقیقتا توصیه خاصی ندارم:/
                                چون خودمم اوضاعم تو این درس چندان جالب نبود...
                                یه چیزی کلی که همیشه هم میگم
                                سعی کنید روش مطالعه مخصوص به خودتون رو پیدا کنین👌🏻👍🏻

w.gif

1
                                • AkitoA Akito

سلام
                                  حقیقتا توصیه خاصی ندارم:/
                                  چون خودمم اوضاعم تو این درس چندان جالب نبود...
                                  یه چیزی کلی که همیشه هم میگم
                                  سعی کنید روش مطالعه مخصوص به خودتون رو پیدا کنین👌🏻👍🏻

._.Zahra.K. آفلاین
                                  ._.Zahra.K. آفلاین
                                  ._.Zahra.K
                                  ریاضی یازدهم
                                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط ._.Zahra.K انجام شده

Akito
                                  ممنونمم
                                  اگه هندسه وجود نداشت واقعا...
                                  یه سر وقتا هستن یه سر راه ها اشتباه هستن یا نتیجه ای ندارن
                                  فقط میخوام بدونم که یه موقع این روش منم اشتباه نباشه و نتیجه نده😂 😭 😅

AkitoA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • ._.Zahra.K. ._.Zahra.K

Akito
                                    ممنونمم
                                    اگه هندسه وجود نداشت واقعا...
                                    فقط میخوام بدونم که یه موقع این روش منم اشتباه نباشه و نتیجه نده😂 😭 😅

AkitoA آفلاین
                                    AkitoA آفلاین
                                    Akito

اگه واقعا براش وقت بذارین، به مرور زمان میتونین راه های بی نتیجه رو تشخیص بدین و گرفتارش نشید
                                    به خودتون و توانایی هاتون ایمان داشته باشین🤝

w.gif

1
                                    • AkitoA Akito

اگه واقعا براش وقت بذارین، به مرور زمان میتونین راه های بی نتیجه رو تشخیص بدین و گرفتارش نشید
                                      به خودتون و توانایی هاتون ایمان داشته باشین🤝

._.Zahra.K. آفلاین
                                      ._.Zahra.K. آفلاین
                                      ._.Zahra.K
                                      ریاضی یازدهم

Akito
                                      ممنونمم

AkitoA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • ._.Zahra.K. ._.Zahra.K

Akito
                                        ممنونمم

AkitoA آفلاین
                                        AkitoA آفلاین
                                        Akito

@_-Zahra-K 🤝🙏🏻👍🏻👌🏻🔥🌺✨🎌

w.gif

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • ._.Zahra.K. ._.Zahra.K has marked this topic as solved on
                                        پاسخ
                                        • پاسخ به عنوان موضوع
                                        وارد شوید تا پست بفرستید
                                        • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                        • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                        • بیشترین رای ها

• 1
                                        • 2
                                        • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                        • اولین پست
                                          آخرین پست
                                        0
                                        • دسته‌بندی‌ها
                                        • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                        • جدیدترین پست ها
                                        • برچسب‌ها
                                        • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                        • دوره‌های آلاء
                                        • گروه‌ها
                                        • راهنمای آلاخونه
                                          • معرفی آلاخونه