سوال شیمی کنکور سراسرب
-
-
سلام یک باز قوی هست
درجه یونشش پس 1 هست
ولی خب چون کلا به طور کامل کامل یونش صورت نمیگیره تو واکنش ها یک ذره می مونه از باز
پاسخ گزینه چند هست من بین دو تا گزینه شک دارم -
این پست پاک شده!
-
سلام یک باز قوی هست
درجه یونشش پس 1 هست
ولی خب چون کلا به طور کامل کامل یونش صورت نمیگیره تو واکنش ها یک ذره می مونه از باز
پاسخ گزینه چند هست من بین دو تا گزینه شک دارمjahad_121 سلام جواب4 هست ولی از کجا فهمیدین بازقویه. واگ ممکنه تحلیل نمودار رو توضیح بدید
-
jahad_121 سلام جواب4 هست ولی از کجا فهمیدین بازقویه. واگ ممکنه تحلیل نمودار رو توضیح بدید
باز های قوی
رو اکسید های فلزی گروه 1 و گروه2 از کلسیم به پایین بازی قوی هستند
جزوه معلمم پیدا نکردم توضیحات ش بفرستم براتون ولی این نکته رو از جزوه یک معلم دیگه فرستادمخب نمودار ها خطی ها که اشتباه هستند
چون اولا هرچقدر م قوی باشه یه طور کامل تفکیک نمیشه پس ph به 14 نمی رسه و اینکه واکنش طوری نیست که نمودارش خطی بشه باتوجه به اینکه باریم گروه 2 و ظرفیتش 2 هست پس ضریب پشت همه مواد داخل واکنش یکی نمیشه.
به ازای هر 1 مول از اکسیدش 2 ملکول oh طی تفکیک بازمون تولید میشه پس نمودار خطی نمیشه
اینم واکنش یونشش
و 3 اینکه ما این باز رو در اب حل می کنیم phخود اب حدود7 هست پس نمیشه که بگیم از 0 ph رو به نزدیک 14 می روسونه
بلکه از حدود 7 شروع می کنه و محلول مون رو بازی می کنه. طی یونشش.پس نموداری گزینه 3 هم اشتباه هست.
و 4 درسته چون به صورت هموگراف نزدیک شده به 14 و خود 14 نشده پی هاچمن این طور تحلیل کردم
بین گزینه 4 و گزینه دیگه شک داشتم که گفتید 4 هست.
موفق باشید -
باز های قوی
رو اکسید های فلزی گروه 1 و گروه2 از کلسیم به پایین بازی قوی هستند
جزوه معلمم پیدا نکردم توضیحات ش بفرستم براتون ولی این نکته رو از جزوه یک معلم دیگه فرستادمخب نمودار ها خطی ها که اشتباه هستند
چون اولا هرچقدر م قوی باشه یه طور کامل تفکیک نمیشه پس ph به 14 نمی رسه و اینکه واکنش طوری نیست که نمودارش خطی بشه باتوجه به اینکه باریم گروه 2 و ظرفیتش 2 هست پس ضریب پشت همه مواد داخل واکنش یکی نمیشه.
به ازای هر 1 مول از اکسیدش 2 ملکول oh طی تفکیک بازمون تولید میشه پس نمودار خطی نمیشه
اینم واکنش یونشش
و 3 اینکه ما این باز رو در اب حل می کنیم phخود اب حدود7 هست پس نمیشه که بگیم از 0 ph رو به نزدیک 14 می روسونه
بلکه از حدود 7 شروع می کنه و محلول مون رو بازی می کنه. طی یونشش.پس نموداری گزینه 3 هم اشتباه هست.
و 4 درسته چون به صورت هموگراف نزدیک شده به 14 و خود 14 نشده پی هاچمن این طور تحلیل کردم
بین گزینه 4 و گزینه دیگه شک داشتم که گفتید 4 هست.
موفق باشیدjahad_121 ممنون از توضیح شما اما یه نکته رومتوجه نمیشم اینکه شما معادله یونش باریم هیدروکسید رو بررسی کردین که در این صورت حرفتون درسته اما سوال از ما در باره BOHپرسیدهو B میتونه از گروه 1و2نباشه
-
jahad_121 ممنون از توضیح شما اما یه نکته رومتوجه نمیشم اینکه شما معادله یونش باریم هیدروکسید رو بررسی کردین که در این صورت حرفتون درسته اما سوال از ما در باره BOHپرسیدهو B میتونه از گروه 1و2نباشه
e3a64b75178f40 متوچه اشتباهم شدم توضیح عالی بود
-
jahad_121 ممنون از توضیح شما اما یه نکته رومتوجه نمیشم اینکه شما معادله یونش باریم هیدروکسید رو بررسی کردین که در این صورت حرفتون درسته اما سوال از ما در باره BOHپرسیدهو B میتونه از گروه 1و2نباشه
e3a64b75178f40
شرمنده ببخشید متوجه نشدم باریم دیدم ممنون که گفتید
در اون صورت این مورد داخل تمرین اخر شیمی 12 اومده
و چون Ka (ثابت یونش) که براشون در نظر گرفته بسیار بزرگ نیست مثل اسید های قوی که داخل جدول کتاب اومده
پس باز قوی نیست فکر می کنم
باز برسی می کنم دقیق ش بهتون می گم)و این دفعه بدون شک گزینه 4 میشه
چون باز های ضعیف با زیاد شدن درصد یونش خطی یونش پیدا نمی کنند و تابع هم گرافیک پیش میره
و اوایل واکنش چون ka کم هست خیلی یونش زیادی نداری همون طور که داخل گزینه 4 نشون داده شد ولی با گذشت زمان و افزایش درصد یونش باز مون
این عدد به 14 نزدیک میشه.(داخل باز های ضعیف واکنش برگشت پذیر میشه برای همین یک مقدار از یونش یافته ها دو باره بر می گردند.
مدت زمانی باید از واکنش بگذره وبه تعادل برسه بعد با توجه به غلظتش ph نزدیک به 14 رو نشون میده)گزینه 3 هم اونای که قبل براش گفتم صدق می کنه
چون نباید از قبل از 7 شروع می شد
خود اب ph ش 7 هست
پس با یونش باز پی هاچ از 7 به بعد افزایش پیدا می کنه